Pa koji djavo te tamo odvedekontranogama je napisao/la:Onaj sakriveni forum smo ukinuli cini mi se jel tako?
ama ja u australiji nemam nikakve sanse za Moja tv, imo sam sve sta se moze ali ta yebena se ne moze.

Pa koji djavo te tamo odvedekontranogama je napisao/la:Onaj sakriveni forum smo ukinuli cini mi se jel tako?
ama ja u australiji nemam nikakve sanse za Moja tv, imo sam sve sta se moze ali ta yebena se ne moze.
kontranogama je napisao/la:onda ako se nesto drugo nadje da saljemo na PP.
meni nije mrsko svima ovde poslat ko bude trazio, samo mi nadjite jos neki novi.
http://www.balkansport.info/showthread. ... post180800Tryg je napisao/la:ma djaba to pasa, kad se nakaci i kunto i panto, nema nas nigdje.
Ako prestane kisa pred polazak kortea uzimamo 100 %Pinkii je napisao/la:Ovo jutro me podsjeca na jutro u aprilu kad smo ih uzeli golom Miroslava. Sve isto i osjecaj,vrijeme,trema ma sve.
Tako su i prosli put rekli pa nas redom Celik, Rudar,Slavija, Sloboda 2x satraseMirsoNi je napisao/la:Siniša sinoć..![]()
Skinuli klupsku zastavu sa necuvanog jarbola. Kakvo samosamaranje kvazi huligana. Ovome vam se samo moze smijati citav navijacki svijet.Masinovodja je napisao/la:Tooooorodrigo87 je napisao/la:vozdrica do veceras!