Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 14, 2016 2:37 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li forum biti osposobljen na dan utakmice i poslje iste ?
Hoce naravno
Željezničar ante portas !

Republika
Kontakt:

pet okt 14, 2016 2:38 pm

Elegant je napisao/la:Hoce li forum biti osposobljen na dan utakmice i poslje iste ?
Nakon par sati poslije downtimea će biti podignut ponovo, znači već tokom noći će biti online

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet okt 14, 2016 2:38 pm

dell21 je napisao/la:Portal je savim ok. Vjerujem da ce svremenom biti sve bolji bolji.
Samo nastavite sa ovakvim radom i pristupom.
+1
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

pet okt 14, 2016 2:43 pm

Za nedjelju se toplo obucite da vas ne prevari ovo danasnje sunce, bice kise kako stvari stoje.

Mozda ovo bude derbi sa najlosijom posjetom do sada na Kosevu, pogotovo sa njihove strane.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

pet okt 14, 2016 2:53 pm

Ja mislim da ce na derbiju igrati i Radinovic kod nas i Ahmetovic kod njih. Ovo su oni standardni potezi trenera, da najave moguce promjene u sastavu, a obojica ce sigurno odigrati bar veliki dio meca. To je moje misljenje, moguce da grijesim, ali eto, bas nedavno je bila prica oko Krizmana, kada je Slavko na jednoj presici spominjao njega kao igraca, gdje je on protiv Mladosti izasao povrijedjen, htjeli su mu staviti gips,iz kluba to nisu dali, pa je Slavko rekao kako nije trenirao, onda se pojavio poslije par dana na treningu, i da je radio maltene pravolinijsko hodanje. I odjednom, Krizman u prvih 11 na utakmici, odigrao normalno. Tako da mislim da je slican slucaj i sada, sigurno da i Ahmetovic i Radinovic imaju probleme sa povredama, ali sam uvjeren da ce oni istrcati na teren.

Republika
Kontakt:

pet okt 14, 2016 2:59 pm

boccaccio je napisao/la:Ja mislim da ce na derbiju igrati i Radinovic kod nas i Ahmetovic kod njih. Ovo su oni standardni potezi trenera, da najave moguce promjene u sastavu, a obojica ce sigurno odigrati bar veliki dio meca. To je moje misljenje, moguce da grijesim, ali eto, bas nedavno je bila prica oko Krizmana, kada je Slavko na jednoj presici spominjao njega kao igraca, gdje je on protiv Mladosti izasao povrijedjen, htjeli su mu staviti gips,iz kluba to nisu dali, pa je Slavko rekao kako nije trenirao, onda se pojavio poslije par dana na treningu, i da je radio maltene pravolinijsko hodanje. I odjednom, Krizman u prvih 11 na utakmici, odigrao normalno. Tako da mislim da je slican slucaj i sada, sigurno da i Ahmetovic i Radinovic imaju probleme sa povredama, ali sam uvjeren da ce oni istrcati na teren.

Jedina razlika u ova dva slučaja ako je istina da su povrijeđeni i upitni za derbi što Sarajevo nema zamjenu za Ahmetovića, jer je stručnjak koji je vodio ekipu prije ostavio na toj pozicji samo Ahmetovića, dok su alternative u lošoj formi i neprepoznatljive, dok Petrović u kadru ima igrače koji mogu uspješno zamijeniti Radinovića, što automatski ne znaći i da će odigrati bolje ili lošije

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 14, 2016 3:11 pm

Pa hajde vise pocni!!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

pet okt 14, 2016 3:19 pm

Republika je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Realno ova stranica, tj. portal je smece... Forum je vrhunski
Smeće u kojem smislu?
Covjek konta napraviti, odrzavati jedan portal je džaba.
Dobro je ovo, mladi ste jos bit ce to vremenom jos bolje.

Republika
Kontakt:

pet okt 14, 2016 3:24 pm

Možda misli na tehničko rješenje gdje se možemo složiti da je wordpress varijanta puno propusta ali u tom momentu je bila jedina isplativa i dostupna.

Ako misli da je smeće sadržaj onda bih volio da mi samo navede činjenice na osnovu kojih to tvrdi, jer kad daš kvalifikaciju nečega moraš nešto napisati kao dokaz izrečenog.

Pritom ne želim da se objašnjavam nego samo da mi kaže svoje mišljenje na koje ima apsolutno pravo i na koje nemam namjeru ujtecati na bilo koji način.

EDIT: Pritom i to što si ti podvukao je jako bitno. Vrijeme, novac, odžavanej, prozivanje, problemi, interneti, kurci palci, sve skupa to ima veze sa kvalitetom samog portala i siguran sam da ima ljudi koji bi to radili bolje i žao mi je što se takvi ne hvataju posla jer bi bilo bolje svima

Republika
Kontakt:

pet okt 14, 2016 3:25 pm

Kladionice 'tvrde': Sarajevo je favorit protiv Željezničara

http://sport1.ba/kladionice-tvrde-saraj ... jeznicara/" target="_blank

dell21
Kontakt:

pet okt 14, 2016 3:28 pm

Dobre kvote :o, vjerujem da ce padati do nedjelje pa pozurite sa uplatama ;D.

CARSONIO
Kontakt:

pet okt 14, 2016 3:37 pm

Stvarno se ne sjecam kad su pitari bili ovako mirni :r :r ako uzmemo u obzir koliko su oni generalno realni ako znamo da su sebe proglasili divovivima ovo mi je jako cudno sa njihove strane .
Nemaju oni toliko losu ekipu cak sto vise slazem se sa Petrovicem da su jedna dobra ekipa mozda smo malo bolji igracki od njih ali nista posebno .
Cak najavljuju da ce ih biti manje na tribinama od nas :r :r :r :r :r :r :r

salle86
Kontakt:

pet okt 14, 2016 3:44 pm

Joj kako mene nerviraju ovi pitari (F.Ihtijarević) i ovo njihovo "mehko" Š
hvala dragom Bogu da nisam pitar :ganja:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:09 pm

Hoce li njima igrati Huseinovic i Duljevic, pitanje je u kakvoj su formi, ovaj prvi nije igrao dugo ne bi trebao da nam bude problem, Duljevic je nesto pauzirao duze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:20 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=zeIjK-tcw14[/video]

pitari baš grohnuli :ganja:

LARSSON
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:23 pm

Tuzlanska Sloboda sutra će na Grbavici utakmicom protiv Olimpica ‘otvoriti’ drugi dio sezone.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/vlado-jagodic-ko-god-j ... ce-igrati/" target="_blank

?

sofronije
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:28 pm

@Lars, ima li igdje tekma na netu Sarajevo-Zeljo 2:2 ...kad je Dzelo dao dva gola a za njih cini mi se Sasivarevic
:zeljeznicar1:

Almir
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:30 pm

Republika je napisao/la:Možda misli na tehničko rješenje gdje se možemo složiti da je wordpress varijanta puno propusta ali u tom momentu je bila jedina isplativa i dostupna.

Ako misli da je smeće sadržaj onda bih volio da mi samo navede činjenice na osnovu kojih to tvrdi, jer kad daš kvalifikaciju nečega moraš nešto napisati kao dokaz izrečenog.

Pritom ne želim da se objašnjavam nego samo da mi kaže svoje mišljenje na koje ima apsolutno pravo i na koje nemam namjeru ujtecati na bilo koji način.

EDIT: Pritom i to što si ti podvukao je jako bitno. Vrijeme, novac, odžavanej, prozivanje, problemi, interneti, kurci palci, sve skupa to ima veze sa kvalitetom samog portala i siguran sam da ima ljudi koji bi to radili bolje i žao mi je što se takvi ne hvataju posla jer bi bilo bolje svima
Nisam siguran da ima tema za prijedloge vezano za forum i portal a svi čitate ovu temu, ja bih vam sugerisao da obratite pažnju na kopirane tekstove s drugih portala, ako ih kopirate ne znači da ne morate ih ni pročitati :D

LARSSON
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:32 pm

sofronije je napisao/la:@Lars, ima li igdje tekma na netu Sarajevo-Zeljo 2:2 ...kad je Dzelo dao dva gola a za njih cini mi se Sasivarevic
ne znam bgm :D to vidi sa ovim što rade u podforumu historija, ako ko ima oni imaju

sofronije
Kontakt:

pet okt 14, 2016 4:34 pm

LARS1921 je napisao/la:
sofronije je napisao/la:@Lars, ima li igdje tekma na netu Sarajevo-Zeljo 2:2 ...kad je Dzelo dao dva gola a za njih cini mi se Sasivarevic
ne znam bgm :D to vidi sa ovim što rade u podforumu historija, ako ko ima oni imaju
Nema je tamo..a trazio sam i po netu...steta ...dobra tekma bila :)
:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava