Hoce naravnoElegant je napisao/la:Hoce li forum biti osposobljen na dan utakmice i poslje iste ?
Hoce naravnoElegant je napisao/la:Hoce li forum biti osposobljen na dan utakmice i poslje iste ?
Nakon par sati poslije downtimea će biti podignut ponovo, znači već tokom noći će biti onlineElegant je napisao/la:Hoce li forum biti osposobljen na dan utakmice i poslje iste ?
+1dell21 je napisao/la:Portal je savim ok. Vjerujem da ce svremenom biti sve bolji bolji.
Samo nastavite sa ovakvim radom i pristupom.
boccaccio je napisao/la:Ja mislim da ce na derbiju igrati i Radinovic kod nas i Ahmetovic kod njih. Ovo su oni standardni potezi trenera, da najave moguce promjene u sastavu, a obojica ce sigurno odigrati bar veliki dio meca. To je moje misljenje, moguce da grijesim, ali eto, bas nedavno je bila prica oko Krizmana, kada je Slavko na jednoj presici spominjao njega kao igraca, gdje je on protiv Mladosti izasao povrijedjen, htjeli su mu staviti gips,iz kluba to nisu dali, pa je Slavko rekao kako nije trenirao, onda se pojavio poslije par dana na treningu, i da je radio maltene pravolinijsko hodanje. I odjednom, Krizman u prvih 11 na utakmici, odigrao normalno. Tako da mislim da je slican slucaj i sada, sigurno da i Ahmetovic i Radinovic imaju probleme sa povredama, ali sam uvjeren da ce oni istrcati na teren.
Covjek konta napraviti, odrzavati jedan portal je džaba.Republika je napisao/la:Smeće u kojem smislu?SWRA_1921 je napisao/la:Realno ova stranica, tj. portal je smece... Forum je vrhunski
Nisam siguran da ima tema za prijedloge vezano za forum i portal a svi čitate ovu temu, ja bih vam sugerisao da obratite pažnju na kopirane tekstove s drugih portala, ako ih kopirate ne znači da ne morate ih ni pročitatiRepublika je napisao/la:Možda misli na tehničko rješenje gdje se možemo složiti da je wordpress varijanta puno propusta ali u tom momentu je bila jedina isplativa i dostupna.
Ako misli da je smeće sadržaj onda bih volio da mi samo navede činjenice na osnovu kojih to tvrdi, jer kad daš kvalifikaciju nečega moraš nešto napisati kao dokaz izrečenog.
Pritom ne želim da se objašnjavam nego samo da mi kaže svoje mišljenje na koje ima apsolutno pravo i na koje nemam namjeru ujtecati na bilo koji način.
EDIT: Pritom i to što si ti podvukao je jako bitno. Vrijeme, novac, odžavanej, prozivanje, problemi, interneti, kurci palci, sve skupa to ima veze sa kvalitetom samog portala i siguran sam da ima ljudi koji bi to radili bolje i žao mi je što se takvi ne hvataju posla jer bi bilo bolje svima
ne znam bgmsofronije je napisao/la:@Lars, ima li igdje tekma na netu Sarajevo-Zeljo 2:2 ...kad je Dzelo dao dva gola a za njih cini mi se Sasivarevic
Nema je tamo..a trazio sam i po netu...steta ...dobra tekma bilaLARS1921 je napisao/la:ne znam bgmsofronije je napisao/la:@Lars, ima li igdje tekma na netu Sarajevo-Zeljo 2:2 ...kad je Dzelo dao dva gola a za njih cini mi se Sasivarevicto vidi sa ovim što rade u podforumu historija, ako ko ima oni imaju