Bas tako. Prije su cmarovi objavljivali cijene karata 10 dana prije derbija sad evo dosli na 5 dana..
Oni su smijesna strana naseg grada.
Elegant je napisao/la:Nemaju imperativ nakon dva vezana poraza i jednog remija u protekla tri derbija ? Za sebe kazu najveci klub u drzavi, najveci a nemaju imperativ da pobjede glavnog rivala ?
Nas!jovanmaksimovic je napisao/la:derbi nikad nije sudio do sada, a pitanje je ciji je peljto? pitar ili nas?Okolele je napisao/la:Ma moze Peljto..Bolje Peljto nego Bjelica..Samo neka nisu Valjic.Obradovic i kompanija..Cak se i ne sjecam kad nam je Peljto zadnji put sudio..Pinkii je napisao/la:Irfan Peljto gotovo sigurno sudi derbi...
Ma bravo!Republika je napisao/la:Tog dana nije bitno kolika je minimalna penzija, ko je glasao na izborima, a ko na referendumu, da li smo bliži ili dalji od EU, koliko je zaposlenih ili nezaposlenih. Jedna stvar je samo bitna: Vidjeti loptu u protivničkoj ‘kanafi’!
Ne radi furke, ne radi selfija, nego zato što su ti dedo i otac išli gledali Haseta, Papeta, Švabu i Mešu, što si odrastao uz Muharemovića i Obuću, što želiš da budeš dio cijele priče, koja traje i trajat će, godinama iza nas. Zato što je sarajevski derbi urbana priča gradskog asfalta, zato što ga moramo njegovati i cijeniti i prema njemu se odnositi kao mnogim praznicima koje slavimo.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/dame-gospodo-u-nedjelj ... ski-derbi/" target="_blank
Plava Porodica je napisao/la:Ma bravo!Republika je napisao/la:Tog dana nije bitno kolika je minimalna penzija, ko je glasao na izborima, a ko na referendumu, da li smo bliži ili dalji od EU, koliko je zaposlenih ili nezaposlenih. Jedna stvar je samo bitna: Vidjeti loptu u protivničkoj ‘kanafi’!
Ne radi furke, ne radi selfija, nego zato što su ti dedo i otac išli gledali Haseta, Papeta, Švabu i Mešu, što si odrastao uz Muharemovića i Obuću, što želiš da budeš dio cijele priče, koja traje i trajat će, godinama iza nas. Zato što je sarajevski derbi urbana priča gradskog asfalta, zato što ga moramo njegovati i cijeniti i prema njemu se odnositi kao mnogim praznicima koje slavimo.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/dame-gospodo-u-nedjelj ... ski-derbi/" target="_blank
shzna je napisao/la:"Mi nemamo neki imperativ, Željo je od januara doveo 30 igrača, oni imaju imperativ. Ali znate, derbi je derbi, derbi je imperativ."
Izdvojite minutu i slatko se nasmijte ovoj izjavi pomoćnog trenera sarajva.
Poznajem ga licno, i Zeljovac 1000%.jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas...odlucite se...
Ja ga se sjecam iz srednje, doduse on je malo mladja raja od mene bio, znam da je tad trenirao fudbal, igrali smo par puta na nekim terminima i sjecam ga se ko navijaca Sarajeva...e sad posto ga ti bolje znas i sada ste dobri, vjerujem tebi. Mada evo potvrdi mi i haver da je tad sigurno za vrijeme srednje skole isao sa njima na tekme na Kosevo. Moguce, promijeni se covjek. Eno Pedja Šimić, bio pitar sa dna kace, doso kod nas, proveo par godina zavolio Zelju i sad je Zeljovac 100%.Plava Porodica je napisao/la:Poznajem ga licno, i Zeljovac 1000%.jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas...odlucite se...
Mozda je prije pitar bio
Ja sam ga upoznao prije 2-3 godine.salemprolic je napisao/la:Ja ga se sjecam iz srednje, doduse on je malo mladja raja od mene bio, znam da je tad trenirao fudbal, igrali smo par puta na nekim terminima i sjecam ga se ko navijaca Sarajeva...e sad posto ga ti bolje znas i sada ste dobri, vjerujem tebi. Mada evo potvrdi mi i haver da je tad sigurno za vrijeme srednje skole isao sa njima na tekme na Kosevo. Moguce, promijeni se covjek. Eno Pedja Šimić, bio pitar sa dna kace, doso kod nas, proveo par godina zavolio Zelju i sad je Zeljovac 100%.Plava Porodica je napisao/la:Poznajem ga licno, i Zeljovac 1000%.jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas...odlucite se...
Mozda je prije pitar bio
Pocelo je trazenje alibija.. Dajte Mazica da sudi, da jebe i njima i nama znanje, dosta je ovog kenjanja.. Svaki derbi ista prica. Fudbal je u drugom planu. 5 dana prije derbija se prica ciji je sudija, koga vise gotivi, pa ako tekma zavrsi nerijeseno sve je okej i s jedne i s druge strane.jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas...odlucite se...
Ma braco kad im petaka uvalimo tu alibija nemaMinjore je napisao/la:Pocelo je trazenje alibija.. Dajte Mazica da sudi, da jebe i njima i nama znanje, dosta je ovog kenjanja.. Svaki derbi ista prica. Fudbal je u drugom planu. 5 dana prije derbija se prica ciji je sudija, koga vise gotivi, pa ako tekma zavrsi nerijeseno sve je okej i s jedne i s druge strane.jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas...odlucite se...
Ako slucajno tvoja ekipa izgubi, kriv je Peljto koji navija za Zelju, Valjic koji gotiivi Sarajevo i slicno. Odavno ne pamtim da je bio derbi pred koji se pricalo o naboju derbija, takmicarskoj formu, boljim igracima, zajebancije ko ima duzu tugu i slicno.. Ode derbi u krivom smjeru kao i svaki put..
Ma dobar je momak sto posto, gradsko dijete...ja kazem evo i ako je sad "nas" da ce gledati da sto bolje to odradi, mislim da mu je karijera na prvom mjestu. I stari mu je bio dobar sudija i posljednji koji je realno na onim tv emisijama komentarisao sudijske odluke.Plava Porodica je napisao/la:Ja sam ga upoznao prije 2-3 godine.salemprolic je napisao/la:Ja ga se sjecam iz srednje, doduse on je malo mladja raja od mene bio, znam da je tad trenirao fudbal, igrali smo par puta na nekim terminima i sjecam ga se ko navijaca Sarajeva...e sad posto ga ti bolje znas i sada ste dobri, vjerujem tebi. Mada evo potvrdi mi i haver da je tad sigurno za vrijeme srednje skole isao sa njima na tekme na Kosevo. Moguce, promijeni se covjek. Eno Pedja Šimić, bio pitar sa dna kace, doso kod nas, proveo par godina zavolio Zelju i sad je Zeljovac 100%.Plava Porodica je napisao/la: Poznajem ga licno, i Zeljovac 1000%.
Mozda je prije pitar bio
Bio mi mentor.Pokusao se ubaciti u sudije po nizim ligama![]()
Bili bas raja,non stop neka zajebancija, a Zeljo nam je glavna tema bio.Predstavio se kao nas navijac, i dosta dobro je poznavao desavanja u klubu.
Kako god, dobar je lik skroz, najbolja opcija bi bio na derbiju