Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 11, 2016 1:25 pm

Bas tako. Prije su cmarovi objavljivali cijene karata 10 dana prije derbija sad evo dosli na 5 dana..
Oni su smijesna strana naseg grada.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto okt 11, 2016 1:27 pm

Zebu odmah prikljuciti treninzima kad potpise a ako se misli potpisivati to uraditi sto prije.. Nikad nije bio poznat po dobroj kondiciji, jos ako se zapusti nista od njega.. Nego odmah u 100% trenazni rezim..

I ako nam stave pitara da nam sudi nasi moraju reagovati.. Pa do kad vise trpiti lakrdije..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

uto okt 11, 2016 1:38 pm

"Mi nemamo neki imperativ, Željo je od januara doveo 30 igrača, oni imaju imperativ. Ali znate, derbi je derbi, derbi je imperativ."

Izdvojite minutu i slatko se nasmijte ovoj izjavi pomoćnog trenera sarajva. :lol:
1987

Elegant
Kontakt:

uto okt 11, 2016 1:43 pm

Nemaju imperativ nakon dva vezana poraza i jednog remija u protekla tri derbija ? Za sebe kazu najveci klub u drzavi, najveci a nemaju imperativ da pobjede glavnog rivala ?

:klanjase2:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pinkii
Kontakt:

uto okt 11, 2016 1:59 pm

Lendric ima novu frizuru. Mozda sad zabije gol.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

teteac8684
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:04 pm

Elegant je napisao/la:Nemaju imperativ nakon dva vezana poraza i jednog remija u protekla tri derbija ? Za sebe kazu najveci klub u drzavi, najveci a nemaju imperativ da pobjede glavnog rivala ?

:klanjase2:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:08 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Irfan Peljto gotovo sigurno sudi derbi...
Ma moze Peljto..Bolje Peljto nego Bjelica..Samo neka nisu Valjic.Obradovic i kompanija..Cak se i ne sjecam kad nam je Peljto zadnji put sudio..
derbi nikad nije sudio do sada, a pitanje je ciji je peljto? pitar ili nas? :ganja:
Nas!
10000% nas!
Kao sto za sebe tvrdim,tako mogu i za njega.
Amin Boze da on bude!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Republika
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:10 pm

Tog dana nije bitno kolika je minimalna penzija, ko je glasao na izborima, a ko na referendumu, da li smo bliži ili dalji od EU, koliko je zaposlenih ili nezaposlenih. Jedna stvar je samo bitna: Vidjeti loptu u protivničkoj ‘kanafi’!

Ne radi furke, ne radi selfija, nego zato što su ti dedo i otac išli gledali Haseta, Papeta, Švabu i Mešu, što si odrastao uz Muharemovića i Obuću, što želiš da budeš dio cijele priče, koja traje i trajat će, godinama iza nas. Zato što je sarajevski derbi urbana priča gradskog asfalta, zato što ga moramo njegovati i cijeniti i prema njemu se odnositi kao mnogim praznicima koje slavimo.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/dame-gospodo-u-nedjelj ... ski-derbi/" target="_blank

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:11 pm

Republika je napisao/la:Tog dana nije bitno kolika je minimalna penzija, ko je glasao na izborima, a ko na referendumu, da li smo bliži ili dalji od EU, koliko je zaposlenih ili nezaposlenih. Jedna stvar je samo bitna: Vidjeti loptu u protivničkoj ‘kanafi’!

Ne radi furke, ne radi selfija, nego zato što su ti dedo i otac išli gledali Haseta, Papeta, Švabu i Mešu, što si odrastao uz Muharemovića i Obuću, što želiš da budeš dio cijele priče, koja traje i trajat će, godinama iza nas. Zato što je sarajevski derbi urbana priča gradskog asfalta, zato što ga moramo njegovati i cijeniti i prema njemu se odnositi kao mnogim praznicima koje slavimo.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/dame-gospodo-u-nedjelj ... ski-derbi/" target="_blank
Ma bravo! :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:26 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Republika je napisao/la:Tog dana nije bitno kolika je minimalna penzija, ko je glasao na izborima, a ko na referendumu, da li smo bliži ili dalji od EU, koliko je zaposlenih ili nezaposlenih. Jedna stvar je samo bitna: Vidjeti loptu u protivničkoj ‘kanafi’!

Ma bravo! :pljesak:
:palacgore: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:32 pm

cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas... :D odlucite se...
100/94/37/34 - i to je to!

CARSONIO
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:42 pm

shzna je napisao/la:"Mi nemamo neki imperativ, Željo je od januara doveo 30 igrača, oni imaju imperativ. Ali znate, derbi je derbi, derbi je imperativ."

Izdvojite minutu i slatko se nasmijte ovoj izjavi pomoćnog trenera sarajva. :lol:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
da covjek ne vjeruje, pitarluk je uvijek bio skup malih mozgica.

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:43 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas... :D odlucite se...
Poznajem ga licno, i Zeljovac 1000%.
Mozda je prije pitar bio :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:46 pm

Ovo je poruka onih koji znaju da vaša ljubav je skupo plaćena.
Niste više ilegala, uprava je puno dala, sada kada daje manje kolektivno kreće pranje!

MURIJA DYNAMO - AGENTI SARAJVO
1987

salemprolic
Kontakt:

uto okt 11, 2016 2:58 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:cekaj ciji je sad peljto, jedan kaze pitar drugi nas... :D odlucite se...
Ja ga se sjecam iz srednje, doduse on je malo mladja raja od mene bio, znam da je tad trenirao fudbal, igrali smo par puta na nekim terminima i sjecam ga se ko navijaca Sarajeva...e sad posto ga ti bolje znas i sada ste dobri, vjerujem tebi. Mada evo potvrdi mi i haver da je tad sigurno za vrijeme srednje skole isao sa njima na tekme na Kosevo. Moguce, promijeni se covjek. Eno Pedja Šimić, bio pitar sa dna kace, doso kod nas, proveo par godina zavolio Zelju i sad je Zeljovac 100%.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 11, 2016 3:11 pm

salemprolic je napisao/la:
Ja ga se sjecam iz srednje, doduse on je malo mladja raja od mene bio, znam da je tad trenirao fudbal, igrali smo par puta na nekim terminima i sjecam ga se ko navijaca Sarajeva...e sad posto ga ti bolje znas i sada ste dobri, vjerujem tebi. Mada evo potvrdi mi i haver da je tad sigurno za vrijeme srednje skole isao sa njima na tekme na Kosevo. Moguce, promijeni se covjek. Eno Pedja Šimić, bio pitar sa dna kace, doso kod nas, proveo par godina zavolio Zelju i sad je Zeljovac 100%.
Ja sam ga upoznao prije 2-3 godine.
Bio mi mentor.Pokusao se ubaciti u sudije po nizim ligama :mrgreen:
Bili bas raja,non stop neka zajebancija, a Zeljo nam je glavna tema bio.Predstavio se kao nas navijac, i dosta dobro je poznavao desavanja u klubu.
Kako god, dobar je lik skroz, najbolja opcija bi bio na derbiju
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto okt 11, 2016 3:14 pm

Pocelo je trazenje alibija.. Dajte Mazica da sudi, da jebe i njima i nama znanje, dosta je ovog kenjanja.. Svaki derbi ista prica. Fudbal je u drugom planu. 5 dana prije derbija se prica ciji je sudija, koga vise gotivi, pa ako tekma zavrsi nerijeseno sve je okej i s jedne i s druge strane.
Ako slucajno tvoja ekipa izgubi, kriv je Peljto koji navija za Zelju, Valjic koji gotiivi Sarajevo i slicno. Odavno ne pamtim da je bio derbi pred koji se pricalo o naboju derbija, takmicarskoj formu, boljim igracima, zajebancije ko ima duzu tugu i slicno.. Ode derbi u krivom smjeru kao i svaki put..

dell21
Kontakt:

uto okt 11, 2016 3:18 pm

Pitarima se tresu gace to je definitivno.
Medutim mi moramo na terenu da potvrdimo ulogu favorita ako je iko i ima na derbju. Njihov strah nam samo moze ici u prilog i nadam se da ce Slavko napraviti veliko iznenadenje za njih.

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 11, 2016 3:20 pm

Minjore je napisao/la:
Pocelo je trazenje alibija.. Dajte Mazica da sudi, da jebe i njima i nama znanje, dosta je ovog kenjanja.. Svaki derbi ista prica. Fudbal je u drugom planu. 5 dana prije derbija se prica ciji je sudija, koga vise gotivi, pa ako tekma zavrsi nerijeseno sve je okej i s jedne i s druge strane.
Ako slucajno tvoja ekipa izgubi, kriv je Peljto koji navija za Zelju, Valjic koji gotiivi Sarajevo i slicno. Odavno ne pamtim da je bio derbi pred koji se pricalo o naboju derbija, takmicarskoj formu, boljim igracima, zajebancije ko ima duzu tugu i slicno.. Ode derbi u krivom smjeru kao i svaki put..
Ma braco kad im petaka uvalimo tu alibija nema :karanje:
Karaj torpedo!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salemprolic
Kontakt:

uto okt 11, 2016 3:20 pm

salemprolic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la: Poznajem ga licno, i Zeljovac 1000%.
Ja sam ga upoznao prije 2-3 godine.
Bio mi mentor.Pokusao se ubaciti u sudije po nizim ligama :mrgreen:
Bili bas raja,non stop neka zajebancija, a Zeljo nam je glavna tema bio.Predstavio se kao nas navijac, i dosta dobro je poznavao desavanja u klubu.
Kako god, dobar je lik skroz, najbolja opcija bi bio na derbiju
Ma dobar je momak sto posto, gradsko dijete...ja kazem evo i ako je sad "nas" da ce gledati da sto bolje to odradi, mislim da mu je karijera na prvom mjestu. I stari mu je bio dobar sudija i posljednji koji je realno na onim tv emisijama komentarisao sudijske odluke.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava