I Kramaric.Ipe je napisao/la:Dobro, Hodžurda je trebao, ali razbolio se. Enis je tu, plus Zaha i Zola mogu krpiti.
Ok bilo bi mi lakše sa autom brže bi se vratio ali nema vezeshzna je napisao/la:Ne moze se ici u koloni sa navijacima ( isli autom ili kombijem ) !
Mozete otici u privatnom aranzmanu i biti na domacoj tribini!
Sent from my C5303 using Tapatalk
Samo idite desno prema semaforu u onaj sektor, uvijek ima nasih..shzna je napisao/la:Mozes ti, pasa, ici autom ali ne mozes biti u koloni sa navijacima. Budi kezualac sutra, a bit ce jos nasih, siguran sam, na centralnoj tribini.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Enis je prošao pripreme, Dado nijeTryg je napisao/la:Po cemu je Enis Sadikovic u prednosti u odnosu na Mailsona i Halvadzica, ova dvojca su onda teski klocevi ako je covjek koji nije prosao pripreme ispred njih.
Puko sam po stare dane.Eisenbahner1921 je napisao/la:Enis je prošao pripreme, Dado nijeTryg je napisao/la:Po cemu je Enis Sadikovic u prednosti u odnosu na Mailsona i Halvadzica, ova dvojca su onda teski klocevi ako je covjek koji nije prosao pripreme ispred njih.
a gdje je "honaaaj"Grbavica je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Mostaru, u kakvom stanu će teren biti? To bi moglo dosta uticati na igru. Uz maksimalan angažman i borbu na terenu očekujem pozitivan rezultat. (evo me ko prosječan premijerligaški trener, samo još fali izjava "lopta je okrugla")