Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

likusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 6:54 pm

Bolje ovako nego da se jos i za kup nerviramo
Željeznicar za život cijeli !

Elegant
Kontakt:

Sezona za zaborav !

Jedina svjetla tacka rad uprave i popravka stadiona uz navijace i donacije !

:cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

Rijesit cemo mi ovo interno sve,samo i njega da nabijem na *****,nisam ovo nikad napisao al eto sad moram !!Zao mi je samo nas bolesnika koji smo uz klub bez ikakvog interesa !! :palacgore:

black64
Kontakt:

NABIJEM IH SVE NA QRAC REDOM

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 6:55 pm

E nek se vala i ovo gov.no od sezone završilo.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ma nije bilo boga da pobijedimo sa našom igrom, još na takvom terenu...ove četiri utakmice gdje god su nam trebala tri boda, uzeli smo jedan ili nijedan.

a po igri u tuzli, ja sam siguran da svakako radnik uzima kup.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

To je to, kraj. Iskoristiti ovu sezonu kao opomenu, pa se dobro polomiti ovo ljeto... Volim te Zeljo!
Sta smo sve fulili, ne mogu da vjerujem. Samo pogledajte pregled. Mali Emir solidan po uzasnom terenu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

chile
Kontakt:

Jel moguce, tacno ako ovo zadnje kolo sad nije namjesteno, nije nikad bilo niti ce :psujem:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

delinjo
Kontakt:

brate da si mi rodjeni brat za ovo bi dobio ban da se ista pitam na ovom forumu...boli tebe ***** za ZELJU cim se sa tim mozes zajebavati....

sta reci o utakmici na onako uzasnom terenu povedes pred kraj i ostali rezultati ti idu na ruku ali kad ne znas ,ne znas i sta sad ...mnogo smo limitirani kao ekipa...osim par igraca sve je ovo jadno...kad dodas tu i ovaj teren dobijes sta dobijes...slika i prilika ZELJE ove sezone ...jebi ga kakvi evropi kakvi bakraci ko imalo prati fudbal zna da nama treba rekonstrukcija vise od pola tima...80% igraca u trenutnom rosteru nije kvalitet za nas klub...idemo dalje jebi ga ZELJO
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

ned maj 15, 2016 6:56 pm

E jbg prikaz citave sezone u jednoj utakmici patnja,petljancija,sreca,dobar rezultat i onda šok...Nista hajde Radnik osvajaj kup ili ona varijanta sa Kortrijkom ako Slobod aosvoji hehe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

Ubij me Boze, Allaha ti..

fcz
Kontakt:

Fuj zivote... :(

Muka mi je od svega, ali treba biti realan - ako ne mozes pobijediti jebeni Rudar i Slaviju, ekipe koje su sastavljene od po 11 podgrijanih leseva, ne bi smio imati obraza da uopste pricas o Evropi. Nauciti nesto iz ovoga, ne dozvoliti vise nikad da nam diletanti s jednocifrenim IQ-om vode tim nego dovesti pravog strucnjaka s autoritetom i silovati ligu naredne godine.

P.S. Ako ovog "navijaca" Zelje koji se pisa po nama ne banujete, onda molim banujte mene. Hvala.
Zadnja izmjena: fcz, dana/u ned maj 15, 2016 6:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

Ljudi europu ove sezone nismo zasluzili ! Nikad je ne bi izborili ni jos da se 10 kola igra jednostavno je nismo zasluzili i mozda je i bolje ovako.

Format
Kontakt:

ned maj 15, 2016 6:57 pm

Raja ko je gledao kakav je Halvadzic bio?

Neandertalac

Sta vam je ljudi, pa zar ste vi stvarno nadali necemu?
Ovo je bilo rijeseno davno, mi smo se protiv Zrinjskog oprostili od evrope, definitivno.
Željeznicar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

Ja hadalja grob te ne yebo.. U zadnje cetiri tekme tri boda.. Edise yebo si nam znanje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sajo10
Kontakt:

chile je napisao/la:Jel moguce, tacno ako ovo zadnje kolo sad nije namjesteno, nije nikad bilo niti ce :psujem:
Nije namjestno vec su svi timovi isti qurac, kvalitet je 0.

I onda hocemo milione za nase igrace. Pa pogledajte ligu. Nismo u stanju yebene Rudar i Slaviju uzet hahaahah. A hocemo Evropu :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

staaarinavijac
Kontakt:

ned maj 15, 2016 6:58 pm

E vala ovo je previše ...

imaju SVE devet minuta prije kraja i upropaste sve - napraviti ozbiljnu čistku u odrani ...

užas !

ChWilla
Kontakt:

delinjo je napisao/la:brate da si mi rodjeni brat za ovo bi dobio ban da se ista pitam na ovom forumu...boli tebe ***** za ZELJU cim se sa tim mozes zajebavati....

sta reci o utakmici na onako uzasnom terenu povedes pred kraj i ostali rezultati ti idu na ruku ali kad ne znas ,ne znas i sta sad ...mnogo smo limitirani kao ekipa...osim par igraca sve je ovo jadno...kad dodas tu i ovaj teren dobijes sta dobijes...slika i prilika ZELJE ove sezone ...jebi ga kakvi evropi kakvi bakraci ko imalo prati fudbal zna da nama treba rekonstrukcija vise od pola tima...80% igraca u trenutnom rosteru nije kvalitet za nas klub...idemo dalje jebi ga ZELJO
niđe veze kad vidiš ko drugima igra, ko igra ovima koje danas nismo mogli pobijediti...sa pravom strukom ovdje ne treba ništa.
gradi željo boli te *****

sergejevic

Jos stade lopta Spalevicu u onoj lokvi, ma nije lokva malo jezero ispred gola. Nek su vala ispali, nikad se ne vratili s onakvim terenom. Mi smo svoje odradili protiv Rudara i Celika, imali smo sansu koju nismo iskoristili i moze se reci da nismo ni zasluzili Evropu, mada ovi mjesto ispred nas takodjer ne zasluzuju. Okrenuti se narednoj sezoni i to je to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava