Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 08, 2016 7:20 pm

http://www.dalmacijanews.hr/clanak/hw9b ... otiv-zelje" target="_blank
evo ovdje opširniji izvještaj..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Pinkii
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:37 pm

Bit ce bolje...
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:48 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Sretno Mirza! Mada nema od tebe seniorskog igraca..
Odgovor zasto ovoliko promijena imamo se krije u tome sto klub nema viziju igre, nema sportskog direktora koji ce sklapati tim po toj viziji. Takodjer, ni treneri se ne biraju tako da moze zadovoljiti neku igru i viziju.
Nama svaki trener sto je dosao pravio je ekipu po sebi i to odmah. Otjeraj 11 dovedi 11 "svojih".
Conte dodje u Celzi pa mu se ne svidjaju neke stvari ali igra, ne mijenja mnogo, i tako u svakom ozbiljnom klubu. Treneri se dovode tako da mogu ispratiti ciljeve kluba, a ne da klub isprati njegove ciljeve..

Nadam se da je Slavko prvi korak rjesenju problema. On i Cenan nek budu zaduzeni za sportski dio i da grade neki sistem i viziju kluba. Naravno, za to nam treba kontinuitet trenera na klupi, vjerujem da ce Celo ostat duzi period.

:mrgreen:
Mnogo puta smo pisali o tome kada smo uvidjeli neke stvari....Nakon ljeta kada smo dovodili neke Livaje,Mladenoviće itd došao je tandem Dejo-Miske,koji su pričom i poslom ulijevali neku sigurnost. Znali smo da nemamo ekipu,da nam fali dosta igrača,njih smo i dobili tačnije bili smo negdje na pola, Dejo je pričao kako je dovođenje igrača bila neka duga procedura bla-bla, (to je bila press konferencija predstavljanje Tuceta i Zole) ovaj prelazni rok smo se uvjerili da je to bila šuplja i to skupa i velika šuplja, al hajd bilo pa prošlo.
Ćenan kao Ćenan nit smrdi nit miriše,ono što je dosad uradio ima polovičan uspjeh(nabrojao sam jednom kad sam @stormu replicirao šta je sve on uradio i dobro i loše. Samo se nadam da on nije produžena ''njihova'' ruka,vidjet ćemo još.
Što se tiče sportskog direktora,smatram da nema trenutno čovjeka koji bi to mogao 1/1 radit osim Amara Osima,ovi ostali nisu dostupni i ne žele,plus je ta pozicija dodatni trošak kluba...nema dobrog sportskog direktora ispod 8-9 hiljada...
Po meni bi bilo najbolje rješenje dati Slavku potpune ovlasti,tačnije da bude ''TEAM MANAGER'' i da sam sebi dovodi ono što mu treba.
Za zimski prelazni rok nam trebaju kvalitetan lijevi bek,štoper i jedna dobra dobra desetka.
To je dakle neka 3 igrača uz opasku da zadržimo ovo što imamo.Tim bi izgledao sasvim solidan i respektabilan.
Golmani : Veca,Fejzić,Ćeman
Desni bekovi : Memija,Stevanović
Štoperi : Aco,POJAČANJE,Kemo,Bogi
Lijevi bekovi : POJAČANJE,Beširević
Sredina : Šećerović,Radinović,Marković,Blagojević,Žerić
Desetka : POJAČANJE,Bekrić
Lijeva krila : Križman,Lazić
Desna krila : Stevanović,Stanić
Napad : Lendrić,Mujagić,Nikolić,Beganović.
Odlicno zapazanje. I ja sam prije spominjao da su nam potrebna tri pojacanja za zimu i da je sve preko toga pretjerivanje. Eventualno ako se neko mladji uz njih dovesti, tipa Peco ili Lelic, koji su krilni igraci.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pinkii
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:53 pm

Moje misljenje je da ce Celo prekrziti Lendrica na zimu ukoliko nastavi ovako da fula zicere.

exbabilon
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:53 pm

Ne bi bilo lose iskopati u kojem smo sastavu danas igrali pa da znamo koga da ocekujemo u derbiju.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

gavran
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:54 pm

ChWilla je napisao/la:željosaurusi. eto vam ime za transparent :rofl1:
:klanjase2:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

LARSSON
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:55 pm

slika

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 08, 2016 7:58 pm

Ovo za team managera ne bih komentarisao, ali osvrnuo bih se na igrače....mislim da nekih ekstra pojačanja neće biti. Eventuano neki jeftini igrač koji bar djelimično može unaprijediti našu igru, disciplinu, požrtvovanje i profesionalnost.Ili možda kakvo nadareno dijete.. Mi šuški za neka vau dovođenja nemamo. I da svakako nadam se da će se sa Mirom produžiti ugovor, bez toga ova uprava ima prave probleme....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:01 pm

Pinkii je napisao/la:Moje misljenje je da ce Celo prekrziti Lendrica na zimu ukoliko nastavi ovako da fula zicere.
Nije nemoguće...meni pade na pamet kako je on svoje najbolje tekme odigro u rano proljeće, kada su tereni najlošiji i najmekši. Ivan je lagan napadač, pa kontam da mu možda to više odgovara. Možda je moje razmišljanje niđe veze, ali eto nekako mi pade na pamet. Sa druge strane je činjenica da se kurchi opasno, a sumnjam da to Mrvica hoće i želi dugo tolerisati.

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:06 pm

Neka nikog ne dovode, samo neka sa Mirom potpisu novi ugovor i niko sretniji od mene.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:06 pm

Imali smo igrače i prije derbija u prvom kolu. Isto kao što jučer ne možeš reći da su Pjanić, Džeko, Ibišević loši igrači, ali recimo ko je prvi put u životu rekao njih rekao bi da su loši. Što se tiče lige i kupa ne trebaju nama spektakularna pojačanja, čak i prosječan igrač koji bi se uklopio u sistem bi bio od velike pomoći. Recimo Hodžić kod Ćele bio odličan, kod Pitara ni približno šta su očekivali. Već je neko napisao lijevi bek, desetka i štoper, ako bude bilo odlazaka na toj poziciji, su nam potrebni, naravno uz ostanak Mire.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:07 pm

Dozvaće se Lendrić ne može do vijeka fulat, a može i Obradović :lol:

exbabilon
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:08 pm

A i s tim krizanjem treba konacno malo zakociti. Haj krizaj Jahu, Talijana, pa de malo i Lendrica... Mozda bi mogli i Bekrica?

Govorimo o nekom kontinuitetu, a i mi samo cekamo da se nesto desava. Yebo prelazni rok bez 8 odlazaka i 10 dolazaka.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:09 pm

LARS1921 je napisao/la:slika
đe onaj smajli što su mu srca umjesto očiju? što ga nema moderacijo???
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Pinkii
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:10 pm

Veteran je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Moje misljenje je da ce Celo prekrziti Lendrica na zimu ukoliko nastavi ovako da fula zicere.
Nije nemoguće...meni pade na pamet kako je on svoje najbolje tekme odigro u rano proljeće, kada su tereni najlošiji i najmekši. Ivan je lagan napadač, pa kontam da mu možda to više odgovara. Možda je moje razmišljanje niđe veze, ali eto nekako mi pade na pamet. Sa druge strane je činjenica da se kurchi opasno, a sumnjam da to Mrvica hoće i želi dugo tolerisati.

Upravo to njegovo ponasanje ga moze kostati. Kad uporedimo Lendrica kad je tek dosao pa i prve dvije-tri tekme ove sezone i ovo sad je drasticna razlika u ponasanju. :?

LARSSON
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:11 pm

Grbavica je napisao/la:
đe onaj smajli što su mu srca umjesto očiju? što ga nema moderacijo???
možel ovaj slika

@ovaj iznad ne križamo mi nego će ih slavko križati

Pinkii
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:18 pm

Niko ne zeli da imamo 10 odlazaka svaki prijelazni rok,ali ni Slavko nece imati strpljenja dovijeka za neke.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:23 pm

Slavko prije nego što je došao bio je upitan može li šta učiniti s ovakvim igračkim kadrom. On je rekao da može, a mi sami vidimo da može. Sami vidimo da će mu trebati vremena, a i on je rekao da će dovoditi još par pojačanja. Znači nije najavio remont ekipe, a sumnjam da bi se dovodio trener koji bi opet radio remont i opet pravio iste greške kao i prethodnici.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Pinkii
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:44 pm

Ova ekipa + 2,3 dobra pojacanja je top ekipa. Jos ako se na to doda da ekipa prodje pripreme sa Slavkom onda se imamo cemu nadati. :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 08, 2016 8:58 pm

Ova sezona je dosta zeznuta. Mrvica je upao u više nego nezgodnom trenutku, možda i najgorem mogućem. Ima neuštimovan, fizički i psihički nespreman orkestar. Sa nekim pojedincima koji po njegovom mišljenju nemaju uopšte mjesta tu, a neki imaju odlične plate a slabo sviraju (pjevaju). Činjenica je da on to lagano uštimava, i da muzika i pjesma znatno bolje zvuče, samo sa svakom svirkom sve je manje prostora za popravke. Pitanje je koliko će prostora imati na kraju godine, kada se orkestar raspusti i ode na (ne)zaslužen odmor. A na proljeće Bgm očekujem Bečku filharmoniju, e sada šta će nam ta svirka donijeti niko ne zna u ovom momentu....

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava