ma buraz kada god hoce mi smo spremni da ih trpamoVrag je napisao/la:Mogli su derbi staviti u 12 h sve im *****. Pa hoce li nekad uraditi nesto normalno da ih ne moras vrijeđati glupani

ma buraz kada god hoce mi smo spremni da ih trpamoVrag je napisao/la:Mogli su derbi staviti u 12 h sve im *****. Pa hoce li nekad uraditi nesto normalno da ih ne moras vrijeđati glupani
Ma razvalit cemo mi njima bulju ali veci je gust u nocni terminCARSONIO je napisao/la:ma buraz kada god hoce mi smo spremni da ih trpamoVrag je napisao/la:Mogli su derbi staviti u 12 h sve im *****. Pa hoce li nekad uraditi nesto normalno da ih ne moras vrijeđati glupani![]()
![]()
![]()
![]()
Jel to i Husica vracamo?ChWilla je napisao/la:možda se iznenadite
ne, al' bogičević je definitivno vraćen da igra.Brkoo je napisao/la:Jel to i Husica vracamo?ChWilla je napisao/la:možda se iznenadite
Odakle ta informacija,normalno da ce ulijetat ponekad sam je rekao da je pristajao da bude i 3-4 stoper?ChWilla je napisao/la:ne, al' bogičević je definitivno vraćen da igra.Brkoo je napisao/la:Jel to i Husica vracamo?ChWilla je napisao/la:možda se iznenadite
Ovo je stvarno odlicno, mozda da otvoris temu i tu stavljas ove statistike, da se ne zagubi medju postovima? Hvala puno za ovo.barbarez je napisao/la:Ovo je za pocetak malo da se prisjetimo.najefikasnije sezone u historiji. Pokusavacu sto cesce da Vam postavljam slike i statistike , da se malo podaijetimo starih vremena..
Odlicni su dresovi ove sezone, mozda jedni od najboljih u zadnjih 20 godina, ali i ja bih volio u buducnosti da se vratimo na pruge. Ima li informacija za istok?Masinovodja je napisao/la:Istok,brendiran bus i dresovi sa prugama! Jel puno trazimo?
ChWilla je napisao/la:ne, al' bogičević je definitivno vraćen da igra.Brkoo je napisao/la:Jel to i Husica vracamo?ChWilla je napisao/la:možda se iznenadite