Donacijom novčanih sredstava za kupovinu 100 stolica Općina Novi Grad Sarajevo podržala je projekt ''evropske '' Grbavice'', odnosno obnove stadiona na kojem bi FK Željezničar trebao naredne sezone igrati evropska takmičanja.
Tim povodom FK Željezničar danas je posjetio načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić koji je naglasio da ovo nije početak, ali ni kraj saradnje Općine Novi Grad i Željezničara.
Prvi gol pao nakon njegovog ubacaja. Par ubacaja je dobrih imao pogotovo onaj kad pogodi Lendrica na nogu a on fuli..pintol_TM87 je napisao/la:Odlican danucinilo mi se u moru stranica da neko spominje da nije bio penal za radnik, ne bih se slozio..jucer nas najbolji igrac memija
jovanmaksimovic je napisao/la:dobro jutro narode!!! mala zanimljivost... zeljo je ostvario 99. gostujucih pobjeda u premijer ligi bih!!! dobra uvertira pred derbi...
Postujem ovo sto pises. Dozvolices da dam svoje vidjenje.nikad_izvini je napisao/la:Ima, jer onda daješ legitimitet određenim radnjamastorm_raider je napisao/la:Ma od oglasavanja nista nema. U ovoj drzavi kakva je, nazalost. Ali situacija se mora promjeniti, ovo je veoma zabrinjavajuce. Ako je sad ovako, kako li ce biti u ligi za prvaka tek? Klub se mora zastititi, samo to.nikad_izvini je napisao/la:
Onda se javno oglasiš, ima i drugih načina da se to riješi. Nismo FK Nova Bila![]()
Penal Mladost, nedosuđen. Penal Zrinjski ( Bekrić - nedosuđen ) + za Čelik, koji se i nije morao suditi. Računajte bodove i gdje bi bili![]()
Ovo su greške i neće biti bolje.Nije isto kada se klub javno oglasi, pa se nešto desi ili kada se samo nešto desi ( onda radnja postaje kriminalna, ovako baš i nije ).
Nadam se da je sada jasno koliko je glupa priča, "mi smo Željezničar, idemo pošteno i bićemo toliko bolji da nam sudije neće moći ništa". 7 100% prilika, nedosuđen penal, jako sumnjiv penal za Radnik i posjed 60:40. JEDVA DOBILI. Jedva. Ubili ih nogama. "Samo" dvije sudijske greške.
Glupa je priča u rangu one podrška Kostiću, bojkotuju ga igrači, on je gospodin.
Igru imamo, suđenje nemamo, niti ćemo ga imati ako se nešto ne poduzme. Sama od sebe situacija se sigurno neće riješti. Iskreno očekujem da nas naguze na derbiju i to dobro
Kako se zaštiti, pričom "mi smo Željezničar ? Njah......onda je svizac zamotao čokoladu
Ja isao sa jaranima na utakmicu, oni eto Zeljovci al slabije prate i svako na svoju tribinu. Poslije tekme hvale "peticu" ne moze mu kaze niko nista. U sebi kontam odkad njega nismo hvalili jbt.IvanOsim je napisao/la:Procitati kako je Memija kriv za penal. Neprocjenjivo. Cudi me jos da i Kosoric nije kriv za pogodak.
Po meni njih dvojica, Memija i Kosoric, najbolji dvojac utakmice.
Kako mislis, svak na svoju tribinu, jedna je tribina?godrina je napisao/la:Ja isao sa jaranima na utakmicu, oni eto Zeljovci al slabije prate i svako na svoju tribinu. Poslije tekme hvale "peticu" ne moze mu kaze niko nista. U sebi kontam odkad njega nismo hvalili jbt.IvanOsim je napisao/la:Procitati kako je Memija kriv za penal. Neprocjenjivo. Cudi me jos da i Kosoric nije kriv za pogodak.
Po meni njih dvojica, Memija i Kosoric, najbolji dvojac utakmice.
Manje vise svi su bili ok, jbg i Lendric je vazda bio na pravom mjestu borio se al nece ga zgoditak.
Meni se cini da smo bas igrali dobro, super uvertira za derbi i tezi raspored.
Ps: kapa do poda za brata iz D. Vakufa i momka sto ga je uveo na stadion.
Za koga brate? Ko ima sanse da onog levata pobjedi? Evo hocu da glasam ali ne znam za koga, znam za koga neću.storm_raider je napisao/la:Novo Sarajevo, danas pametno glasajte! Mnogo srece.