19adi21 je napisao/la:Poslije iscekivanja utakmice, najvise se iscekuje izvjestaj od 1921
Navijanje ko na jugustorm_raider je napisao/la:Utakmicu sam odgledao u Varaderu. Ivane, imam sijedu dlaku na glavi koju nazivam po tebi... ali hajde, trudi se, trci, procepit ces, mada si danas morao minimalno 2 gola dati. Miro nesto slabiji nego inace, ali i dalje je bio odlican. Penal nepotreban Miro, ali i najboljima se desava. Atmosfera u Varaderu nakon gola strasna. Pive na sve strane, jedan decko je okupao 5 ljudi, jer je gol pao nakon sto je "potegao" veci gutljaj.![]()
Sanel Jahic je bio u Varaderu i dobro se ismijao. Lijepa pobjeda, stvaramo prilike, ali Zeljo - kao Zeljo, bez drame ne moze. Zato ga i volimo toliko. Ko prezivi, pricat ce... Nikolicu bravo! Slavko, majstore!
Jaha je vani bio.salle86 je napisao/la:Navijanje ko na jugustorm_raider je napisao/la:Utakmicu sam odgledao u Varaderu. Ivane, imam sijedu dlaku na glavi koju nazivam po tebi... ali hajde, trudi se, trci, procepit ces, mada si danas morao minimalno 2 gola dati. Miro nesto slabiji nego inace, ali i dalje je bio odlican. Penal nepotreban Miro, ali i najboljima se desava. Atmosfera u Varaderu nakon gola strasna. Pive na sve strane, jedan decko je okupao 5 ljudi, jer je gol pao nakon sto je "potegao" veci gutljaj.![]()
Sanel Jahic je bio u Varaderu i dobro se ismijao. Lijepa pobjeda, stvaramo prilike, ali Zeljo - kao Zeljo, bez drame ne moze. Zato ga i volimo toliko. Ko prezivi, pricat ce... Nikolicu bravo! Slavko, majstore!
![]()
Kako ja ne vidjeh jahu, unutra sjedio?
Varadero bio premalen danas hhh
Ovo što on fula, i protiv Metalegea a i danas 3 puta, lakše je zabiti nego promašiti.Elegant je napisao/la:Nadam se da je Lendric ove pehove ispucao sada, neka zabije jedan na derbiju mozda mu halalimo sve.
Još reci da je ono on docivao uprava napoljestorm_raider je napisao/la:Jaha je vani bio.salle86 je napisao/la:Navijanje ko na jugustorm_raider je napisao/la:Utakmicu sam odgledao u Varaderu. Ivane, imam sijedu dlaku na glavi koju nazivam po tebi... ali hajde, trudi se, trci, procepit ces, mada si danas morao minimalno 2 gola dati. Miro nesto slabiji nego inace, ali i dalje je bio odlican. Penal nepotreban Miro, ali i najboljima se desava. Atmosfera u Varaderu nakon gola strasna. Pive na sve strane, jedan decko je okupao 5 ljudi, jer je gol pao nakon sto je "potegao" veci gutljaj.![]()
![]()
Varadero bio premalen danas hhh
Ma de ba covjece, orgijali smo ovdje haha na Bekrica a sad kao Zeba nam nebi valjao.. Necu da previse ulazim u ove price jer je to samo forumska spekulacija ali definitivno nebi imao nista protiv da se pridruzi ekipi za doigravanje za prvaka!Okolele je napisao/la:Kazu Zeba nije igrac koji ce trcati..Pa Sloboda je proslu sezonu odigrala trkacki odlicno a Zeba im jedan od najboljih bio..
Hahaha, nije on, ali jeste njegovo drustvo. Zezancija.salle86 je napisao/la:Još reci da je ono on docivao uprava napoljestorm_raider je napisao/la:Jaha je vani bio.salle86 je napisao/la:
Navijanje ko na jugu![]()
Varadero bio premalen danas hhhi da se ranim hhh
1921.ba je napisao/la:stigoj i ja.... daleko bijeljina
zasluzena 3 boda... vidjecete video slavlja iz svlacionice...... strasno
VOLIM TE ŽELJO