i to je loše jbgshzna je napisao/la:Tek za dvije sedmice...
Bolje dvije sedmice pozitive, nego kuknjave pred derbi.shzna je napisao/la:Tek za dvije sedmice...
Bogme ne smijemo pasti ovaj ispit, mi navijaci. Treba otici gore ko god moze, staro, mlado, ma svi. Isprskali smo ih prosli derbi, idemo opet! Ah,kad se sjetim feste, prije, tokom, a boga mi i poslije tekmePlava Porodica je napisao/la:Bolje dvije sedmice pozitive, nego kuknjave pred derbi.shzna je napisao/la:Tek za dvije sedmice...
A onda ide sex.
Sevilja je sacuvao municiju
pa valjda i mi možemo biti samo bolji,nikako lošiji,jer svaki novi dan koji naši igrači provedu sa slavkom sve bolje izgledaju na terenu,trebalo bi tako biti i nakon pauze.salle86 je napisao/la:i to je loše jbgshzna je napisao/la:Tek za dvije sedmice...
mi smo u naletu, nebi izgubili 99%
a ovako za 14 dana ko živ ko mrtav jbg
Odigrao je extra ali kod penala on izgubi loptu i u nastavku akcije bi penal, al dobro svejedno je odigrao dobroAsharaK je napisao/la:Uf kako volim ovog naseg zabara, lik je najbolji stoper lige, odgovorno tvrdim. Nadam se da to vidi i Slavko ...
Ahahaha, bas tako bude. Joj kad se sjetim tekme protiv Slavije, to je tek bilo za srcanog, a na forumu ludnica prava.Hurmasica je napisao/la:Pa ima li bolje stvari nego nakon pobjede pročitati komentare koje raja postavlja u toku utakmice na forumu. Majke mi pukli smo svi![]()
Đe je strim, radi, ne radi, evo ga, evo navijača, ko igra beka, dobro je ovo, nije dobro, iks ko kuća, joj uvaliće nam ga, biće bolje drugo poluvrijeme, treba mijenjati, naši crkli, radnik truba, joj krupe, gooool, haj po drugi, e jebiga penal, ruka, jest, nije, saće drugi, sudija lopov, lendrić kloc, sabotaža, savez, uvaliće nam ga, neće, bekrija daje gol, vadi ga slavko, PENAL, majku im njihovu, ma krađa, nek se klub oglasi, STEVOOOOO, evo gaaaaaaaaaaa![]()
OplakahHurmasica je napisao/la:Pa ima li bolje stvari nego nakon pobjede pročitati komentare koje raja postavlja u toku utakmice na forumu. Majke mi pukli smo svi![]()
Đe je strim, radi, ne radi, evo ga, evo navijača, ko igra beka, dobro je ovo, nije dobro, iks ko kuća, joj uvaliće nam ga, biće bolje drugo poluvrijeme, treba mijenjati, naši crkli, radnik truba, joj krupe, gooool, haj po drugi, e jebiga penal, ruka, jest, nije, saće drugi, sudija lopov, lendrić kloc, sabotaža, savez, uvaliće nam ga, neće, bekrija daje gol, vadi ga slavko, PENAL, majku im njihovu, ma krađa, nek se klub oglasi, STEVOOOOO, evo gaaaaaaaaaaa![]()
MrRiccoli je napisao/la:E mogao je izvjestaj vcrs kad izgubimo znao si postaviti odma navece, a sad ujutro
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ostojić je bek i to je Miroslavom igrač, prvo mi je pobjegao, a potom ga i predriblao, jedini krivac Miroslav.shzna je napisao/la:Memija solidan, ali na trenutke skroz isključen. Penal napravljen ondje gdje je on trebao čuvati igrača a i šansa poslije, kada Simeunović izađe 1 na 1, isto Memije nigdje.