I je l' se meni čini ili je Aco konačno odigrao dobru utakmicu, čak je i gol jedan spasio kada skide Obradoviću loptu s glave!?
Blagojević i Marković.

Jednom prilikom, cini mi se da je Rutko, nas igrac ga morao rukama zaustavuti u prodoru jer je krenuo prema naše, golu. Raja se smijala a sada bi ga lincovali. drugi vakat, štaliOmar500 je napisao/la:De pricaj bolan, interesuje me to pravoModel1964 je napisao/la:Najviše zajebavanja je bilo na racun Stojance Idica
Takvih provala nije bilo na Grbavici ko kada je on bio na terenu. Raja maksuz zbog njega i zajebancije dolazila na tekme.
Pricali smo malo o njemu na onoj temi 'Tracnicama nase povijesti'
Nema puno o njemu informacija na netu, pa je svaka info zlata vrijedna
Dobar Aco, ne ureklo seshzna je napisao/la:10 hiljada naših ide put lavora.
I je l' se meni čini ili je Aco konačno odigrao dobru utakmicu, čak je i gol jedan spasio kada skide Obradoviću loptu s glave!?
Blagojević i Marković.
On nije 100% u tekmi. Da jeste sada bi bio u repki. Povremeno odluta ko zna kuda i to nas cesto skupo košta. Sa njim treba neko strucan raditi na fokusiranju i koncentraciji.shzna je napisao/la:Memija solidan, ali na trenutke skroz isključen. Penal napravljen ondje gdje je on trebao čuvati igrača a i šansa poslije, kada Simeunović izađe 1 na 1, isto Memije nigdje.
Ako postaviš večeras, da Bog da ti svaka Šveđanka i Norvežanka dala!1921.ba je napisao/la:stigoj i ja.... daleko bijeljina
zasluzena 3 boda... vidjecete video slavlja iz svlacionice...... strasno
VOLIM TE ŽELJO
Cudo jos nije uletiosz21 je napisao/la:s' 2 noge hahaha. Pobjedi ti mene danas u LigiPlava Porodica je napisao/la:Sad kad ti pintol uleti sje.bat ces sesz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu