Sad kad ti pintol uleti sje.bat ces sesz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu

Sad kad ti pintol uleti sje.bat ces sesz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu
To barem nije teškosz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu
samo malo da se spremim i bara bara smo, vala iskrenoModel1964 je napisao/la:To barem nije teškosz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu![]()
I ti si bolji od Bekrica
Vjerujem ti na rijecsz21 je napisao/la:samo malo da se spremim i bara bara smo, vala iskrenoModel1964 je napisao/la:To barem nije teškosz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu![]()
I ti si bolji od Bekrica![]()
Larss kakav si sa informacijama?Plava Porodica je napisao/la:Kada je emisija na bhtu?
Vidim u 11 i 15 nas snimak, a sutra emisije o izborima??
s' 2 noge hahaha. Pobjedi ti mene danas u LigiPlava Porodica je napisao/la:Sad kad ti pintol uleti sje.bat ces sesz21 je napisao/la:Ako ništa bolji je od Bekrića u svemu
Ne znam bgm, jedino sto ti mogu reci da cu okacit snimak.Plava Porodica je napisao/la:Larss kakav si sa informacijama?Plava Porodica je napisao/la:Kada je emisija na bhtu?
Samo nemoj Boga više, ljubim te.LARS1921 je napisao/la:Hajde psovalo se i psovat ce seraja u afektu, eto mi volimo što on maši
a fino vam je jedan gospodin Dženan Uščuplić rekao forumi su zlo, ko to čita
Malo zajebancije ne škodi. Dugo smo bili pod stresomLARS1921 je napisao/la:Ne znam bgm, jedino sto ti mogu reci da cu okacit snimak.Plava Porodica je napisao/la:Larss kakav si sa informacijama?Plava Porodica je napisao/la:Kada je emisija na bhtu?
@model
finu diskusiju
Dogovoreno, od sad umjesto psovki glavom ću od vrata, al ozbiljnomirzza je napisao/la:Samo nemoj Boga više, ljubim te.LARS1921 je napisao/la:Hajde psovalo se i psovat ce seraja u afektu, eto mi volimo što on maši
a fino vam je jedan gospodin Dženan Uščuplić rekao forumi su zlo, ko to čita
De pricaj bolan, interesuje me to pravoModel1964 je napisao/la:Najviše zajebavanja je bilo na racun Stojance Idica
Takvih provala nije bilo na Grbavici ko kada je on bio na terenu. Raja maksuz zbog njega i zajebancije dolazila na tekme.
Nije se baš naigrao u Želji, a bio je veliki virtuoz. Ode u Iskru.Model1964 je napisao/la:Najviše zajebavanja je bilo na racun Stojance Idica
Takvih provala nije bilo na Grbavici ko kada je on bio na terenu. Raja maksuz zbog njega i zajebancije dolazila na tekme.