Slična utakmica kao i onda u Gradačcu. Reakcija nakon pobjedonosnog gola ista kao i tada. Nakon što smo primili gol upalim stream kontam ko ga je*e valjda bude normalno radio. Do 89. minute sam proklinjao tu odluku, ali haj stisni muda pa ukini Željin stream, nemoguće. Stade stream, kontam haj i bolje je kad Stevo zabija za delirij. Odmah nakon sam izasao vani i ko debil u Johnny-u tražim jaranice, kad vidim na mobu da su Argeniliniju. Ulazim tamo i odmah gledam ima li ko od naših

15 minuta nisam mogao 3 riječi progovoriti. Lagano sam mogao na kardiologiju produžiti.
Čestitao bih sudijama na izvrsno odrađenoj utakmici, skidam kapu

Nek vam tako budu sudili na sudu kad vam žene budu tražile svu imovinu bagro.
Momcima svaka čast, jako optimistično djeluje ovo. Lendrić... i ja sam u afektu psovao, ali kome ne bih u tim trenucima

Ne ide mu, vidimo, ali znajte koliko su strpljenja imali sa Džekom prošle sezone u Romi kad je redovno fulao 101% šanse. Je*iga ne ide mu, zamjene za njega imamo, pa me to smiruje. Istina, on je naš najspremniji napadač, tako da... Ali definitivno da nije onaj stari. Ako bude klupiran, neka mu to dobro dođe da se presabere. Uvijek pomoći može.
Drago mi je nema suspenzija radi žutih i idemo produžiti niz na derbiju
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice