Istina je i veliki je navijac Zelje i vjerovatno bi dosao kod nas ako bi se malo potrudili. I Duljevicu je bila velika zelja da igra u Zelji #samokazemFormat je napisao/la:Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.
Zeba je igracina al 33 god su 33 god al opet Wagner je sa 40 prekucavao ligu
Igrac i navijac su dugo vremena nespojivi pojmovi.Omar500 je napisao/la:Istina je i veliki je navijac Zelje i vjerovatno bi dosao kod nas ako bi se malo potrudili. I Duljevicu je bila velika zelja da igra u Zelji #samokazemFormat je napisao/la:Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.
Govorio sam o necem drugom, kada su mogli zaigrati za nas klub, ali spletom okolnosti se to ne desi.Model1964 je napisao/la:Igrac i navijac su dugo vremena nespojivi pojmovi.Omar500 je napisao/la:Istina je i veliki je navijac Zelje i vjerovatno bi dosao kod nas ako bi se malo potrudili. I Duljevicu je bila velika zelja da igra u Zelji #samokazemFormat je napisao/la:Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.
Da su navijaci igrali bi đaba i nebi odlazili u druge klubove.
Imamo dosta navijaca trebaju nam znalci i profesionalci na terenu
Treba ga uzeti onda,mali je zvijer stvarno i sati mu pare bez problema ces ga prodati poslije.Omar500 je napisao/la:Istina je i veliki je navijac Zelje i vjerovatno bi dosao kod nas ako bi se malo potrudili. I Duljevicu je bila velika zelja da igra u Zelji #samokazemFormat je napisao/la:Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.
Sto prozivas momkaarelinho je napisao/la:Pošto je Mirso rekao da Zeba dolazi onda piši propalo. Sada sigurno neće doći.![]()
Ok kritika... ne psovanjeGoodisonPark je napisao/la:Model, kakva bolan podrška što za 10 minuta fulaš sve šansi što smo napravili? Njegova je sreća što smo ipak zabili gol i što nas je Bog pogledao inače ne bi on zadugo vidio prvih 11.
Ako te ne ide ima trening pa vježbaš do iznemoglosti plasirati loptu u gol, kao da je to neka kvantna fizika pa mu se treba oprostiti.
Sreća pa Slavko vidi sve i kaže dečko to se moralo zabiti, nema više kredita. U ovakvom formatu lige i kad su sve ekipe ublizu mora se koristiti i najmanja prilika da pobjediš, nema tu prostora da se fuli 3-4 zicera. Hajde razumio bih kad šutaš dobro pa tik pored stative, pa golman skine pa stativa pa prečka ali on je tako traljavo pucao ili dodavao loptu golmanu da je to neoprostivo za profesionalnog fudbalera sa debelim primanjima.
On ga ni mladoj više ne može zabiti, igrač od kojeg očekujem golove je Križman koji je opasniji 19 puta od žutog. Slažem se da ne treba psovati već kritikovati ali za ono danas mu se moralo yebati od-do, u situaciji kad nas ti bodovi lansiraju u gornji dio tabele pred derbi na vrućem gostovanju ti tako nošalantno ulaziš u šanse da je to po meni čista kurcobolja, pucati nekoliko puta u stilu boli me taki hoću li dati gol ili neću e to ne može pa taman da si žut ko limunModel1964 je napisao/la:Ok kritika... ne psovanjeGoodisonPark je napisao/la:Model, kakva bolan podrška što za 10 minuta fulaš sve šansi što smo napravili? Njegova je sreća što smo ipak zabili gol i što nas je Bog pogledao inače ne bi on zadugo vidio prvih 11.
Ako te ne ide ima trening pa vježbaš do iznemoglosti plasirati loptu u gol, kao da je to neka kvantna fizika pa mu se treba oprostiti.
Sreća pa Slavko vidi sve i kaže dečko to se moralo zabiti, nema više kredita. U ovakvom formatu lige i kad su sve ekipe ublizu mora se koristiti i najmanja prilika da pobjediš, nema tu prostora da se fuli 3-4 zicera. Hajde razumio bih kad šutaš dobro pa tik pored stative, pa golman skine pa stativa pa prečka ali on je tako traljavo pucao ili dodavao loptu golmanu da je to neoprostivo za profesionalnog fudbalera sa debelim primanjima.![]()
F Tores fula više od Lendrica pa mu jorganđijje aplaudiraju na svakoj tekmi.
Lendric je za razliku od prošlih tekmi pokazao izuzetnu želju i borbenost. Da je šetao i ceso muda onda bi mi bilo jasno psovane. Ubjeđen sam da ce protiv tepsija zabiti.
Grbavica je napisao/la:Najnoviji hit!!! IVAN LENDRIĆ KO MI SIHIR POTURI?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=1C1u2wb7AfA[/video]