Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 01, 2016 8:11 pm

Nemojte prozivati Lendića, pa kako da zabije kad je bio sam pred gomanom? :mrgreen:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

GoodisonPark
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:18 pm

Nije problem promašiti šansu, jbg dešava se ali on nije bio ni blizu da zabije. iz čistih pozicija on puca ko neki malac od 9 godina koji je prvi put istrčao na teren. Neko je spomenuo da namjerno fula e baš tako je izgledalo, kao da namjerno neće da zabije :r

Ni ona u prvom ne bi ušla, u najboljem slučaju bi bila stativa a druga strana gola prazna.. Žuti na klupu da ne bi i poslije derbija pričali e znali smo da je grohno, goni ga u pm. Neka on sad malo čeka šansu sa klupe ko Stevo..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

dell21
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:21 pm

Koga god nam dadnu da sudi derbi treba traziti zamjenu ili na pressu se osvrnuti na sudenje , moramo to uraditi inace ce biti penal milion posto.

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:22 pm

Zuti petnaest dana mimo ostalih 2 dnevna i 2 nocna treninga bez reflektora po sat i po , tj. 80 sati treninga samo 1 na 1 da vjezbas.Svaki trening po jednog golmana rotirati da mu brani, a on da puca. I sad bih ti opsovo, ali sreca dobismo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:26 pm

Sta bismo mi da nam je Am. Bekic zamjena za lendru :lol:

Format
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:26 pm

Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.

Zeba je igracina al 33 god su 33 god al opet Wagner je sa 40 prekucavao ligu

pile87
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:27 pm

Bitnije od toga jel Lendric zabio ili nije je da igramo dobro stvaramo sanse, trcimo ima kombinacija. Napredak je ocigledan ja sam zadovoljan, ko i ne bi bio nakon katastrofalnog otvaranja sezone. Ako je radnik najspremnija ekipa ja cu reci da smo ih nadtrcali i nadigrali i zasluzili tri boda. Bravo ZELJOOOOOOO
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Model1964

sub okt 01, 2016 8:28 pm

Kada se mi nekom naklatimo na kosti :-) .... Pitarluk je izgleda prelazna bolest.
Ako morate da koga karate eno vam Kol...o mirotvorac pa ga karajte na suho u šupak. Više puta bez vađenja.
Našem igracu podrška sve dok se trudi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:29 pm

Format je napisao/la:Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.

Istina je i veliki je navijac Zelje i vjerovatno bi dosao kod nas ako bi se malo potrudili. I Duljevicu je bila velika zelja da igra u Zelji #samokazem
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

sub okt 01, 2016 8:32 pm

Omar500 je napisao/la:
Format je napisao/la:Da li je istina da je Ordagic veliki navijac Želje,haver mi prica pa ne vjerujem mu nesto.

Istina je i veliki je navijac Zelje i vjerovatno bi dosao kod nas ako bi se malo potrudili. I Duljevicu je bila velika zelja da igra u Zelji #samokazem
Igrac i navijac su dugo vremena nespojivi pojmovi.
Da su navijaci igrali bi đaba i nebi odlazili u druge klubove.
Imamo dosta navijaca trebaju nam znalci i profesionalci na terenu ;)

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:36 pm

Model1964 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

Igrac i navijac su dugo vremena nespojivi pojmovi.
Da su navijaci igrali bi đaba i nebi odlazili u druge klubove.
Imamo dosta navijaca trebaju nam znalci i profesionalci na terenu ;)
Govorio sam o necem drugom, kada su mogli zaigrati za nas klub, ali spletom okolnosti se to ne desi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

GoodisonPark
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:38 pm

Model, kakva bolan podrška što za 10 minuta fulaš sve šansi što smo napravili? Njegova je sreća što smo ipak zabili gol i što nas je Bog pogledao inače ne bi on zadugo vidio prvih 11.

Ako te ne ide ima trening pa vježbaš do iznemoglosti plasirati loptu u gol, kao da je to neka kvantna fizika pa mu se treba oprostiti.

Sreća pa Slavko vidi sve i kaže dečko to se moralo zabiti, nema više kredita. U ovakvom formatu lige i kad su sve ekipe ublizu mora se koristiti i najmanja prilika da pobjediš, nema tu prostora da se fuli 3-4 zicera. Hajde razumio bih kad šutaš dobro pa tik pored stative, pa golman skine pa stativa pa prečka ali on je tako traljavo pucao ili dodavao loptu golmanu da je to neoprostivo za profesionalnog fudbalera sa debelim primanjima.
Željo samo Željo!!!

Format
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:40 pm

Omar500 je napisao/la:

Treba ga uzeti onda,mali je zvijer stvarno i sati mu pare bez problema ces ga prodati poslije.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:44 pm

arelinho je napisao/la:Pošto je Mirso rekao da Zeba dolazi onda piši propalo. Sada sigurno neće doći. :rofl: :rofl:
Sto prozivas momka
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u sub okt 01, 2016 8:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Model1964

sub okt 01, 2016 8:46 pm

GoodisonPark je napisao/la:Model, kakva bolan podrška što za 10 minuta fulaš sve šansi što smo napravili? Njegova je sreća što smo ipak zabili gol i što nas je Bog pogledao inače ne bi on zadugo vidio prvih 11.

Ako te ne ide ima trening pa vježbaš do iznemoglosti plasirati loptu u gol, kao da je to neka kvantna fizika pa mu se treba oprostiti.

Sreća pa Slavko vidi sve i kaže dečko to se moralo zabiti, nema više kredita. U ovakvom formatu lige i kad su sve ekipe ublizu mora se koristiti i najmanja prilika da pobjediš, nema tu prostora da se fuli 3-4 zicera. Hajde razumio bih kad šutaš dobro pa tik pored stative, pa golman skine pa stativa pa prečka ali on je tako traljavo pucao ili dodavao loptu golmanu da je to neoprostivo za profesionalnog fudbalera sa debelim primanjima.
Ok kritika... ne psovanje :ne:
F Tores fula više od Lendrica pa mu jorganđijje aplaudiraju na svakoj tekmi.
Lendric je za razliku od prošlih tekmi pokazao izuzetnu želju i borbenost. Da je šetao i ceso muda onda bi mi bilo jasno psovane. Ubjeđen sam da ce protiv tepsija zabiti.

rodrigo87
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:50 pm

Miro zabija na Kosevu.

Grbavica
Kontakt:

sub okt 01, 2016 8:51 pm

Najnoviji hit!!! IVAN LENDRIĆ KO MI SIHIR POTURI?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=1C1u2wb7AfA[/video]
Ko nas je kleo, nije dangubio.

GoodisonPark
Kontakt:

sub okt 01, 2016 9:00 pm

Model1964 je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Model, kakva bolan podrška što za 10 minuta fulaš sve šansi što smo napravili? Njegova je sreća što smo ipak zabili gol i što nas je Bog pogledao inače ne bi on zadugo vidio prvih 11.

Ok kritika... ne psovanje :ne:
F Tores fula više od Lendrica pa mu jorganđijje aplaudiraju na svakoj tekmi.
Lendric je za razliku od prošlih tekmi pokazao izuzetnu želju i borbenost. Da je šetao i ceso muda onda bi mi bilo jasno psovane. Ubjeđen sam da ce protiv tepsija zabiti.
On ga ni mladoj više ne može zabiti, igrač od kojeg očekujem golove je Križman koji je opasniji 19 puta od žutog. Slažem se da ne treba psovati već kritikovati ali za ono danas mu se moralo yebati od-do, u situaciji kad nas ti bodovi lansiraju u gornji dio tabele pred derbi na vrućem gostovanju ti tako nošalantno ulaziš u šanse da je to po meni čista kurcobolja, pucati nekoliko puta u stilu boli me taki hoću li dati gol ili neću e to ne može pa taman da si žut ko limun ;)
Željo samo Željo!!!

Model1964

sub okt 01, 2016 9:01 pm

Grbavica je napisao/la:Najnoviji hit!!! IVAN LENDRIĆ KO MI SIHIR POTURI?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=1C1u2wb7AfA[/video]
:rofl: oplakah

Jaozinho22

sub okt 01, 2016 9:03 pm

Bitno je da se ulaz u Argelini ne može fulat. Doduše i imaju dva. :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava