sub okt 01, 2016 7:39 pm
Tek kafu pristavio onako s merakom da citam forum, prezadovoljan,presretan, pa da i ja dam jednu analizu dok mi je sve u glavi, pa da citam i vase postove.
Od pocetka utakmice smo krenuli sa mnogo zelje, zara i agresivnosti.Kao tim smo opet bili.Prvo poluvrijeme konstantan posjed lopte prvih 30 minuta,sjajno izbacivanje Markovica na Lendrica koji prvi zicer fula a taj mu se moze progledati kroz prste.Od tada najednom pad,da li fizicki, ali Radnik se konsolidovao.Kao sto rece Slavko poluvrijeme dodje u pravom momentu.
Dalje.Pocetak drugog kao iz snova.Poklon Lucica, a na pravom mjestu momak koji ima osjecaj za gol, i koji se vec pokazao kao pojacanje.Bravo Sandi.
Onda opet nadolazi period kada mi povedemo, ali padnemo u igri, i nesvjesno se povucemo..i sta se desi, iz jedne prilike primamo gol,naravno iz jedanaesterca koji nije ni upola kao dva nasa nesvirana.Ali onda na scenu nastupa Zeljo kakvog svi zelimo gledati!
Apsolutno dominatan, superioran, ziceri se redaju,Radnik centra preci ne moze, a mi svi kontali mi cemo pasti pred kraj utakmice.Dva penala nedosudjena i kao kruna, Bog nas pogledao i Stevin gol za veliki prikljucak ka vrhu.
Odma poslije utakmice sam napisao ovo je novi Zeljo.Ovo je Zeljo koji stvara sanse, a kojem se tesko stvaraju sanse.No nazalost mi i dalje primimo gol nakon prve prilike.
Pojedinacno:
Veca-nije imao posla, bio je na penalu, ali dobar sut,steta..Ostalo je siguran bio, pravovremena istrcavanja.
Memija-probudio se od 60.minute pa sve do kraja odigrao maestralno.
Aco-jednostavno taj covjek me nervira svojim ispucavanjima.Ni los ni dobar.
Bocca-solidno.
Sinisa-odlican!Zasto? Nije na svojoj poziciji,odigrao odlicno defanzivno, a ofanzivno ni na svojoj poziciji ne pokazuje neko znanje,tako da je danas odlicno odradio posao.
Blagojevic-Markovic-Radinovic
FASCINIRAN SAM! Najvise u fudbalu volim kratke pasove, i strpljivo gradjenje napada.A oni to rade.Cini mi se da se odlicno uklapaju, i da imamo vezni red koji melje.
Krizman i Miro-Sta reci za ovu dvojicu vise, bravo momci. Miro i pored penala, po meni poslije Steve prvo ime utakmice.Alfa i omega ove ekipe.
Lendric- zuti aj ti na klupu, i ne silazi nikad vise.Pun mi te q.A pojma nemas koliko sam te dizao u zvjezde.Sad sam govno pojeo.
Nikolic-igrac utakmice! Kad smo ga potpisali prvi dan, ja sam naveo za sta je on koristan.Svojim iskustvom on zadnjih pola sata moze donijeti taj gol za pobjedu.
Bekric-isto kao i za Nikolica.
Bravo za timsku igru,za zelju i htjenje, konacno ste u pravom svjetlu pokazali kako se bore ratnici koji nose taj grb na srcu, hvala vam za ovo danas.
A sto se tice kriminala u savezu,polako ljudi tek je 11. Kolo. Nagledat cemo se mi jos svega do kraja.
VTZ!
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!