Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Roberto Baggio
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 01, 2016 7:21 pm

Okolele je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kud nemamo samo 2 boda vise, nije bitno jel celik ili mladost... sad bi bili prvi pratioci zrinjskog...
Samo da smo Vitez jos dobili i bilo bi taman..
Ma ne treba više uopće o tome razmišljati. Sve zajedno, imamo bodova taman onoliko koliko smo zaslužili. Kostić je bio riskantan potez, koji se, nažalost ali evo i na sreću, vrlo brzo pokazao kako totalni promašaj, ali uhvatili smo Petrovića, koji nas je iz ponora za samo pet kola podigao do istog broja bodova koliko ima i drugoplasirani.

Jah, Zrinjski ima čak osam bodova viška, ali ulaze i oni sad u seriju teških utakmica: Radnik, Sarajevo, Olimpik, Široki, Sloboda, pa s nama...
FK Željezničar 1921

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:22 pm

Slavko je licno pricao sa njim.
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zajko je nas novi igrac
Hajde neka onda! Sretno Zajko, bar ce nam se prekidi popraviti.
Nista nemam protiv Zajke, ali volio bi da dodje na tu poziciju neko mladji, na kome se moze zaraditi. Neko ko ce se truditi da napravi iskorak u karijeri i ode u inostranstvo. Ako nema takvog igraca u Slavkovoj kartoteci onda moze i Zeba, sigurno je bolji od Bekrica i Ugljese na toj poziciji.

Ma ljudi su ovdje bili revoltirani odlukama sudije, jos na to dodju i Lendrini promasaji i opsuje se, zatjeras ga u pm, al sta cemo, uvijek je tako bilo.
meni je zeba vrlo drag igrač
istina, malo koji igrač u nekom periodu nije navukao gnjev nas navijača :D ali treba biti realan
za ove naše kreativce je ronaldinjo
bolje ga imati nego nemati
neće on igrati još 100 godina, njemu je 33, još ova i možda naredna sezona i ćao đaci
isto kao tuce
a ne možeš ni razmišljati da ti na svakoj poziciji igra igrač kojeg ćeš prodati
kad bi ugi, šećer i sl.imali nekog kao što je zeba iz najboljih dana, onda bi i oni bili"svrake"
treba tako gledati
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:24 pm

AsharaK je napisao/la:Slavko je licno pricao sa njim.
Opa, dotle je vec doslo. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

irfo

sub okt 01, 2016 7:26 pm

Ne zaboravite da je Zeba prosle godine bio najbolji igrac lige, a sada je nakon ove izjave nadam se svima jasno sto nije pruzao partije kao prosle sezone, ja opet ponavljam bio bi ogromno pojacanje ne samo zbog igrackih kvaliteta, nego zato sto je veliki covjek i veliki zeljovac :palacgore:

LARSSON
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:26 pm

Ako dolazi nipošto sada objaviti tek kad počne zvanično prelazni rok i dok ne potpiše. Tako smo one najavili i svi su otišli prije nego su sletili

Whisperer

sub okt 01, 2016 7:27 pm

AsharaK je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zajko je nas novi igrac
Ako je to istina onda je Bekric bivsi...
Iz njegovih usta. Ima ponudu Zrinjskog i nas, 90% kod nas kaze.
da potvrdim tvoju info za koju ja znam ima 15 dana, jasam reko @leonuu i @plavoj porodici da ce zeba doci . hajd neka je sasrecom :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ISB87
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:28 pm

Potreban je zato sto nemamo ofanzivca u vezi, ima tuce al kao da nema
MIRZA RASCIC

Hurmasica
Kontakt:

Šta imaju objavljivati, svi ga znaju :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

GoodisonPark
Kontakt:

Da ga Stevo nije zabio Lendriću bi se i ovog trenutka spominjala bliza i dalja familija. Nema se strpljenja ni za koga, hajde promašiš jednu šansu pa se to može oprostiti ali onakve zicere to ne bi ni neki kadet promašio sve od reda.. Žuti na klupu dok se ne dozove.

Koji će nam k Zeba da se šeta po terenu, neka i dalje gine za amera i posoljene primitivce, a nije ni Slavko vesla siso da ga dovede.

Danas Blagojević i Križman najbolji, Matteo odličan, Marković prvo malo slabije ali u drugom je bio dosta bolji, Miro standardno dobar. Memija ofanzivno solidan ali nazad lošije, Siniša dobro zatvorio lijevu stranu. Sve u svemu pobjeda zlata vrijedna za podizanje samopouzdanja i da se derbi dočeka bodovno mnogo rasterećenije i u dobroj atmosferi.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

LARSSON
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:29 pm

Hurmasica je napisao/la:Šta imaju objavljivati, svi ga znaju :mrgreen:
Nije on naš dok ja video ne uradim :ganja: pa ih ureknem sve

Whisperer

sub okt 01, 2016 7:30 pm

arelinho je napisao/la:Pošto je Mirso rekao da Zeba dolazi onda piši propalo. Sada sigurno neće doći. :rofl: :rofl:
doce 100% tebi u inat ne spamaj. svaki post spama uvrede molio bi @storma il nekog da ovakve sankcionisu :palacgore:

Hurmasica
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:32 pm

Nedavno su se članovi njegove Bombaj štampe okupili u Sarajevu i uz bendove "Konvoj", "Erogene zone", "Skroz", "Sikter" i "Futavce" nastupili na koncertu "Svi smo mi Bosna", a prihod je usmjeren za podršku radu KK Bosna-Royal.

- Presretan sam što rock'n'roll može da pomogne košarci, a nedavno smo bili svjedoci toga. Obožavam Bosnu i sjećam se njenih velikih dana. Volio bih da se što prije vrati na taj put. Kada je postala evropski prvak, to je za mene bilo veliko uzbuđenje. U međuvremenu sam prestao da pratim sport, pa i košarku, tako da danas ne mogu reći da znam šta se dešava u svjetskom i domaćem sportu, ali Bosna i Željo su uvijek ostali u srcu - ističe Đuro.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Plavi orkestar
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:33 pm

arelinho je napisao/la:Pošto je Mirso rekao da Zeba dolazi onda piši propalo. Sada sigurno neće doći. :rofl: :rofl:
:rofl: :rofl: Mirsu samo treba pitati ko nece doci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:33 pm

Mirso ne zamjeri ti arelinhu, vidiš da nam je drago što dobismo :D

Znam ja koga arelinho očima ne može :ganja:

damirfile
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:36 pm

Kako bitna pobjeda jos sam pod utiscima.

Plavi orkestar
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:38 pm

Lars bi mogao srediti sa Mirsom da nam napiše ko nece doci pa da se nadamo necemu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Elegant
Kontakt:

Sto je najvaznije kompletna ekipa je na raspolaganju za derbi sem Jahica, sad ova pauza ide se za Međugorje tama da se stvari posloze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

Bas bi mi bilo drago ako Zajko dodje kod nas da zavrsi karjeru. Vrlo mi je drag igrac i volim ga vidjeti u Zeljinom dresu. Ne bi ni on dolazio ovdje da hoce da se setka, a ni Slavko ga nece dovoditi da se setka. Opustite se i pozelite dobrodoslicu velikom majstoru. Svuda podji, kuci dodji. Dobrodosao Zebinjo!

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 01, 2016 7:39 pm

Tek kafu pristavio onako s merakom da citam forum, prezadovoljan,presretan, pa da i ja dam jednu analizu dok mi je sve u glavi, pa da citam i vase postove.
Od pocetka utakmice smo krenuli sa mnogo zelje, zara i agresivnosti.Kao tim smo opet bili.Prvo poluvrijeme konstantan posjed lopte prvih 30 minuta,sjajno izbacivanje Markovica na Lendrica koji prvi zicer fula a taj mu se moze progledati kroz prste.Od tada najednom pad,da li fizicki, ali Radnik se konsolidovao.Kao sto rece Slavko poluvrijeme dodje u pravom momentu.
Dalje.Pocetak drugog kao iz snova.Poklon Lucica, a na pravom mjestu momak koji ima osjecaj za gol, i koji se vec pokazao kao pojacanje.Bravo Sandi.
Onda opet nadolazi period kada mi povedemo, ali padnemo u igri, i nesvjesno se povucemo..i sta se desi, iz jedne prilike primamo gol,naravno iz jedanaesterca koji nije ni upola kao dva nasa nesvirana.Ali onda na scenu nastupa Zeljo kakvog svi zelimo gledati!
Apsolutno dominatan, superioran, ziceri se redaju,Radnik centra preci ne moze, a mi svi kontali mi cemo pasti pred kraj utakmice.Dva penala nedosudjena i kao kruna, Bog nas pogledao i Stevin gol za veliki prikljucak ka vrhu.
Odma poslije utakmice sam napisao ovo je novi Zeljo.Ovo je Zeljo koji stvara sanse, a kojem se tesko stvaraju sanse.No nazalost mi i dalje primimo gol nakon prve prilike.
Pojedinacno:
Veca-nije imao posla, bio je na penalu, ali dobar sut,steta..Ostalo je siguran bio, pravovremena istrcavanja.
Memija-probudio se od 60.minute pa sve do kraja odigrao maestralno.
Aco-jednostavno taj covjek me nervira svojim ispucavanjima.Ni los ni dobar.
Bocca-solidno.
Sinisa-odlican!Zasto? Nije na svojoj poziciji,odigrao odlicno defanzivno, a ofanzivno ni na svojoj poziciji ne pokazuje neko znanje,tako da je danas odlicno odradio posao.

Blagojevic-Markovic-Radinovic
FASCINIRAN SAM! Najvise u fudbalu volim kratke pasove, i strpljivo gradjenje napada.A oni to rade.Cini mi se da se odlicno uklapaju, i da imamo vezni red koji melje.
Krizman i Miro-Sta reci za ovu dvojicu vise, bravo momci. Miro i pored penala, po meni poslije Steve prvo ime utakmice.Alfa i omega ove ekipe.
Lendric- zuti aj ti na klupu, i ne silazi nikad vise.Pun mi te q.A pojma nemas koliko sam te dizao u zvjezde.Sad sam govno pojeo.
Nikolic-igrac utakmice! Kad smo ga potpisali prvi dan, ja sam naveo za sta je on koristan.Svojim iskustvom on zadnjih pola sata moze donijeti taj gol za pobjedu.
Bekric-isto kao i za Nikolica.
Bravo za timsku igru,za zelju i htjenje, konacno ste u pravom svjetlu pokazali kako se bore ratnici koji nose taj grb na srcu, hvala vam za ovo danas.
A sto se tice kriminala u savezu,polako ljudi tek je 11. Kolo. Nagledat cemo se mi jos svega do kraja.
VTZ!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.

Prijava