sub okt 01, 2016 6:28 pm
Imamo problem za napadaca...Lendric van forme skroz, samopouzdanje nula, fula nemoguce. Ne znam kako ono odbrani Lucic, odlicno je sutao u prvom, u 17. minuti.
Nikolic slabo pokretan, nije za 90 minuta. Beganovic trci kao lud, borben, ali on mi je vise da igra iza spica. Krizman, ne znam kako bi se snasao. Nije nesto pokretan, ali dobro kontrolise loptu. Ima osjecaj za gol.
Skontat ce nesto Slavko vec. Derbi je to, mozda vidimo Lendrica, a mozda Beganovica. Msm da ce Krizman ostati lijevo.
Zajko Zeba...moglo bi da nemamo Bekrica, ovako imati dvojicu skupih, starih igraca, od kojih je Bekric van forme totalno i stigle ga godine, dok Zeba i dalje ima kvaliteta, ali ne trci, ne doprinosi ekipi, svadja se stalno sa sudijama, sebican...ne hvala, jedino ako bas malu platu trazi, i potpisat ga na godinu, da se oprosti, pa bi mogao dati doprinos na toj poziciji gdje imamo samo Bekrica i eksperimentisemo sa Radinovicem. Od Zerica svakako nista ove sezone.
Kad spominjemo Markovica, ne libi se sutati, i to odlicno radi. Onu prvu mu skide Lucic, a druga se odbi od Kosorica, pa je on posla direkt u precku! Napokon imamo sutera, pa koja udje. Krizman, Radinovic, Markovic.
@chwilla
sta to bi opet sa Koldzom? -.-
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?