Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 01, 2016 6:18 pm

Koja smo mi go.vna..

Pa citati takve stvari o nasem igracu koji se max bori, koji ulazi u prilike ko od sale, kao da on ne bi najvise volio da zabije.. haj da ne trci, aj da ne ganja, aj da se ne bori... a ovdje klosar, tobe jarabi psovke cccc
Umjesto da mu damo max podrske

MENTALITET NAM SRA.NJE

Svaka cast Nikolicu, al on da je igro sve vrijeme, uopste se ne bi mogao naci u onim prilikama..normalno da sjedi malo tuzan u cosku lendara.. .

ZNAS NAS, JE.BO NAS

Ne Zebu ni pod razno, molim te...

Vrag

sub okt 01, 2016 6:19 pm

irfo je napisao/la:Hocel dobit slavko pomocnika ikako? vec je dugo vremena tu a nema pomocnika
Ne treba mu
Lendric bez samopouzdanja. Njemu ce najbolje doci ova pauza

Moramo poceti djelovati sto se sudjenja tice. Puno sutimo
Protiv cigana sudija ce nas zaklati
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u sub okt 01, 2016 6:23 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

ChWilla
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:20 pm

sudiji treba jebati majku. tačno je sigurno da se nikolić sa svojom brzinom nogu ne bi ni našao u onim šansama...ali halal olsun.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:22 pm

Čelik sumniv penal, krupa sumnjiv penal, kakanj sumnjiv penal, bijeljina sumniv penal u zadnjih 5 utakmica 4 su nam svirana . Strašno je sta nam rade treba isto ocekivati i protiv menstrualnih ako nesto ne uradimo po tom planu.

sergejevic

sub okt 01, 2016 6:24 pm

Herojska pobjeda danas. Sva cast momcima. Meni je iskreno doslo da placem poslije one ruke, ali sreca Stevo napravi ono sto radi cijelu karijeru. Zabi odlucujuci i zlata vrijedan gol. Ovo je njegovo, zadnjih desetak minuta kada treba gol, a on je za pet minuta izborio penal i zabio gol. Svaka cast Petrovicu sto je, za razliku do Kostica, shvatio kako da koristi Stevu. Kako je bilo meni, a i vecini, slicno je i s igracima. Oni su frustrirani sudjenjem, uplaseni, poveli danas a i u Zenici i povuliki se kao da na Nou Kampu vode. Sreca danas smo dosli do pobjede. Ovo je malo vratilo ekipu na pravi put, lakse se dise, a i Slavko ce imati prostora da mirnije radi.

Moram priznati da nisam bio odusevljen dolasko Markovica i Krizmana, ali moram se posut pepelom. Svaka cast obojici za dosadasnje igre. Krizman je zabio vec tri gola, svaku utakmicu dobro odradi, ali Markovic je nevjerovatan. Stvarno sam odusevljen njegovim igrama i on je covjek koji pretstavlja tu promjenu u nasoj igri. Uvijek je blizu lopte, otkriva se, ima dobar pas, igra pametno i nema sta veliko pojacanje.

Valjda se momci psihicki dozovu na ovoj pauzi pred derbi, jos mnogo borbe je pred nama, ali raduje da smo poceli skupljati bodove. Tako se to radi, pametno, ne srljati i na kraju svaki bod nesto znaci. Mislim da smo ovom pobjedom nadoknadili taj kiks protiv Celika, jer je Radnik u vrhu i igra odlicno. Ostaje nam da sada nadoknadimo negdje tri boda protiv Viteza.

Stvarno lavovska pobjeda, protiv sudije, nesrece, precka, nekoliko zicera promasenih, opet glup penal iz nicega...Trebalo je sve to prevazici i zabit gol. Ovo nam je vjerovatno prekretnica za nastavak sezone.

bistrikboy
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:26 pm

Bolja smo ekipa bili u svim tekmama sa Slavkom.Ovo danas je ista utakmica kao i lani samo sto nismo pobjedili a Ivan ove godine zamjenio Kokota hadalja.Idemo dalje. :titula:
1921-1987-2007

ChWilla
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:26 pm

osim sudija, usput da i "holbruku" ***** majku kroz majku kroz majčinu majku...pobijediće, ali dabodgda dobio rak prostate pa ne mogao uživati u tome.

exbabilon
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:27 pm

Ma ako Slavko hoce Zebu, a Zeba hoce nas, i ja hocu Zebu. Naravno pri tome bez neke velike plate i bez toga da mora svaku igrati. Ako nista prekide bi nam itekako unaprijedio. Vidjet cemo, imam osjecaj da ce i on za Husrefom u Mladost.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:27 pm

kud nemamo samo 2 boda vise, nije bitno jel celik ili mladost... sad bi bili prvi pratioci zrinjskog...
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:28 pm

Imamo problem za napadaca...Lendric van forme skroz, samopouzdanje nula, fula nemoguce. Ne znam kako ono odbrani Lucic, odlicno je sutao u prvom, u 17. minuti.
Nikolic slabo pokretan, nije za 90 minuta. Beganovic trci kao lud, borben, ali on mi je vise da igra iza spica. Krizman, ne znam kako bi se snasao. Nije nesto pokretan, ali dobro kontrolise loptu. Ima osjecaj za gol.
Skontat ce nesto Slavko vec. Derbi je to, mozda vidimo Lendrica, a mozda Beganovica. Msm da ce Krizman ostati lijevo.

Zajko Zeba...moglo bi da nemamo Bekrica, ovako imati dvojicu skupih, starih igraca, od kojih je Bekric van forme totalno i stigle ga godine, dok Zeba i dalje ima kvaliteta, ali ne trci, ne doprinosi ekipi, svadja se stalno sa sudijama, sebican...ne hvala, jedino ako bas malu platu trazi, i potpisat ga na godinu, da se oprosti, pa bi mogao dati doprinos na toj poziciji gdje imamo samo Bekrica i eksperimentisemo sa Radinovicem. Od Zerica svakako nista ove sezone.

Kad spominjemo Markovica, ne libi se sutati, i to odlicno radi. Onu prvu mu skide Lucic, a druga se odbi od Kosorica, pa je on posla direkt u precku! Napokon imamo sutera, pa koja udje. Krizman, Radinovic, Markovic.

@chwilla
sta to bi opet sa Koldzom? -.-
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:29 pm

Nije ništa valjda nego mu yebemo preventivno :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:31 pm

LARS1921 je napisao/la:Nije ništa valjda nego mu yebemo preventivno :lol:
:palacgore: :palacgore:

Praise the sun \[T]/

ChWilla
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:32 pm

onako mu sve najljepše želim.

ChWilla
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:35 pm

a mogao bi malo i klocevima sa lavora, ono sebi maskotu grada i olimpijade u gradu prisvaja, tek onako...ima tu elemenata svega i svačega.

Elegant
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:37 pm

Necu se nimalo iznenaditi ako Zeba ode u Sarajevo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:38 pm

a i ti me vučeš za tastaturu...

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:40 pm

Pitari su uvijek gamad bili, ali napadalo me dosta raje pred ovaj prosli derbi, sto to radim, treba im dati pola sjevera i slicno. Ima postenih navijaca, ali to je vecinom starija garda, i manjina su fakat. Ono za Vucka je dno dna. I da ne nabrajamo one gluposti 'boja fesa boja dresa' , 'nek komsiji crkne krava', 'bolje treci uz allaha nego priv uz pomoc vlaha' ... eto koji je to mentalni sklop. A Koldzu budem li vidio na pocetku radova na istoku ili kada se bude otvarala, pozlit ce mi!

Raja na klixu vec dovela Zebu u Zelju :rofl:

Praise the sun \[T]/

salle86
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:43 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:imam osjecaj da uzimamo ovo, skroz sam smiren i ne bojim se da radnik moze nesto vise da uradi... a sve je ostalo na nama... sad ce se celo pobrinuti da se malo trznemo i povecamo u vecu brzinu
tačno tako nekako
cijelu utakmicu smo diktirali tempo, dok se ovako igra ne može se izgubiti
a nikad više izglednih prilika nismo stvorili poslije amara
kako god, odlična utakmica i sasvim zaslužena pobjeda

PS. jel ko od ove raje sa foruma gledao tekmu u Varaderu, vidim i ovde pljuštale haman iste psovke ko i tamo hhhh
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:52 pm

Joj elegant kako znas iznervirat covjeka

Leon_Professional
Kontakt:

sub okt 01, 2016 6:53 pm

Hat-trick Mujagića za pobjedu Želje
Juniori Željezničara pobijedili su Radnik 3:0 u susretu 11. kola Premijer lige. Junak pobjede Plavih juniora bio je Ajdin Mujagić, koji je postigao hat-trick u ovom meču i to za pola sata.

Kadeti FK Željezničar pobijedili su Radnik s 2:0 u susretu 11. kola Premijer lige
Oba gola su domaći fudbaleri postigli u prvom poluvremenu. Ajdin Šušić je u 23. minuti pogodio za prednost od 1:0, da bi Ahmed Hasanović u 40. minuti postavio konačnih 2:0.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava