potpismula je napisao/la:Svaka čast Petroviću!
Igra nam je konačno onakva kakva želimo da bude. Momci igraju sjajno, igra se od noge do noge. Napredovali smo 50% od kako je Petrović dosao. Mislim da sa ovakvom igrom smo favoriti protiv Sarajeva.
Kosovski- odličan
Memija - odličan. Iz utakmice u utakmicu sve bolji
Stevanovic mi je na lijevom beku bolje djelovao nego Stanić
Kosorić odličan prvi put ove sezone da sam zadovoljan njegovim nastupom.
Boccaccini odličan
Blagojevic mislim da je ovo njegova najbolja utakmica ove sezone. Dosta je uradio posla na sredini terena i dosta je prekršaja na njemu bilo
Marković odlično odigrana utakmica, skoro pa bez greške. Momak igra mozgom, odlično se kreće, dobra pas igra, jak na nogama, odličan šut. Jedan je od najboljih bio na ovoj utakmici
Ugljesa nije bio danas na svom nivou. Dobro se kretao , ali je imao par loših poteza koji su se loše psihicki odrazili na njega. Daleko od toga da je bio los. Prolazna ocjena
Stevanovic konstantno dobar, naš motor, napravio penal, ali je kasnije naštimao Lendricu dvije 100% šanse koje nije iskoristio
Krizman odličan zna čovjek igrati, zadržati loptu svaka čast. Biće još bolji aBd
Lendric najlošiji na utakmici. Fulio je 4 100% prilike. Jednu u prvom i 3 u drugom poluvremenu. Mislim da je to i previše i polahko je ispucao bonus koji je imao kod Petrovića. On je dobar sto se tiče trke i pravljenja pressinga, ali realizacija je užasna.
Nikolić odličan. Dva kontakta sa loptom, jedan je bio čist penal za nas, drugi je gol. Svaka čast. Mislim da ce sljedeću utakmicu početi kao starter.
Bekric ništa posebno da bi bilo vrijedno spomena
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaka cast Edisu, samo nek malo poradi na sebi i bit ce odlican trener.sajo10 je napisao/la:Samo da spomenem naseg Edisa Mulalica koji radi cuda s Decicem!! Mula od preuzimanja ovog crnogorskog kluba nezna za poraz! Cak ni jedan gol nisu primili! Decic je treci na tabeli!
Sep 10: Zeta 1-0 (gost)
Sep 17: Sutjeska 1-0 (domacin)
Sep 21: Igalo 4-0 (gost)
Sep 24: Rudar 0-0 (gost)
Oct 1: Grbalj 1-0 (domacin)
Svaka cast Ediseee i samo naprijed!!![]()
![]()
Mislim da svi igrajuvoltron30 je napisao/la:Slatke li pobjede, ali brat bratu i više nego zasluženo! Kako stojimo sa kartonima? Znam da je Siniša dobio žuti, tako bar reče Kristić? Hoće li biti neko suspendovan pred derbi?
jestephily je napisao/la:je li ono stevo kod proslave poljubio zeljin grb ili mi se ucinilo ???
aj lude lige od 2 do 6-tog mjesta svi 18 bodova
Kapiten je napisao/la:jestephily je napisao/la:je li ono stevo kod proslave poljubio zeljin grb ili mi se ucinilo ???
aj lude lige od 2 do 6-tog mjesta svi 18 bodova