Ma Mirko nije ispao iz prve postave, niti bi Edisa na takav postupak navela interpretacija fudbalskog umijeća iz te jedne utakmice. Nećemo se zavaravati, Mirko je igrao protiv jednog od najboljih krila lige, sa kojim bi sve bekovi muku mučili. Ista stvar je i sa Tiagom, ne postoji bek kojeg on bar neće dobrano namučiti, zato nema potrebe da stvaramo pogrešnu sliku o Kramariću, za kojeg mislim da bi mogao biti pozitivno iznenađenje. Ja sam i na utakmici primijetio da je on također jedan od onih, koji su se našli na tapeti pljuvača a ne vidim da je bilo ko spomenuo da je on, svojim uklizavanjem, spasio čist gol. Da je kojim slučajem lopta završila u mrezi, ko zna kakav bi daljnji tok utakmice bio i vjerovatno bi se morali zadovoljiti jednim bodom.
Maloprije u prodavnici dok stojim u redu za kupovinu namirnica, nešto razmišljam kako bi nas ovaj Široki rasuo, da je ostala na okupu ekipa iz prethodne polusezone. Boli kad si svjestan činjenice da bi maksimalno u par navrata prešli centar, a zivimo i volimo najveći, najbolji i najtrofeniji klub iz BiH.
@Baggio
Tuborg.
Kapa do poda za ove informacije što nam ljudi iz uprave kluba iznose, zaista imamo uvid u sve i ljudi nam time jasno daju do znanja koliko povjerenje u njih mozemo imati. Svaka im čast !
Ne vjerujem da se drugim navijačima, kako u drzavi tako i u regiji, iznose ove stvari.
Čitam sad ponovo ovo i zaista ne mogu da vjerujem da nam ovakvi ljudi vode klub.