Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 30, 2016 3:13 pm

bianco blu je napisao/la:jesu ovo naši prekinuli saradnju sa onom agencijom m-97 ili tako nešto, pošto vidim sa centrom odoše u Bijeljinu
Ili su prekinuli ili je ugovor istekao. Mislim da je ovo drugo. Sjecam se te pres konferencije, kada su najavili i brendirani autobus. To je bas bila cool najava, ali naravno kao i mnogo toga ostade na obecanjima samo. Medjutim, nadam se da cemo iduce sezone vec imati "vlastiti" autobus :) To je za mene neka iduca logicna stvar van sportskog terena koja se treba uvesti hehe :)

cikazubo
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:19 pm

sajo10 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:jesu ovo naši prekinuli saradnju sa onom agencijom m-97 ili tako nešto, pošto vidim sa centrom odoše u Bijeljinu
Ili su prekinuli ili je ugovor istekao. Mislim da je ovo drugo. Sjecam se te pres konferencije, kada su najavili i brendirani autobus. To je bas bila cool najava, ali naravno kao i mnogo toga ostade na obecanjima samo. Medjutim, nadam se da cemo iduce sezone vec imati "vlastiti" autobus :) To je za mene neka iduca logicna stvar van sportskog terena koja se treba uvesti hehe :)
Nije bilo do njih što se tiče brendiranog autobusa, za čas posla možes ušminkati autobus kako ti je ćejf..

LARSSON
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:28 pm

Hasanović u prvoj protiv Mladosti

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:31 pm

Mislim da bi zvanicna trebala vise da obavijestava oko omladinskih selekcija. Da npr. na glavnoj stranici ima tabela kadeta i juniora, da npr. dan pred tekme napisu s kim igraju i gdje. Mozda nije izvodivo ali ne bi bilo lose ako su u mogucnosti da bude izvjestaj tekmi omladinske selekcije.
Kad nekog razvalimo tad bude clanak koliko su odigrali, po meni bi trebali poslije svakog kola da bude clanak.
Takodjer, vidim oko sebe u raznim pricama da raja nije zadovoljna s ovim oko stadiona. Stvara se neka netrpeljivost.
Raja se osjecao kao izigrana, jer najavili su gradnju pocetkom godine, a jos nista nije pocelo. Ljudi misle da se nesto muti, jer tako nam je u cijeloj zemlji i ljudi nemaju povjerenje niukog. Bilo bi lijepo da zvanicna objasni sta sve treba i koliko bi sve otprilike trebalo da se pocne graditi stadion, ali u nekim realnim okolnostima. Vjerujem da bi bilo bolje, nego ovako, pa cujes price, gdje li su pare, to se nesto muti.

Eto to su neka moja zapazanja, mozda nista od ovog nije moguce, mozda sam ja lud, nemojte me mnogo kritikovat. :)

Radnik mora pasti :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:42 pm

Greska ljudi iz uprave je sto su se precijenili i obecavali nemoguce, prvo u aprilu najavise istok, pa juni-bit ce gotov do septembra, pa onda pocet ce u augustu, pa onda u septembru ce poceti, a sada nista. Nisu trebali nista najavljivati, isto kao ni titulu pred ovu sezonu.

Oj da je Radnik dobit, valjalo bi malo je reci. Ali bit ce iks, 1-1
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:53 pm

Neka oni izoru teren, neka pokazu volju i zelju kao u zadnjih par utakmica, pa i da izgube necu im A lose reci.Samo neka pokazu da cijene grb koji im je na srcu sutra, pa sta Bog da.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:54 pm

Puno neke negativnosti ovih dana bas tumurna atmosfera ali bez potrebe.

Ja sam uvjeren da dobijamo Radnik, kao i na derbiju da cemo pokazati da smo kvalitetnija ekipa i da je Slavko strucniji trener od one seoske varalice. Ceka nas tezak period utamica kao i cilj da do zime i pauze budemo u vrhu na mjestima koja vode u ligu za prvaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

pet sep 30, 2016 3:58 pm

ako nekog zanima meč konkurenta za titulu :lol:

http://uzivo-sport.6te.net/stream1.html" target="_blank
http://uzivo-sport.6te.net/stream2.html" target="_blank

Grbavica
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:00 pm

LARS1921 je napisao/la:ako nekog zanima meč konkurenta za titulu :lol:

http://uzivo-sport.6te.net/stream1.html" target="_blank
http://uzivo-sport.6te.net/stream2.html" target="_blank
Vidiš da se može napraviti stream kad se hoće. Samo što ti više nećeš nama da praviš :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:01 pm

Vala ne znam šta da ti kažem, ako ti rečem istinu napast ćete me :lol:

Joj Bobana Haurdića kloca

Imamo novog Ljubu, svira sve pogresno

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:05 pm

Leon_Professional je napisao/la:Mislim da bi zvanicna trebala vise da obavijestava oko omladinskih selekcija. Da npr. na glavnoj stranici ima tabela kadeta i juniora, da npr. dan pred tekme napisu s kim igraju i gdje. Mozda nije izvodivo ali ne bi bilo lose ako su u mogucnosti da bude izvjestaj tekmi omladinske selekcije.
Kad nekog razvalimo tad bude clanak koliko su odigrali, po meni bi trebali poslije svakog kola da bude clanak.
Takodjer, vidim oko sebe u raznim pricama da raja nije zadovoljna s ovim oko stadiona. Stvara se neka netrpeljivost.
Raja se osjecao kao izigrana, jer najavili su gradnju pocetkom godine, a jos nista nije pocelo. Ljudi misle da se nesto muti, jer tako nam je u cijeloj zemlji i ljudi nemaju povjerenje niukog. Bilo bi lijepo da zvanicna objasni sta sve treba i koliko bi sve otprilike trebalo da se pocne graditi stadion, ali u nekim realnim okolnostima. Vjerujem da bi bilo bolje, nego ovako, pa cujes price, gdje li su pare, to se nesto muti.

Eto to su neka moja zapazanja, mozda nista od ovog nije moguce, mozda sam ja lud, nemojte me mnogo kritikovat. :)

Dobri prijedlozi. Ima masa tih omladinskih selekcija i nigdje ne možeš vidjeti rezultate osim vjerovatno u fb grupama predviđenim za određena godišta. Slažem se za stadion, vrijeme da je neko javno pojasni šta se dešava odnosno šta se čeka. Ovdje raja manje-više znaju, ali ovdje nije prisutno ni 5% onih koji dolaze na utakmice, a da ne govorim o onim koji povremeno dolaze, simpatizerima i sl.

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:11 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Mislim da bi zvanicna trebala vise da obavijestava oko omladinskih selekcija. Da npr. na glavnoj stranici ima tabela kadeta i juniora, da npr. dan pred tekme napisu s kim igraju i gdje. Mozda nije izvodivo ali ne bi bilo lose ako su u mogucnosti da bude izvjestaj tekmi omladinske selekcije.

Dobri prijedlozi. Ima masa tih omladinskih selekcija i nigdje ne možeš vidjeti rezultate osim vjerovatno u fb grupama predviđenim za određena godišta. Slažem se za stadion, vrijeme da je neko javno pojasni šta se dešava odnosno šta se čeka. Ovdje raja manje-više znaju, ali ovdje nije prisutno ni 5% onih koji dolaze na utakmice, a da ne govorim o onim koji povremeno dolaze, simpatizerima i sl.
Evo danas su objavili da je jedan covjek uplatio istok.Mogli su usput i objasniti kako stvari stoje, da se raja upozna.Ovdje kad neko spomene istok , citam dva puta post ne bi li saznao sta, a evo ni ja veze nemam kad ce se prikupiti dokumentacija, kad se planira pocetak gradnje bez odlaganja, a kako ce tek drugi saznati sto citaju samo portale i tu kupe informacije o Zelji.
Volio bih da se izjasne , da malo ovu atmosferu poboljsaju, jer raja gubi povjerenje polahko.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

damirfile
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:18 pm

Otvoren je javljda onaj tender za istok, da je izabran izvodac objavili bi do sada a sigurno je prosao rok jer je davno objavljen.

ChWilla
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:22 pm

juče tek istekao rok.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:25 pm

damirfile je napisao/la:Otvoren je javljda onaj tender za istok, da je izabran izvodac objavili bi do sada a sigurno je prosao rok jer je davno objavljen.
Do jucer je bio rok za prijavu eventualnim izvodjacima..
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... a-2/22071/" target="_blank

Letilo se u mnogim slucajevima sa obecanjima koja se izgleda nece moci ostvariti.. Nije bilo potrebe raditi tako nesto jer raji je pun qrac neispunjenih obecanja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:29 pm

postizanjem dogovora sa uhljupima otklonjena je jedina konkretna prepreka za gradnju. da se nismo dogovorili dosad bi se krenulo isto kao i zapad, ali pošto jesmo i pošto nema prepreka za dobijanje svih dozvola, glupo je i nepotrebno radi koje sedmice nešto počinjati na foru.

što se rokova tiče obećati precizno rok gradnje je isto kao obećati titulu - nezahvalno i kad imaš najbolje moguće uslove, odnosno obezbjeđene pare i sređenu situaciju. ja to nikad ne bih radio da se mene pita, ali eto...

shzna
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:32 pm

Ne treba ništa obećavati i tu su se zayebali. I što se izgradnje tiče a i titule.
1987

ChWilla
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:36 pm

znamo da onaj koji je donosio titule nikad nije obećavao. obećati da će ovo biti nije baš isto kao titulu, lakše je, i biće...ali reći biće u septembru, oktobru ili novembru je tu negdje...

shzna
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:39 pm

Ma mislio sam na to da su izlazili sa nekim rokovima početka i završetka izgradnje.
1987

Elegant
Kontakt:

pet sep 30, 2016 4:49 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Otvoren je javljda onaj tender za istok, da je izabran izvodac objavili bi do sada a sigurno je prosao rok jer je davno objavljen.
Do jucer je bio rok za prijavu eventualnim izvodjacima..
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... a-2/22071/" target="_blank

Letilo se u mnogim slucajevima sa obecanjima koja se izgleda nece moci ostvariti.. Nije bilo potrebe raditi tako nesto jer raji je pun qrac neispunjenih obecanja..
Sigurno su sada komplikacije, u pocetku je to bila Unigradnja zbog Durakovica sad kad je on otisao vjerovatno se ceka drugi izvođac radova. Semo toga prije mozda mjesec dana sam je Šiljak rekao da jos nisu ni novci obezbjeđeni da je trenutno 50% sredstava osigurano.

Uprava je uzela previlik zalogaj i sada nam se vraca sa svih strana. Vec smo platili danak i rezultatkski i novcano, sad i infrastruktura pati.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pet sep 30, 2016 4:50 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava