Mislim da bi zvanicna trebala vise da obavijestava oko omladinskih selekcija. Da npr. na glavnoj stranici ima tabela kadeta i juniora, da npr. dan pred tekme napisu s kim igraju i gdje. Mozda nije izvodivo ali ne bi bilo lose ako su u mogucnosti da bude izvjestaj tekmi omladinske selekcije.
Kad nekog razvalimo tad bude clanak koliko su odigrali, po meni bi trebali poslije svakog kola da bude clanak.
Takodjer, vidim oko sebe u raznim pricama da raja nije zadovoljna s ovim oko stadiona. Stvara se neka netrpeljivost.
Raja se osjecao kao izigrana, jer najavili su gradnju pocetkom godine, a jos nista nije pocelo. Ljudi misle da se nesto muti, jer tako nam je u cijeloj zemlji i ljudi nemaju povjerenje niukog. Bilo bi lijepo da zvanicna objasni sta sve treba i koliko bi sve otprilike trebalo da se pocne graditi stadion, ali u nekim realnim okolnostima. Vjerujem da bi bilo bolje, nego ovako, pa cujes price, gdje li su pare, to se nesto muti.
Eto to su neka moja zapazanja, mozda nista od ovog nije moguce, mozda sam ja lud, nemojte me mnogo kritikovat.
Radnik mora pasti