čet sep 29, 2016 9:46 pm
Ova uprava...
kako FKZxxxx napisa, jesu dobili neke pare na gotovo ali meni je bitnije kako su ih potrošili
bitnije mi je kako su spriječili da se novi minus kamara
sve, ali baš sve prethodne su iza sebe ostavljale samo zgarište, ova iako se to može reći tek nakon financijskog izvještaja, bar posluje pozitivno (ili blizu toga, nikako višemilionski dugovi)
bio je veliki dug ranije, sad je sveden na minimum, onaj baš koji se mogao svesti
i "teše" se polahko
možda se još poveća ova mjesečna rata, ali bar znaš sad na koncu na čemu si, imaš načisto dug, onaj maksimalni pa pokušavamo odrezati šta se odrezati da
i nakon toga ide čist račun duga ljubav, plaćaj i gledaj da se ne povećava
ako se ne varam, preko 700 hiljada za pola godine poreza smo platiti, ove godine
to su eto ušparali, stvorili
plus je stadion osposobljen za eurokupove, konačno nakon 12 godina
boli me briga od kojih para, te pare su oni doveli i uzeli od "sponzora" i to glavnog prošle sezone, nebitno
biće i istok, jeste se razvuklo ali ja ne sumnjam da ćemo europu igrati na grbavici sa izgrađenim istokom
nama bukvalno treba rezultat
a tabela kaže -3 boda za drugoplasiranim, Bože moj, jeste to i samo +3 za devetim, ali opet treba pozitivno gledati
mišljenja sam da mladost (možda oni i mogu) ali radnik i krupa ne mogu ovim tempom ovako dugo gurati, sloboda je poljuljana dobro
ko, ali ko smije reći da ne možemo završiti na kraju kao drugi na tabeli ???
Sve ovo je kao jedva velika slagalica, i polahko se sklapa u cjelinu
s tim da se ne smije puno ni "žuriti" da se ne poljulja dobro urađen posao
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍