Realno gledajući neriješeno je najrealnije, ali lopta je okruglaincident je napisao/la:Koliko je prednost Slavka sto poznaje ekipu,to moze i da bude otezavajuca okolnost,jel ce igracima Radnika to biti jos jedan dodatan motiv protiv bivseg trenera,koji ruku na srce je napustio Radnik,na veoma nesportski nacin,na stranu njegovi uspjesi sa klubom.Cini mi se da je ovdje najblizi nerjesen ishod.Eisenbahner1921 je napisao/la:Idemo u gosti ekipi Radnika, Ćelinoj prošloj ekipi. Naša prednost je što narednog protivnika poznajemo najbolje od svih, jer je to Ćelina škola i ostavština. Naša prednost je i što Radnik tradicionalno loše igra kući, a bolje na strani. Tako su ove sezone osvojili 13 bodova na strani, u čemu su neprikosnoveni, a s druge strane kući su osvojili 5 bodova uz jednu pobjedu protiv Širokog uz kontroverzno suđenje. Ova priča s Radnikom se dobro oslikava i na nama, jer čini mi se da smo zadnji put poraženi u Bijeljini 2007. godini, a i da smo Radnika na Grbavici zadnji put porazili iste te godine (@jovane halali ako griješim). Naša prednost su još i navijači, kojeg ima dosta u Brčkom i TK i oni su u Bijeljini česti uz momke iz Sarajeva i ostalih mjesta. To znači, naš glas će u Bijeljini biti najglasniji! Naš nedostatak u odnosu na domaćine je uigravanje ekipe s novim trenerom. Radnik, iako je njihov transfer rok bio prometniji nego naš, fino je posložio ekipu s glavom i repom i igraju veoma organizovano i uigrano. Sve u svemu, mislim da će biti tvrda utakmica uz malo golova, te imam osjećaj da će ovo završiti pozitivno po nas. Iz utakmice u utakmicu pokazujemo napredak, što svakako raduje. Uz ozbiljan pristup od prve minute možemo u Bijeljini napraviti odličan uvod za derbi.
Volim te Željo!

Slična priča je i ovdje, neminovno je da Slavko poznaje ekipu Radnika, a koliki će motiv oni imati da pobijede njega to ne znamo, vidjet ćemo u subotu uostalom. Nadam se ne veliki