Mozda su mislili na ovajLARS1921 je napisao/la:Evo jedan smajli i od mene koji puši
E bas je Riba donio svoje pare u klub , covjek obicni bankarski sluzbenikarelinho je napisao/la:Kola su krenula u sportskom segmentu. Da ti ovih ljudi nije bilo mogli smo u svim drugim segmentima potonuti.Vrag je napisao/la:A kola nizbrdo krenuse tek kada se Miske i Dejo umijesase ...SWRA_1921 je napisao/la:
Da se nisu mijesali, mozda bi sada igrao 2 ligu sa Velezom.Ili tavorio kao Celik, ili molio Boga da ne ode neki nas Azmir, kao Sloboda. Sve sto je uradjeno i radjeno bilo je u najboljoj namjeri. Prestanite kenjati o stvarima koje vas doticu 1% i o kojima nemate pojma zasto, kako, zbog cega, zbog koga, su se desile. Hvala
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova uprava je donijela prije svega znanje.teatrale36 je napisao/la:[quote
E bas je Riba donio svoje pare u klub , covjek obicni bankarski sluzbenik
Čekali bi vjerovatno novi rat da nam chetnici opet sruše stadion pa da Žujo stane kraj zgarišta i kaže ovo je blagodet što nam se desilo.MATORI je napisao/la:Ova uprava je donijela prije svega znanje.teatrale36 je napisao/la:[quote
Drugo je što ti misliš da su ONI ŠTO SU BILI PRIJE sposobniji -
- a nisu znali skontati kako da limom natkriju srušeni krov tribine površine cca 150 m2.
Da ne nabrajam dalje, pisano je ovdje o tome 1000x - a ti si pametan, znaš kako se kaže "pametnom je išaret dosta", jelde?
jeste l' vi znali da smo mi osvojili premijer ligu u sezoni 2014/15 sa mladenom zeljkovićem na desnom beku? ja nisamPouzdani desni bek je u redovima FK Željezničar proveo dvije sezone, a sa klubom sa Grbavice je osvojio Premijer ligu u sezoni 2014/15, tako da je on najpozvaniji da prenese očekivanja i stremljenja Želje u predstojećem okršaju.
mozda je ovo prediction da ce oduzeti sarajevu kupljenu titulu a mi biti proglaseni sampionom te sezoneChWilla je napisao/la:jeste l' vi znali da smo mi osvojili premijer ligu u sezoni 2014/15 sa mladenom zeljkovićem na desnom beku? ja nisamPouzdani desni bek je u redovima FK Željezničar proveo dvije sezone, a sa klubom sa Grbavice je osvojio Premijer ligu u sezoni 2014/15, tako da je on najpozvaniji da prenese očekivanja i stremljenja Želje u predstojećem okršaju.
Cirkusanti....ChWilla je napisao/la:jeste l' vi znali da smo mi osvojili premijer ligu u sezoni 2014/15 sa mladenom zeljkovićem na desnom beku? ja nisamPouzdani desni bek je u redovima FK Željezničar proveo dvije sezone, a sa klubom sa Grbavice je osvojio Premijer ligu u sezoni 2014/15, tako da je on najpozvaniji da prenese očekivanja i stremljenja Želje u predstojećem okršaju.
Hoćeš da kažeš "tu je to neđe"?FKZ1921 je napisao/la:Ne trebamo se dijeliti na one prije i ove sad. Ito podebljanim slovima. Zeljo je bio Željo i sa onima prije i sa ovima sad. Navijali smo za Želju,radovali se i tugovati,i sa onima prije i sa ovima sad.
Hoćemo li to formirati odnos prema klubu od uprave do uprave i umjesto Želje navijati za uprave?
Haman da je baš tako...
Niti su oni prije radili sve loše ni sve dobro,niti ovi sad rade sve loše ni sve dobro.
Pa ako grubo baratamo cinjenicama, rezultatski tj sportski jako lose, organizaciono jako dobro. Po meni su sistem i organizacija bitniji, prvo jer znam da polupismeni likovi nece prati pare preko ledja kluba, drugo dzaba ti rezultat kad za 2-3 godine dolazis na rub egizistencije, za svaki dalji napredak a naravno i sportski neophodna je detaljna reorganizacija u svakom segmentu kluba, a ovi ljudi na celu kluba to postepeno sprovode, a ako dodje do te istocne tribine mislim da nema smisla polemisat uopste koja je najbolja garnitura ljudi koja je vodila klub, normalno da ne navijamo za uprave, treba da navijamo samo za profesinalizam i sistem koji garantuje dugorocni uspjeh i stabilnost.FKZ1921 je napisao/la:Šta god bi ko rekao,treba baratati činjenicama...Pa kako god ispadne.
Pocei su radovi na postavljanju reflektora. Ako mislis na plasticni pomocni.Hadzijalagic je napisao/la:Kad vec pomenuste istok, ima li sta novo?
I kakve ono rupetine iskopase kod pomocnog? Ko da ce cesta ispod zemlje ici
Ma jok, kod travnatog pomocnog i ondje gdje su bile autopraonice.. I raskrcili su sav asfalt uz onaj zid kod pomocnog.. Vjerovatno ce brzo dici i plato ispred sjevera i rusiti onaj zid..Kapiten je napisao/la:Pocei su radovi na postavljanju reflektora. Ako mislis na plasticni pomocni.Hadzijalagic je napisao/la:Kad vec pomenuste istok, ima li sta novo?
I kakve ono rupetine iskopase kod pomocnog? Ko da ce cesta ispod zemlje ici
Mislim da sam pametan ne bih valjda mogao završiti fakultet u prošlom stoljecu da sam glupMATORI je napisao/la:Ova uprava je donijela prije svega znanje.teatrale36 je napisao/la:[quote
- a nisu znali skontati kako da limom natkriju srušeni krov tribine površine cca 150 m2.
Da ne nabrajam dalje, pisano je ovdje o tome 1000x - a ti si pametan, znaš kako se kaže "pametnom je išaret dosta", jelde?
Onda pošto si ZAVRŠIO fakultet ne dolikuje ti kao intelektualcu da mahalaš da je dotični obični bankarski službenik,teatrale36 je napisao/la:Mislim da sam pametan ne bih valjda mogao završiti fakultet u prošlom stoljecu da sam glupMATORI je napisao/la:Ova uprava je donijela prije svega znanje.teatrale36 je napisao/la:[quote
Da ne nabrajam dalje, pisano je ovdje o tome 1000x - a ti si pametan, znaš kako se kaže "pametnom je išaret dosta", jelde?.
Ma svako vrijeme nesto nosi, prije smo imali titule a lose poslovali, sad dobro poslujemo i sto je najvaznije gradimo stadion a lose igramo, a u svakom slučaju meni lično je Željo najvazniji , nikakve Zuje, Nikolići, Landže, Misimovići, Ahmedbegovići, Kozarići i sl.
Samo Željo druze!