SWRA_1921 je napisao/la:Vrag je napisao/la:Nije morao biti Petrovic dovoljno je bilo da se nisu mijesali Nikolic i Misimovic.
Da se nisu mijesali, mozda bi sada igrao 2 ligu sa Velezom.

Ili tavorio kao Celik, ili molio Boga da ne ode neki nas Azmir, kao Sloboda. Sve sto je uradjeno i radjeno bilo je u najboljoj namjeri. Prestanite kenjati o stvarima koje vas doticu 1% i o kojima nemate pojma zasto, kako, zbog cega, zbog koga, su se desile. Hvala
Ima ova prica itekako smisla. Jesu ljudi napravili neke greske, ali lako je biti general poslije bitke. Gredic i kasnije ova ekipa je usla u klub kada niko nije htio, i niko nije ni pisao o Zelji, a sada svi sve znaju. Ne mislim ovdje na forumase, nego zna se na koje ljude. I ovi silni clanci, nista od ovoga nije slucajno.
Moglo se puno bolje, ali doslo se tobe sto bi se reklo i sada ce biti okej. Navijacki, iz ljubavi, neki ljudi u klubu su poletili kao i mi ovdje, dovodila su se pojacanja na koja smo svrsavali svi kolektivno, svi htjeli na horuk neku titulu, kup (i sada to neki hoce), a to je nesto najgore.
Slavko je iznimno pametan covjek. Ne srlja, ide na sigurno. Od utakmice do utakmice, nema pompeznih najava, samo borba. Vidjet ce se pravi rezultati poslije dva prelazna roka, kada bas doradi na ekipi i dovede par ciljanih pojacanja. Peco je moja ogromna zelja, da mi neko kaze bi li Pecu ili Stilica, vjerujte da bi uzeo malog Pecu. I naravno volio bih da potpise Stevanovic, pa da ostane do sljedece zime, ili bar do ljeta sad, ali da ga uspijemo tada onda prodati. Ali ako i ode za dz, nista mu niko nema pravo zamjeriti. Momak zasluzuje stati u istu recenicu sa prijeratnim legendama kluba, po pristupu i zalaganju za ovaj grb i dres
Nama bi najbolje bilo da Slavko ostane par godina kod nas, kao Matjaz Kek u Rijeci. Ima velike planove Slavko za nas. Grupna faza - tesko je reci, to zavisi od milion nekih faktora. Ali da se napravi stabilan klub koji poslije npr 3. pretkola EL ili play-offa EL odigra i sljedecu sezonu tako dobro ili bolje, i jos se dodatno pojaca, a ne da ne moze izboriti europu, to bi nam trebao biti cilj. Petogodisnji plan pravljenja ekipe uz ciljanja pojacanja i maksimalan rad OP-a i dovodjenja mladjih igraca, kao i nabijanja koeficijenta u europi je nesto sto nam treba. Nikakva prekucavanja najavljivati, i ici postepeno, a ne preskociti dvije stepenice, pa se vratiti na pocetak. Jedno po jedno. I infrastruktura je mnogo bitna, posto vidim da neki govore da nam ne treba, parafraziram, 'tamo neki istok'. Mnogo su u krivu, a cekamo to dugi niz godina. Volio bih da krene izgradnja poslije izbora, pa makar se zavrsilo krajem sezone.
Slijede nam dvije iznimno teske utakmice. Radnik najspremnija ekipa prvenstva, ali ako nista, dobra stvar je da se nece braniti na svom terenu. Losa je da imamo poprilicno tromu i nesigurnu odbranu. A derbi nakon toga, nikad se ne zna. Jesu oni losi, ali i mi smo, tu je najbolje ostati neporazen. Da je Mulalic tu, pobjeda bi bila sigurna, doktor za derbi utakmice
Situacija prije samo par kola je izgledala katastrofalno, ali to je sada vec okej. Radnik, koji je drugoplasirani, nam bjezi samo tri boda. Sarajevo dva. Zrinjski je jedini pobjegao pravo i moci cemo ih stici samo ako odigramo dobro do kraja polusezone, i maestralno na plavo proljece. Nece oni puno kiksati, to je sigurno, a i tesko da cemo ih dole uzeti pod BB. Kada smo ih zadnji put dole dobili, moze me neko podsjetiti, u ligaskoj utakmici?