ma kod nas je i sa 20 suvise mlad, po meni i bolje sto ima tek 17ChWilla je napisao/la:doduše 17, i to tek napunio. nije baš isto, i nije baš da se igdje takvi rutinski guraju prvi put od početka u vrlo važnim utakmicama. ne kažem da ne treba, nego da ipak nije baš uobičajeno ni u sredinama najpoznatijim po razvoju mladih.
stanić je dobar igrač za nas, DOBARChWilla je napisao/la:al' se sjeti stanića u godinama u kojima je memija danas...on najvjerovatnije nikad neće moći ni krpiti na lijevoj strani, ali na svojoj i dalje ima mnogo veći potencijal od stanića.Tryg je napisao/la:Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
🤍
🤍
🤍
vala ja nisam u to siguran bašPlava Porodica je napisao/la:To je definitivno.I opet kad sve na glavu okrenes lakse je tamo otkinuti 3.boda nego na lavoru, i toga je Slavko svjestan.Ali kazem, sudije ce imati svoj blokic, i apsolutno me nece cuditi da na neki bezazlen faul dobiju zuti.Minjore je napisao/la:Ma svaka je tekma derbi, 3 boda iz bijeljine su jednaka kao 3 boda s koseva. Drugo je iz navijacke perspektive, ali svi moraju igrati u Bijeljini !
🤍
🤍
🤍
to je realnostJaozinho22 je napisao/la:Bravo @salle86.
🤍
🤍
🤍
moždaLARS1921 je napisao/la:prećera ga ti, naravno da možemo naći puno boljeg samo ne treba pametovati puno hocu ovog al ga necu na posudbu
🤍
🤍
🤍
jeste. ali memija ako posloži stvari može biti puno više.salle86 je napisao/la: stanić je dobar igrač za nas, DOBAR
ništa specijalno, igrač koji je svoju karijeru završio bar što se tiče vana (mada nikad nije ni išao)
i njemu je da igra tu
sad može davati 100% od sebe i biti igrač za Želju, a može i 99% i < i igrati u olimpiku, Slaviji, Vitezu, Mladosti i sl.
15:30, tako piše na zvaničnojgodrina je napisao/la:Zna li se termin utakmice u subotu ??

Obradovici Obradovici..Hurmasica je napisao/la:
Opet Macic.Hurmasica je napisao/la: