Ne idi odavde, ostani sa nama, da slavimo titulu krajem mjeseca maja.
MIROSLAVEEEE
Ma od mene ce se tolerisati. Mi njegovim ubacivanjem u igru protiv RAdnika mozemo samo dobiti. Ovu godinu iskoristiti da se afirmise u prvom timu a sljedece godine ako pokaze kvalitet odmah u startnu, pa i Amir je igrao u 18. god. strasnu ulogu u timu.1921.ba je napisao/la:mislis da ce se tolerisati ako bude igrao u bijeljini sada i po njegovoj strani primimo golove ? ne bih rekaoJaozinho22 je napisao/la:Besirevic je još dijete i normalno da ce mu se tolerisati većina stvari...dok je ovaj odavno zreo igrač i čuva komarce u više navrata nego svog igrača.1921.ba je napisao/la:pa naravno da nije idealan ali za ove sto su igrali je dani alves... a sad ni on ne valja, kako onda da ocekujemo da besirevic bude strasan ? poslije prve greske i njemu ce se jebati sve
al' se sjeti stanića u godinama u kojima je memija danas...on najvjerovatnije nikad neće moći ni krpiti na lijevoj strani, ali na svojoj i dalje ima mnogo veći potencijal od stanića.Tryg je napisao/la:Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
+1ChWilla je napisao/la:al' se sjeti stanića u godinama u kojima je memija danas...on najvjerovatnije nikad neće moći ni krpiti na lijevoj strani, ali na svojoj i dalje ima mnogo veći potencijal od stanića.Tryg je napisao/la:Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
http://www.nfsbih.ba/bih/igrac.php?idIg ... sfbih_conn" target="_blankjovanmaksimovic je napisao/la:zabar ima jedan zuti... stanic, natasa i secer imaju po dva zutaOmar500 je napisao/la:Ugljesa i Bokacini se moraju itekako paziti zutog protiv Radnika, a bojim se da ce ga obojica dobiti. Temperamentni, vole se svadjat, vole uletit klizeci. A jos ako bez Stanica ostanemo, jbt ne valja bacit malog Besirevica bas za derbi u vatru. U vezi i odbrani koliko-toliko i imamo igraca, ali ovdje je bas kriticno. Svi spominjemo da je Lazic igrao beka nekad prije, ali ko ce se uzdati u to. Mada, panicim mozda bez potrebe, do derbija ima jos vremena
Ja sinoc to napisah.Tamo delinjo i larss kolo vode.Ocekujem neki natpis da se sa Trebevica vidiAsharaK je napisao/la:Treba nahajcat sjever za parolu Mico parafiraj
To je definitivno.I opet kad sve na glavu okrenes lakse je tamo otkinuti 3.boda nego na lavoru, i toga je Slavko svjestan.Ali kazem, sudije ce imati svoj blokic, i apsolutno me nece cuditi da na neki bezazlen faul dobiju zuti.Minjore je napisao/la:Ma svaka je tekma derbi, 3 boda iz bijeljine su jednaka kao 3 boda s koseva. Drugo je iz navijacke perspektive, ali svi moraju igrati u Bijeljini !