Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bianco blu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto sep 27, 2016 2:26 pm

Ne idi odavde, ostani sa nama, da slavimo titulu krajem mjeseca maja.

MIROSLAVEEEE

pile87
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:28 pm

“Nema ništa ljepše nego kad u Dolini ćupova sa Juga zagrme vatreni Željovci nakon što se zatrese mreža protivnika. Taj momenat uzbuđenja vrijedi više nego bilo šta u životu. Zbog navijača i takvih trenutaka i igram fudbal.”
Ivan Lendrić
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Tryg
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:31 pm

Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:32 pm

napravimo peticiju da cupo potpise novi ugovor i da ostane jos makar jednu i pol godinu!!!
100/94/37/34 - i to je to!

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:46 pm

1921.ba je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:pa naravno da nije idealan ali za ove sto su igrali je dani alves... a sad ni on ne valja, kako onda da ocekujemo da besirevic bude strasan ? poslije prve greske i njemu ce se jebati sve
Besirevic je još dijete i normalno da ce mu se tolerisati većina stvari...dok je ovaj odavno zreo igrač i čuva komarce u više navrata nego svog igrača.
mislis da ce se tolerisati ako bude igrao u bijeljini sada i po njegovoj strani primimo golove ? ne bih rekao ;)
Ma od mene ce se tolerisati. Mi njegovim ubacivanjem u igru protiv RAdnika mozemo samo dobiti. Ovu godinu iskoristiti da se afirmise u prvom timu a sljedece godine ako pokaze kvalitet odmah u startnu, pa i Amir je igrao u 18. god. strasnu ulogu u timu.
Ja sam optimistican sto se tice Besirevica.
Trpio je Ferguson Ronalda mnogo, trpili su i Nojerove izlete na pocetku karijere, da ne trazimo dalje primjere jer nema potrebe, nasi mladi igraci nam samo mogu dobro donijeti.

Sto se tice Mire, on je totalno spreman i mislim da za njeg nema problema oko uigravanja s ekipom, jer on je skolovan. Nek ode odraditi trening koji sa repkom da vidi da se nije djaba trudio. Ovako ako nastavi sigurno bi trebao dobiti i "pravi" poziv. Doduse za poziv nisu potrebne dobre igre izgleda.

1921.ba
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:47 pm

ne kazem ni ja da cemo mi njega istrpiti i eventualno dobiti dobrog igraca poenta je u tome sto nam gori trenutno sto se tice bodovnog stanja i svaki izgubljen bod je hendek
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:48 pm

Tryg je napisao/la:Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
al' se sjeti stanića u godinama u kojima je memija danas...on najvjerovatnije nikad neće moći ni krpiti na lijevoj strani, ali na svojoj i dalje ima mnogo veći potencijal od stanića.
gradi željo boli te *****

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:49 pm

ChWilla je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Stanic je kad hoce i za Memiju i za Stevanovica i za sve te nabrojane, Dani Carvajal, nemojmo se lagati. Samo da se nadovezem na pricu oko toga, a stavite Memiju ili Stevanovica na lijevog beka bio bi cirkus kolorado.
al' se sjeti stanića u godinama u kojima je memija danas...on najvjerovatnije nikad neće moći ni krpiti na lijevoj strani, ali na svojoj i dalje ima mnogo veći potencijal od stanića.
+1
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Leon_Professional
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:52 pm

@1921 ima i to, msm to nas je vjerovatno dosta i kostalo, jer smo htjeli instant rezultat i morali smo se vaditi, pa nasi "mladi" igraci nisu igrali. Sad nam ti mladi igraci su van forme, a mi nismo ostvarili taj rezultat koji smo ganjali.
Da li je velika razlika izmedju Stanine igre na lijevom beku i Besireviceve igre?! Ako nije, a ja mislim da nije, onda nije neka pljacka i rizik ubaciti malog. Mada nek PEtrovic odluci, vjerujem mu totalno, dokazao je da zna s mladim igracima.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto sep 27, 2016 2:54 pm

Primarni cilj potpis M.S. i Evropa, a ovo ostalo tipa istok i sl...cekalo se i cekace se. :skoljka:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

LARSSON
Kontakt:

uto sep 27, 2016 3:43 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Ugljesa i Bokacini se moraju itekako paziti zutog protiv Radnika, a bojim se da ce ga obojica dobiti. Temperamentni, vole se svadjat, vole uletit klizeci. A jos ako bez Stanica ostanemo, jbt ne valja bacit malog Besirevica bas za derbi u vatru. U vezi i odbrani koliko-toliko i imamo igraca, ali ovdje je bas kriticno. Svi spominjemo da je Lazic igrao beka nekad prije, ali ko ce se uzdati u to. Mada, panicim mozda bez potrebe, do derbija ima jos vremena :D
zabar ima jedan zuti... stanic, natasa i secer imaju po dva zuta :palacgore:
http://www.nfsbih.ba/bih/igrac.php?idIg ... sfbih_conn" target="_blank

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 27, 2016 5:12 pm

AsharaK je napisao/la:Treba nahajcat sjever za parolu Mico parafiraj :D
Ja sinoc to napisah.Tamo delinjo i larss kolo vode.Ocekujem neki natpis da se sa Trebevica vidi 8-)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto sep 27, 2016 5:18 pm

Dogovorili smo se dela i ja, on ce se skinut go a oko struka ce mu biti privezan natpis "Mićo Ostani" i uletit će na teren

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 27, 2016 5:19 pm

Ovako nesto bih volio vidjeti u subotu.
Veca
Memija-Aco-Jaha-Stana
Blagoje-Secer-Markovic
Miroslav-Krizman
Lendric

Jaha bi trebao biti spreman i neka upadne odma u prvih 11 jer to zasluzuje, a nek Boka zbog kartona odmori(a svakako nece igrati ako Jaha bude u pogonu).
Stana ima dva zuta, tu je rizik veliki.Igramo na strani protiv dobre ekipe sa dobrim kontrama, Stana tu vrlo lahko moze zuti fasovati.E sta onda?Na derbiju nam ostane Besirovic.Tako da je mozda i bolje sa Besirovicem krenuti u Bijeljini, jer ako bude debitovao na derbiju, nece to na dobro izaci..
Posto Ugi ima dva zuta ,obavezno neka presjedi na klupi ovu.Sigurno da ga Secer ovu moze zamjeniti sasvim pristojno, a moze i Tuce igrati umjesto Ugija. Vezni red ili Blagoje-Secer-Markovic ili Blagoje-Tuce-Markovic.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto sep 27, 2016 5:25 pm

slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto sep 27, 2016 5:25 pm

Ma svaka je tekma derbi, 3 boda iz bijeljine su jednaka kao 3 boda s koseva. Drugo je iz navijacke perspektive, ali svi moraju igrati u Bijeljini !

Plava Porodica
Kontakt:

uto sep 27, 2016 5:39 pm

Minjore je napisao/la:Ma svaka je tekma derbi, 3 boda iz bijeljine su jednaka kao 3 boda s koseva. Drugo je iz navijacke perspektive, ali svi moraju igrati u Bijeljini !
To je definitivno.I opet kad sve na glavu okrenes lakse je tamo otkinuti 3.boda nego na lavoru, i toga je Slavko svjestan.Ali kazem, sudije ce imati svoj blokic, i apsolutno me nece cuditi da na neki bezazlen faul dobiju zuti. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

uto sep 27, 2016 6:00 pm

Poslije Sarajeva slijedi Olimpic kuci, tu trebamo ocistiti kartone. I u Bijeljini se igra za 3 boda, ali pokusati uigrati neku varijantu gdje bi se na klupi ostavio bar Ugljesa jer je bio nas najbolji igrac u proslom derbiju, ne bi valjalo da za ovaj ne bude spreman. Ne znam, tesko je biti pametan, ali od ove trojice, ja bih probao Ugljesu postediti ovo kolo, Secer svakako ceka priliku.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

uto sep 27, 2016 6:16 pm

Nama je uitakmica u Bijeljini jednako vazna kao i ona protiv pitara.. Bodovi se pisu tako da ne treba puno kalkulisati i treba da igraju najspremniji.. Ja imam osjecaj da cemo na Kosevu imati laksu utakmicu nego u Bijeljini..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto sep 27, 2016 6:26 pm

Meni Jaha nema mjesta u prvoj a pogotovo protiv Radnika ima Obradovic da ga pojede.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava