Ista situacija, ja kontam Larson me banovoKapiten je napisao/la:ima li jos neko problema s forumom preko tapatalka ? Kada kliknem na neku temu pise da je administrator obrisao. Tako nesto ? :S

Samo ću vam reći ŠS.
Ista situacija, ja kontam Larson me banovoKapiten je napisao/la:ima li jos neko problema s forumom preko tapatalka ? Kada kliknem na neku temu pise da je administrator obrisao. Tako nesto ? :S
Uh ta "Grbavica". U tim momentima plačem k'o dijete, kontam u sebi budalo ne ofiraj se, okrećem se, a raja oko mene već isplakala potok.Model1964 je napisao/la:Nikako mi nije jsno da smo uspjeli dovesti Stevanovica. KO god da je to odradio imao je više srece nego pametiLARS1921 je napisao/la:Dvije institucije
![]()
Negdje sam procitao ... ili slušao
Miro je bio fasciniran atmosferom na onoj kup tekmi protiv Borca. Rekao je da je pjevanje Grbavice bilo fascinantno i da se je naježio koliko su emocije raje bile jake. Kada se otvorila mogucnost da dođe u Želju nije se dvoumio ni sekunde, niti je komplicirao. Presudna je bila ta kup tekma.
Pa kada neko kaže da nije važno kakvu sliku navijaci pokazuju
izgleda da je on banovao tapatalkGrbavica je napisao/la:Ista situacija, ja kontam Larson me banovoKapiten je napisao/la:ima li jos neko problema s forumom preko tapatalka ? Kada kliknem na neku temu pise da je administrator obrisao. Tako nesto ? :S![]()
Samo ću vam reći ŠS.
chile je napisao/la:izgleda da je on banovao tapatalkGrbavica je napisao/la:Ista situacija, ja kontam Larson me banovoKapiten je napisao/la:ima li jos neko problema s forumom preko tapatalka ? Kada kliknem na neku temu pise da je administrator obrisao. Tako nesto ? :S![]()
Samo ću vam reći ŠS.
Sada mi je došlo iz gujice u glavu da je to bio TV intervijuHurmasica je napisao/la:Uh ta "Grbavica". U tim momentima plačem k'o dijete, kontam u sebi budalo ne ofiraj se, okrećem se, a raja oko mene već isplakala potok.Model1964 je napisao/la:Nikako mi nije jsno da smo uspjeli dovesti Stevanovica. KO god da je to odradio imao je više srece nego pametiLARS1921 je napisao/la:Dvije institucije
![]()
Negdje sam procitao ... ili slušao
Miro je bio fasciniran atmosferom na onoj kup tekmi protiv Borca. Rekao je da je pjevanje Grbavice bilo fascinantno i da se je naježio koliko su emocije raje bile jake. Kada se otvorila mogucnost da dođe u Želju nije se dvoumio ni sekunde, niti je komplicirao. Presudna je bila ta kup tekma.
Pa kada neko kaže da nije važno kakvu sliku navijaci pokazuju
To znamostorm_raider je napisao/la:Evo vam Mire u Vilsonovom trckara...
Ne znam, imam mnogo pametnijih poslova od toga. "Slucajno" ga sretenem u ova doba kada na miru prosetam Vilsonovim. Nije nase dijete, nema ni godina dana kako je ovdje, a za mene licno decko predstavlja sve ono sto je Zeljeznicar. Skroman, genijalan, samozatajan, ubitacan, blag, stidljiv, uporan, iskren... Mi djecu iz manjih mjesta moramo ganjati, tamo se krije nase blago.Model1964 je napisao/la:To znamostorm_raider je napisao/la:Evo vam Mire u Vilsonovom trckara...![]()
Reci ti nama ko je na šlaufu i gdje