Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 26, 2016 9:51 am

Sinoc se po ko zna koji put pokazalo da je, nedjelja 19:00 najbolji termin za igrat utakmice, u smislu posjete naravno. I nadam se da ce se uprava potruditi da to bude svaki put kad je domaca tekma.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:00 am

mi ocigledno jos uvijek moramo da igramo na to da vodimo tri razlike, da bi bili sigurni pred kraj meca... sto kazu, 2-0 je najgori rezultat, primis gol u 85. minuti, odmah panika u nasim redovima...
100/94/37/34 - i to je to!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:04 am

Ko napade Valjića i kompaniju. Hajd sad nek se sudiju zaje.baju sa Širokim. Tako to škutori rade. Kad bagra iz Saveza neće da stane u kraj lošem suđenju već ga naručuje onda će im raja presuditi. Ne opravdam napade na bilo koga, ali me ne ćudi što se dešavaju. Svo se suđenje svelo da se pitari i Zrinjski osjećaju komotno, a ostale deri gdje stigneš.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:06 am

jovanmaksimovic je napisao/la:mi ocigledno jos uvijek moramo da igramo na to da vodimo tri razlike, da bi bili sigurni pred kraj meca... sto kazu, 2-0 je najgori rezultat, primis gol u 85. minuti, odmah panika u nasim redovima...
Panika je jer više nemamo prava na kiks. Igrači su još u grču, tek polako vraćaju samopouzdanje. Da mi sad imamo jedno 19 bodova drugačija bi priča bila.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:11 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:mi ocigledno jos uvijek moramo da igramo na to da vodimo tri razlike, da bi bili sigurni pred kraj meca... sto kazu, 2-0 je najgori rezultat, primis gol u 85. minuti, odmah panika u nasim redovima...
Panika je jer više nemamo prava na kiks. Igrači su još u grču, tek polako vraćaju samopouzdanje. Da mi sad imamo jedno 19 bodova drugačija bi priča bila.
i to je istina, ali imas kvalitet za prvo mjesto i ne bi trebao da panicis i nakon sto primis gol... eno radnik na drugom mjesto nam bjezi 3 boda i to mozemo anulirati vec u sljedecem kolu, znaci nije da si jedini tim u ligi koji MORA da pobjedjuje svaku... i drugi timovi moraju...

jedino ako slavko jos uvijek misli da mozemo do titule pa onda bi razumio da moras svaku pobjedjivati sada...

bitno je da se psiholoski pripremamo za ovakve situacije, kad primis gol pred kraj utakmice, a mi smo od 9 golova primili 4 u zadnjih 15 minuta, tu slavko mora da skine strah kod igraca...

Hadzijalagic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:11 am

Moze li se izvuci podatak o prosjecnoj posjeti po stadionima u ovoj sezoni?

I vozi li Stila slucajno bijelog tuarega?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:14 am

Mi eto kažemo da je bilo 5 milja jer svi imamo naš sistem brojanja raje, barem ja imam. A evo šta kaže klub:

Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2110 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.000 KM. Ukupan broj navijača koji su na utakmicu ušli sa godišnjom kartom iznosi 1.001. Od toga 491 godišnja karta za sjever, 407 za jug, te 103 za zapad.

Znači malo više od tri milje. Ko su ovi iz preostale dvije milje. Kako oni ulaze. Nije ovo prvi put da sematematika ne slaže.

irfo

pon sep 26, 2016 10:18 am

Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:21 am

irfo je napisao/la:Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.
zute ne, crvene da

damirfile
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:24 am

Naredna utakmica nam je strašno bitna. Ako izgubimo radnik nam bježi 6 bodova a sarajevo pobjedom na 5. Ujedno ce to biti i zadnja utakmica u polusezoni. Desit ce se ista situacija koju smo imali i prosle godine znaci prva 3 mjesta ce nam biti nedostizna i trazicemo naredna 3 da se uguramo u ligu za prvaka sto ne bi trebao biti problem ali evropa ce visiti itekako.
Nadam se da cemo smoci snage pa makar ne izgubiti :ganja:

irfo

pon sep 26, 2016 10:24 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
irfo je napisao/la:Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.
zute ne, crvene da
znaci onaj njihov balic ce igrat protiv nas

Hadzijalagic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:26 am

irfo je napisao/la:
zute ne, crvene da
Kup se igra posle derbija..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:27 am

irfo je napisao/la:
zute ne, crvene da
ne, kup utakmica je poslije sarajeva

MU'MIN T.M.
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:27 am

Miroslav Stevanović :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Elegant
Kontakt:

pon sep 26, 2016 10:29 am

Miro je zasluzi poziv selektora za Kipar barem, da dobije par minuta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:03 am

Elegant je napisao/la:Miro je zasluzi poziv selektora za Kipar barem, da dobije par minuta.
zaista bi bila velika nepravda da ne dobije poziv.
takav momak i igrac mora dobiti novu priliku za dokazivanjem.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:10 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Mi eto kažemo da je bilo 5 milja jer svi imamo naš sistem brojanja raje, barem ja imam. A evo šta kaže klub:

Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2110 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.000 KM. Ukupan broj navijača koji su na utakmicu ušli sa godišnjom kartom iznosi 1.001. Od toga 491 godišnja karta za sjever, 407 za jug, te 103 za zapad.

Znači malo više od tri milje. Ko su ovi iz preostale dvije milje. Kako oni ulaze. Nije ovo prvi put da sematematika ne slaže.
ne znam, po meni je raje bilo manje nego protiv krupe, možda i cijela milja. meni odokativno brojka koju je klub dao izgleda tačna, +koja stotina na kvarno. 5.000 sigurno nije bilo sinoć, ma nije ni 4.

a tih 5.000 je savezova brojka, nije naša.
gradi željo boli te *****

salemprolic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:14 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Miro je zasluzi poziv selektora za Kipar barem, da dobije par minuta.
Nemoj da ga zove, neka njega sa nama za vrijeme ove pauze, bitnije je da se ekipa uigra i spremi za derbi nego da trenira sa reprezentacijom i presjedi dvije utakmice na klupi. Na proljece kad aBd produzi ugovor na jos 2 godine s nama nek ga zovu :)
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:16 am

salemprolic je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
Nemoj da ga zove, neka njega sa nama za vrijeme ove pauze, bitnije je da se ekipa uigra i spremi za derbi nego da trenira sa reprezentacijom i presjedi dvije utakmice na klupi. Na proljece kad aBd produzi ugovor na jos 2 godine s nama nek ga zovu :)
mislim da je i za nas a i za njega kao igraca bolje da dobije poziv i upise jos jedan nastup i neke minute za selekciju najboljih.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 26, 2016 11:20 am

Hoce li taj izvjestaj, ja vec popio kafu. :cigara:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava