Panika je jer više nemamo prava na kiks. Igrači su još u grču, tek polako vraćaju samopouzdanje. Da mi sad imamo jedno 19 bodova drugačija bi priča bila.jovanmaksimovic je napisao/la:mi ocigledno jos uvijek moramo da igramo na to da vodimo tri razlike, da bi bili sigurni pred kraj meca... sto kazu, 2-0 je najgori rezultat, primis gol u 85. minuti, odmah panika u nasim redovima...
i to je istina, ali imas kvalitet za prvo mjesto i ne bi trebao da panicis i nakon sto primis gol... eno radnik na drugom mjesto nam bjezi 3 boda i to mozemo anulirati vec u sljedecem kolu, znaci nije da si jedini tim u ligi koji MORA da pobjedjuje svaku... i drugi timovi moraju...Rodom s mejtaša je napisao/la:Panika je jer više nemamo prava na kiks. Igrači su još u grču, tek polako vraćaju samopouzdanje. Da mi sad imamo jedno 19 bodova drugačija bi priča bila.jovanmaksimovic je napisao/la:mi ocigledno jos uvijek moramo da igramo na to da vodimo tri razlike, da bi bili sigurni pred kraj meca... sto kazu, 2-0 je najgori rezultat, primis gol u 85. minuti, odmah panika u nasim redovima...
zute ne, crvene dairfo je napisao/la:Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.
znaci onaj njihov balic ce igrat protiv nasjovanmaksimovic je napisao/la:zute ne, crvene dairfo je napisao/la:Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.
Kup se igra posle derbija..irfo je napisao/la:znaci onaj njihov balic ce igrat protiv nasjovanmaksimovic je napisao/la:zute ne, crvene dairfo je napisao/la:Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.
ne, kup utakmica je poslije sarajevairfo je napisao/la:znaci onaj njihov balic ce igrat protiv nasjovanmaksimovic je napisao/la:zute ne, crvene dairfo je napisao/la:Jel jos vazi ono pravilo da se mogu kartoni ocistiti u kup utakmici? Tako vjerovatno ni nama ni pitarima nece niko falit.
zaista bi bila velika nepravda da ne dobije poziv.Elegant je napisao/la:Miro je zasluzi poziv selektora za Kipar barem, da dobije par minuta.
ne znam, po meni je raje bilo manje nego protiv krupe, možda i cijela milja. meni odokativno brojka koju je klub dao izgleda tačna, +koja stotina na kvarno. 5.000 sigurno nije bilo sinoć, ma nije ni 4.Rodom s mejtaša je napisao/la:Mi eto kažemo da je bilo 5 milja jer svi imamo naš sistem brojanja raje, barem ja imam. A evo šta kaže klub:
Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2110 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.000 KM. Ukupan broj navijača koji su na utakmicu ušli sa godišnjom kartom iznosi 1.001. Od toga 491 godišnja karta za sjever, 407 za jug, te 103 za zapad.
Znači malo više od tri milje. Ko su ovi iz preostale dvije milje. Kako oni ulaze. Nije ovo prvi put da sematematika ne slaže.
Nemoj da ga zove, neka njega sa nama za vrijeme ove pauze, bitnije je da se ekipa uigra i spremi za derbi nego da trenira sa reprezentacijom i presjedi dvije utakmice na klupi. Na proljece kad aBd produzi ugovor na jos 2 godine s nama nek ga zovuza_zivot_cijeli je napisao/la:zaista bi bila velika nepravda da ne dobije poziv.Elegant je napisao/la:Miro je zasluzi poziv selektora za Kipar barem, da dobije par minuta.
takav momak i igrac mora dobiti novu priliku za dokazivanjem.
mislim da je i za nas a i za njega kao igraca bolje da dobije poziv i upise jos jedan nastup i neke minute za selekciju najboljih.salemprolic je napisao/la:Nemoj da ga zove, neka njega sa nama za vrijeme ove pauze, bitnije je da se ekipa uigra i spremi za derbi nego da trenira sa reprezentacijom i presjedi dvije utakmice na klupi. Na proljece kad aBd produzi ugovor na jos 2 godine s nama nek ga zovuza_zivot_cijeli je napisao/la:zaista bi bila velika nepravda da ne dobije poziv.Elegant je napisao/la:Miro je zasluzi poziv selektora za Kipar barem, da dobije par minuta.
takav momak i igrac mora dobiti novu priliku za dokazivanjem.