Snimak na areni 2, saće početi drugo poluvrijeme
Mozes li kako upladovati, nemam arene na telemahu.LARS1921 je napisao/la:Samo da mi crveni ne fasujemo
jebiga, kasno sam skontao, gledam i ja tek od drugog poluvremena, biće vjerovatno bez komentatora, ako dobijem sa komentatorom onda još boljePlava Porodica je napisao/la:Mozes li kako upladovati, nemam arene na telemahu.LARS1921 je napisao/la:Samo da mi crveni ne fasujemo
Ma suho bez komentatora.. Jos se radi i o normalnim komentatorima sa arene, i merak mi je kod njih gledati utakmicu.LARS1921 je napisao/la:jebiga, kasno sam skontao, gledam i ja tek od drugog poluvremena, biće vjerovatno bez komentatora, ako dobijem sa komentatorom onda još boljePlava Porodica je napisao/la:Mozes li kako upladovati, nemam arene na telemahu.LARS1921 je napisao/la:Samo da mi crveni ne fasujemo
Na sjeveru je stajala djevojka i zapisivalaMinjore je napisao/la:Treba kakvu aferu pogurati, zakuhati malo..LARS1921 je napisao/la:Protiv SlobodeBiće svega
nego, kako znaju broj godisnjih kad onaj samo probusii godisnju
Sta kaze komentator, vodimo 2-0, gosti su mogli do poravnanja, ali je udarac Bibica odbranio Kjosevski.LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=aQR5YGA ... e=youtu.be[/video]
viewtopic.php?f=67&t=373" target="_blank
Neki njihov navodni protiv Olimpica.ChWilla je napisao/la:koji penal?
Nije to stvar umora jer kako smo se i mi umarali umarali su se i oni. Stvar je u tome da izmjene koje su ušle nisu mogle kvalitetom držati nivo. Lazić, Šećerović i Beganović su ušli i baš bi trebalo da smo malo svježiji, ali kažem nije to nego oni nisu nivo onih koje su zamijenili.teteac8684 je napisao/la:Kada fizički budemo na nivou da možemo izdržati cijeli meč kao prvih 65-70 minuta tada će nas teško ko pobijediti...Umor nas je stigao, kao posljedica toga manjak koncentracije i primaš poprilično naivan gol...Kako god, čestitke momcima na zalaganju, finoj igri i u konačnici pobjedi...VOLIM TE ŽELJO!!!
Pamatno rade, ko veli i nas je sudija oštetio jer tako se stavlja do znanja da nije namjera sudija već da ne znaju. Penala zglave nije bilo, ali koga briga, bitno je sra.ti. Sad protiv Slobode imat će svog sudiju sa spiskom žutih i smijem se kladiti da ga niko bitan neće dobiti. A mi ćemo stradati u Bijeljini, a nismo u situaciji da ne stavljamo u tim igrače kojim prijeti treći žuti jer previše nam je bitna utakmica. Nažalost, najslabija karika ove lige je ponovo suđenje, a nije bilo logike. Trebalo je da sa manjim brojem utakmica da ti treba manje sudija što implicira da se i kvalitet sudija odnosno suđenja trebao povećati, ali desilo se baš suprotno. A to znači samo jedno - sude kako im se kaže, a ne kako bi mogli i znaju.mirzza je napisao/la:Neki njihov navodni protiv Olimpica.ChWilla je napisao/la:koji penal?
Mislim da smo mi ipak dosta pali poslije 70-e minute, vidjelo se to fino, nismo mogli više vršiti onakav presing, nismo više stajali visoko, povukli smo se malo što je po meni stvar umora...Ovi iz Jajca u kupu su izveli drugi tim, tako da su ipak u završnici djelovali malo svježije od nas... Stoji i to da nama izmjene nisu donijele potrebnu svježinu, kvalitet što je bila zamisao...Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije to stvar umora jer kako smo se i mi umarali umarali su se i oni. Stvar je u tome da izmjene koje su ušle nisu mogle kvalitetom držati nivo. Lazić, Šećerović i Beganović su ušli i baš bi trebalo da smo malo svježiji, ali kažem nije to nego oni nisu nivo onih koje su zamijenili.teteac8684 je napisao/la:Kada fizički budemo na nivou da možemo izdržati cijeli meč kao prvih 65-70 minuta tada će nas teško ko pobijediti...Umor nas je stigao, kao posljedica toga manjak koncentracije i primaš poprilično naivan gol...Kako god, čestitke momcima na zalaganju, finoj igri i u konačnici pobjedi...VOLIM TE ŽELJO!!!
Nisu ba produžetke igrali pa da ih protiv onakvog Metalegea stiže nekakav umor da se to vidi na terenu. Ovi naši igrači su se jedino mogli mentalno umoriti jer Slavko od njih traži da se 90 minuta drže dogovorenog, a vrlo često to igrači ne mogu jer nisu navikli. Jbg-a to su naši igrači, da su mogli toliko se mentalno naprezati sad bi imali fakultete završene.