Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 26, 2016 1:51 am

Samo da mi crveni ne fasujemo :lol:

Snimak na areni 2, saće početi drugo poluvrijeme

kontranogama
Kontakt:

pon sep 26, 2016 1:59 am

Ma ne treba gledat ko ce fasovat karton, jer ako mi budemo svaku igrali ko ovo prvo poluvrijeme mogu protiv nas igrat svi u najboljem sastavu. Jest al da odigramo 80 minuta tako. Malo me brine to sto padamo sa fizikom tako brzo.
Moram pohvaliti protok lopte danas, veznjaci se stvarno trudili ali i reci da smo imali dosta losih predaja, da su ovi bili imalo kvalitetniji mogli su nam iz kontri svasta napravit.
Ima tu jos posla ali definitivno se vidi napredak. Isto sam ovako pisao i poslije utakmice sa Olimpikom, pa svi znamo sta bi. Nadam se da ovaj put necu ureci.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 26, 2016 2:10 am

LARS1921 je napisao/la:Samo da mi crveni ne fasujemo :lol:

Mozes li kako upladovati, nemam arene na telemahu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

pon sep 26, 2016 2:11 am

Jesam se i ismijao cupi kad poce radovanje nakon drugog gola, zaboravio sam i sam da se radujem od smjeha...legenda je.
Mico danasnjom partijom u orvih 11 repke zasluzuje. Onakvu igru nisam vidio jos od vremena Beslije kada je pravio dar-mar po BiH pasnjacima.
Svaka cast momcini i ako ovako nastavi mogao bi on vrlo lagano opet u lige petice.
Veceras se vidjela naznaka cemu cupo tezi i ako to postigne ne treba se bojati, lako bi mogla opet da zavlada dominacija ligom bez imalo pompeznosti, uz par igraca koji ce pokrpiti nedostatke ne sumnjam u to.
Izgleda da smo napokon dobili trenera koji zna znanje.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 2:14 am

Plava Porodica je napisao/la:

jebiga, kasno sam skontao, gledam i ja tek od drugog poluvremena, biće vjerovatno bez komentatora, ako dobijem sa komentatorom onda još bolje

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 26, 2016 2:19 am

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:

jebiga, kasno sam skontao, gledam i ja tek od drugog poluvremena, biće vjerovatno bez komentatora, ako dobijem sa komentatorom onda još bolje
Ma suho bez komentatora.. Jos se radi i o normalnim komentatorima sa arene, i merak mi je kod njih gledati utakmicu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fcz
Kontakt:

pon sep 26, 2016 2:36 am

Mico, Ugi, Markovic cista desetka. Ostali jako dobri s izuzetkom Stane koji je veceras ograjis'o i Lendrica koji je bio u najboljem slucaju solidan ali ipak daleko ispod svojih mogucnosti. Ne znam sta Ugljesa radi na treningu i kako se ponasa, ali valjda bi partije na terenu trebale biti jedino pravo mjerilo a on tu nikad nije zakazao i apsolutno mora biti standardan.

Jedna stvar koja mi malo ide na zivce je prokleta mreza na sjeveru koja dijeli onaj dio koji pitari dobiju od ostatka tribine (izmedju slova E i LJ), bas nervira i smeta pri pracenju utakmice. Majku mu, prosla su dva mjeseca od derbija, zar je moguce da se jos niko nije sjetio skloniti je. Nadam se da ima neko blizak ljudima u klubu da im prenese.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 2:51 am

slika
slika

Haklapuc
Kontakt:

pon sep 26, 2016 3:13 am

Minjore je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Protiv Slobode :lol: Biće svega
Treba kakvu aferu pogurati, zakuhati malo..
nego, kako znaju broj godisnjih kad onaj samo probusii godisnju :?:
Na sjeveru je stajala djevojka i zapisivala

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon sep 26, 2016 6:57 am

Ognjen Valjić i njegovi pomoćnici s utakmice Široki Brijeg - Sarajevo napadnuti su nakon večerašnjeg susreta, međutim prošli su bez poveda, saznaju kolege s BHT.
U toku pregleda desetog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine na BHT-u, kolega Igor Kristić je otkrio da su napadnute sudije s večerašnjeg susreta na Pecari.

Navijači su presreli automobilima Valjića i njegove pomoćnike tri-četiri kilometra od Pecare prema Posušju, te su ih napali. Sudije nisu zadobile povrede, te su nakon nemilog događaja otišle u policijsku stanicu kako bi dali izjavu.

:kafa:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

teteac8684
Kontakt:

pon sep 26, 2016 8:01 am

Kada fizički budemo na nivou da možemo izdržati cijeli meč kao prvih 65-70 minuta tada će nas teško ko pobijediti...Umor nas je stigao, kao posljedica toga manjak koncentracije i primaš poprilično naivan gol...Kako god, čestitke momcima na zalaganju, finoj igri i u konačnici pobjedi...VOLIM TE ŽELJO!!!

mirzza
Kontakt:

pon sep 26, 2016 8:16 am

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=aQR5YGA ... e=youtu.be[/video]

viewtopic.php?f=67&t=373" target="_blank
Sta kaze komentator, vodimo 2-0, gosti su mogli do poravnanja, ali je udarac Bibica odbranio Kjosevski. :rofl1:
I na BHT pitari slali naknadni zahtjev za tumacenjem Bori Elcicu za penal, pa ih Boro otreso da nije bilo u 16.
Trebali bi i nasi onaj idirekt poslati, cisto da vidimo sta ce ekspert Boro reci.

ChWilla
Kontakt:

pon sep 26, 2016 8:28 am

koji penal?
gradi željo boli te *****

mirzza
Kontakt:

pon sep 26, 2016 8:41 am

ChWilla je napisao/la:koji penal?
Neki njihov navodni protiv Olimpica.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon sep 26, 2016 9:05 am

teteac8684 je napisao/la:Kada fizički budemo na nivou da možemo izdržati cijeli meč kao prvih 65-70 minuta tada će nas teško ko pobijediti...Umor nas je stigao, kao posljedica toga manjak koncentracije i primaš poprilično naivan gol...Kako god, čestitke momcima na zalaganju, finoj igri i u konačnici pobjedi...VOLIM TE ŽELJO!!!
Nije to stvar umora jer kako smo se i mi umarali umarali su se i oni. Stvar je u tome da izmjene koje su ušle nisu mogle kvalitetom držati nivo. Lazić, Šećerović i Beganović su ušli i baš bi trebalo da smo malo svježiji, ali kažem nije to nego oni nisu nivo onih koje su zamijenili.
Nisu ba produžetke igrali pa da ih protiv onakvog Metalegea stiže nekakav umor da se to vidi na terenu. Ovi naši igrači su se jedino mogli mentalno umoriti jer Slavko od njih traži da se 90 minuta drže dogovorenog, a vrlo često to igrači ne mogu jer nisu navikli. Jbg-a to su naši igrači, da su mogli toliko se mentalno naprezati sad bi imali fakultete završene.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon sep 26, 2016 9:12 am

mirzza je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:koji penal?
Neki njihov navodni protiv Olimpica.
Pamatno rade, ko veli i nas je sudija oštetio jer tako se stavlja do znanja da nije namjera sudija već da ne znaju. Penala zglave nije bilo, ali koga briga, bitno je sra.ti. Sad protiv Slobode imat će svog sudiju sa spiskom žutih i smijem se kladiti da ga niko bitan neće dobiti. A mi ćemo stradati u Bijeljini, a nismo u situaciji da ne stavljamo u tim igrače kojim prijeti treći žuti jer previše nam je bitna utakmica. Nažalost, najslabija karika ove lige je ponovo suđenje, a nije bilo logike. Trebalo je da sa manjim brojem utakmica da ti treba manje sudija što implicira da se i kvalitet sudija odnosno suđenja trebao povećati, ali desilo se baš suprotno. A to znači samo jedno - sude kako im se kaže, a ne kako bi mogli i znaju.

ChWilla
Kontakt:

pon sep 26, 2016 9:14 am

vala predugačak im je spisak.

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 26, 2016 9:24 am

Obavještenje za članove Omladinske škole FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-za ... car/22226/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teteac8684
Kontakt:

pon sep 26, 2016 9:26 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:Kada fizički budemo na nivou da možemo izdržati cijeli meč kao prvih 65-70 minuta tada će nas teško ko pobijediti...Umor nas je stigao, kao posljedica toga manjak koncentracije i primaš poprilično naivan gol...Kako god, čestitke momcima na zalaganju, finoj igri i u konačnici pobjedi...VOLIM TE ŽELJO!!!
Nije to stvar umora jer kako smo se i mi umarali umarali su se i oni. Stvar je u tome da izmjene koje su ušle nisu mogle kvalitetom držati nivo. Lazić, Šećerović i Beganović su ušli i baš bi trebalo da smo malo svježiji, ali kažem nije to nego oni nisu nivo onih koje su zamijenili.
Nisu ba produžetke igrali pa da ih protiv onakvog Metalegea stiže nekakav umor da se to vidi na terenu. Ovi naši igrači su se jedino mogli mentalno umoriti jer Slavko od njih traži da se 90 minuta drže dogovorenog, a vrlo često to igrači ne mogu jer nisu navikli. Jbg-a to su naši igrači, da su mogli toliko se mentalno naprezati sad bi imali fakultete završene.
Mislim da smo mi ipak dosta pali poslije 70-e minute, vidjelo se to fino, nismo mogli više vršiti onakav presing, nismo više stajali visoko, povukli smo se malo što je po meni stvar umora...Ovi iz Jajca u kupu su izveli drugi tim, tako da su ipak u završnici djelovali malo svježije od nas... Stoji i to da nama izmjene nisu donijele potrebnu svježinu, kvalitet što je bila zamisao...

ChWilla
Kontakt:

pon sep 26, 2016 9:32 am

ma mi smo opet ispuhali kad smo primili gol, bez obzira što smo ostali u vođstvu. odmah strah i panika...prije toga nam apsolutno ništa nisu odigrali.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava