Zato je i rekao Slavko da cemo morati namiriti dva boda iz Zenice. Valjda ovo prije nije spominjao, jer je dosao nakon tih utakmica.salemprolic je napisao/la:Realno nasa jedina dva kiksa su Vitez i Celik i sa te dvije pobjede mi bi bili na drugom mjestu 3 boda iza prvoplasiranog...derbi, Slobodu, Zrinjski i Mladost mozemo opravdati ali one dvije nikako. Nadam se da nas nece kostati, za pocetak plasmana u ligu 6, a kasnije i plasmana u Evropu.MrRiccoli je napisao/la:Sa 4 boda iz slijedeca dva kola mi mozemo biti prezadovoljni. Zao mi je zbog primljenog gola ali sta je tu je. I Slavki nenormalno zao zbog dva boda u zenici jer sa njima bi sad to bilo jos drugacije, ali idemo uzeti minimalno 4 boda iz slijedece dvije utakmice i za ocekivati je sve bolju posjetu
Sent from my C5303 using Tapatalk
Njima prekretnica bila pobjeda na Grbavici protiv nas prosle godine, tako Slavko rece.bianco blu je napisao/la:uff kad bi dobili Radnika, to bi bila prekretnica sezone
[video]https://www.youtube.com/watch?v=sAGZL1dXOBE[/video]Plava Porodica je napisao/la:Larsone ljudino hoce li biti snimak utakmice i ima li pregled kola na youtubu postavljen?
Ne stigoj pogledati,nikad sladje nisam proslavio pobjedu kao veceras.
<3LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=sAGZL1dXOBE[/video]Plava Porodica je napisao/la:Larsone ljudino hoce li biti snimak utakmice i ima li pregled kola na youtubu postavljen?
Ne stigoj pogledati,nikad sladje nisam proslavio pobjedu kao veceras.
snimak će biti kad dobijem
Ima li kome da ne prijeti suspenzijaLARS1921 je napisao/la:Sarajevo dva žuta:
Ahmetović. Novakovic, Duljević, Radovac, Hodžić, Bekić1, Bekić2, Kadušić, Mihojević, Crnkić, Anđušić
Balić propušta protiv nas valjda, direktan crveni
Treba kakvu aferu pogurati, zakuhati malo..LARS1921 je napisao/la:Protiv SlobodeBiće svega
Nece ništa biti. NeJma Dinokija i Sisoja a i punac je nestoLARS1921 je napisao/la:Protiv SlobodeBiće svega
Ama bas takoRodom s mejtaša je napisao/la:Ma neće im ga dobiti niko bitan. Džaba se nadate. Više ćemo mi stradati u Bijeljini.