>ebo vas više Švabodelinjo je napisao/la:to je kod svabe ucilo zanatstorm_raider je napisao/la:Slavko ostao nakon utakmice da sve dublje analizira... covjek je masina. Nevjerovatne radne navike. Sve pise, sve.
Ne znam, po meni stana nije uopšte toliko loše odigrao u kompletu utakmicu koliko je ispao 2 max 3 puta bezveze. Inače ništa čudno kod njegastorm_raider je napisao/la:Slavko grmi, ljut je na Stanica bio samo tako... ne samo zbog njihovog gola, nego generalno zbog uzasno loseg pracenja igre. Nije mi jasan Stanic nikako, protiv Krupe bude fenomenalan, i onda ga nigdje sljdece dvije utakmice.
Ja sam nesto bio ubijedjen da je Bocca sa dva zuta a ne Radinovic, al ti sigurno znas boljejovanmaksimovic je napisao/la:Stanic, Radinovic, i Secerovic, zabar ima jedan zutisalemprolic je napisao/la:Stanic, Boccaccini i Šećerović imaju po dva žuta.Dolina je napisao/la:Kako mi stojimo sa žutim kartonima pred ove dvije naredne?
Za zuti mu se danas nema sta prigovoriti ali Ugljesa se mora sacuvati u Bijeljini jer bi bio veliki kiks da ne igra derbysalemprolic je napisao/la:Ja sam nesto bio ubijedjen da je Bocca sa dva zuta a ne Radinovic, al ti sigurno znas boljejovanmaksimovic je napisao/la:Stanic, Radinovic, i Secerovic, zabar ima jedan zutisalemprolic je napisao/la:
Stanic, Boccaccini i Šećerović imaju po dva žuta.
Realno nasa jedina dva kiksa su Vitez i Celik i sa te dvije pobjede mi bi bili na drugom mjestu 3 boda iza prvoplasiranog...derbi, Slobodu, Zrinjski i Mladost mozemo opravdati ali one dvije nikako. Nadam se da nas nece kostati, za pocetak plasmana u ligu 6, a kasnije i plasmana u Evropu.MrRiccoli je napisao/la:Sa 4 boda iz slijedeca dva kola mi mozemo biti prezadovoljni. Zao mi je zbog primljenog gola ali sta je tu je. I Slavki nenormalno zao zbog dva boda u zenici jer sa njima bi sad to bilo jos drugacije, ali idemo uzeti minimalno 4 boda iz slijedece dvije utakmice i za ocekivati je sve bolju posjetu
Sent from my C5303 using Tapatalk