Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 25, 2016 11:59 pm

Vidi se napredak kod Memije. Napisao sam to nakon utakmice, u par navrata se vidjelo kod njega ono Mirino prebacivanje strana. Samo neka uci, ima fenomnalan primjer u Bosketu. Memija sine, da sam na tvom mjestu ne bih se od njega odvajao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

pon sep 26, 2016 12:00 am

delinjo je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Slavko ostao nakon utakmice da sve dublje analizira... covjek je masina. Nevjerovatne radne navike. Sve pise, sve.
to je kod svabe ucilo zanat :ganja:
>ebo vas više Švabo :r
Veliki je i netacan stereotip da su Švabe I Slovenci :rofl: vrijedniji od drugih
Svako normalan i profesionalan bi uradio kao Salko. Što možeš uraditi danas ne ostavljaj za sutra. Prevedeno na bosanski: Što možeš uraditi danas ostavi za sutra da neko drugi uradi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:01 am

storm_raider je napisao/la:Slavko grmi, ljut je na Stanica bio samo tako... ne samo zbog njihovog gola, nego generalno zbog uzasno loseg pracenja igre. Nije mi jasan Stanic nikako, protiv Krupe bude fenomenalan, i onda ga nigdje sljdece dvije utakmice.
Ne znam, po meni stana nije uopšte toliko loše odigrao u kompletu utakmicu koliko je ispao 2 max 3 puta bezveze. Inače ništa čudno kod njega
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Kospicar
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:07 am

Odavno organizovaniju utakmicu Zelje nisam vidio. Zadnjih 20 minuta smo malo pali/stali, ne znam zasto.
Svi su fenomenalno igrali :klanjase2: , a najvise mi je drago sto je Memija odigrao jednu solidnu utakmicu. :palacgore:
Samo da kazem da je Stilic bio ja zapadu. :kafa:
#samokazem :ganja:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Hadzijalagic
Kontakt:

Dobra utakmica nasih ali i Metalege je najlosija ekipa koja je gostovala na Grbavici u ovoj sezoni.. Protiv Radnika cemo imati bolji uvid u nase kvalitete.. Veceras Miroslav jos jednom pokazao klasu.. Nevjerovatan je njegov voljni momenat i njegova energija.. Pored njega i Ugljesa je odigrao vrhunski.. Ostali mogu puno bolje.. Lijepo je bilo vidjeti Lendrica da nakon duzeg perioda vrsi konstantan pritisak kada je lopta kod protivnika..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Southboy
Kontakt:

Miro,Ugi,Markovic,Krizman extra momci samo dalje nastaviti..
Sreca da je Ivan zabio treba mu samopouzdanje,mora sad procepiti za derby abd..

Posjeta solidna mada je moglo jos biti raje al eto..
Ugy ima haubicu,steta sto ono nije uslo ono bi bio pogodak sezone sigurno..
Hvala gosti ma fer i korektnoj igri(bez zutih i bez valjanja) sve najbolje u nastavku i da ostanu u ligi..
A mi idemo dalje,korak po korak idemo prema vrhu..u Bijeljinu ponoviti prvo poluvrijeme i nema zime..

Ps. Štila prije tekme sa Dinom Muharemovicem u Moncheriju na Malti sjedili i onda na tekmu lagano( samo kazem )

rodrigo87
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:09 am

E vala ako iko dobro zna Radnik onda je to Salko :D Vakat je da ih dobijemo

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:11 am

Nevjerovatno ce nam biti tesko protiv Radnika, tako da ne bude drvlje i kamenje na ekipu i Slavka ako ne pobijedimo. Nije to bas tako lako, a oni usli u nenormalnu seriju.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:12 am

Bolje radnik u gostima nego kući :lol:

nemojte štilu spominjati boga vam, odma mi nešto bude :(

Hadzijalagic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:13 am

Stanina losija predstava veceras je opet vrhunska ako je uporedimo sa onim sto su pruzali Husic i Bevab.. Zbog njih dvojice nije ni pripreme prosao tako da ga ne treba puno kritikovati..

Memiji treba utakmica i malo podrske jer je ocigledno da mu fali samopouzdanja ali i pored toga on je po meni najbolje rjesenje na desnom beku..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

rodrigo87
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:14 am

@Grbavica zadnji put vidjen na zapadu. Sumnja se da je jos uvijek tamo i da moli Stilu za potpis.

salemprolic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:16 am

Dvije pobjede su nam bile imperativ, ostvarili smo ih. Slijedi nam jako tezak raspored u prvenstvu, od 7 narednih tekmi u 5 smo gosti i to Radniku, Sarajevu, Sirokom, Vitezu i Zrinjskom. Ono sto raduje je da smo u ove dvije pobjede vidjeli igru koja nam daje nadu da bi mogli skupiti i kakvih bodova na ovim gostovanjima. Veceras je do gola Metalegea bila stvarno odlicna igra i milina nas je bilo gledati. Miroslav Stevanovic...svi ste sve rekli nemam vise sta ni dodati osim ustati i nakloniti mu se.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

MrRiccoli
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:17 am

Sa 4 boda iz slijedeca dva kola mi mozemo biti prezadovoljni. Zao mi je zbog primljenog gola ali sta je tu je. I Slavki nenormalno zao zbog dva boda u zenici jer sa njima bi sad to bilo jos drugacije, ali idemo uzeti minimalno 4 boda iz slijedece dvije utakmice i za ocekivati je sve bolju posjetu

Sent from my C5303 using Tapatalk

salemprolic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:18 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Kako mi stojimo sa žutim kartonima pred ove dvije naredne?
Stanic, Boccaccini i Šećerović imaju po dva žuta.
Stanic, Radinovic, i Secerovic, zabar ima jedan zuti
Ja sam nesto bio ubijedjen da je Bocca sa dva zuta a ne Radinovic, al ti sigurno znas bolje :)

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon sep 26, 2016 12:19 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
Stanic, Boccaccini i Šećerović imaju po dva žuta.
Stanic, Radinovic, i Secerovic, zabar ima jedan zuti
Ja sam nesto bio ubijedjen da je Bocca sa dva zuta a ne Radinovic, al ti sigurno znas bolje :)
Za zuti mu se danas nema sta prigovoriti ali Ugljesa se mora sacuvati u Bijeljini jer bi bio veliki kiks da ne igra derby

LARSSON
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:21 am

Ima i Boccaccini dva zuta, u tuzli i protiv celika.

U pic.ku materinu 4 igraca

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:25 am

Radnik je najspremnija ekipa u ligi I bit ce tesko protiv njih. Mada opet mozemo dobiti. Treba nam stari Lendra, ona promasena sansa pokazuje u kakvom je stanju. Ono bilo gdje po zemlji da je opucano uslo bi, a ne onako poluvisoko za golmana idealno za odbraniti.

Kod penal bila je zanimljiva situacija ne znam je li neko primjetio. Lendra je odmah uzeo loptu a Ugljesa prisao I nesto mu rekao a nakon tog Lendra pita Miroslava hoce li on izvest. Da li je Ugi rekao Lendri da dadne Mici penal ili sta vec. Reakcije Mice na to onako stidljivo, dobričinski kao ma eto pucaj ti ne moram ja. I tim potezom me jos vise kupio. Decko je prefin, svaka cast, a I zbog tog je "zapostavljen". Ne pjevaju mu se pjesmice, nikad nije na presu bio, kad vidim ko je igrac kola a on nije, onda na onoj emisiji poluvrijeme neki kvazi igraci imaju onoliko glasova a njeg nigdje. Mada svako normalan vidi njegov kvalitet I momak je najjaci u ligi smijem sa sigurnosti to reci.

Hvala svima na ovoj tekmi. Idemo dalje. Nova pjesma se furala, raja naucila, ima da grmi na derbiju.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:26 am

Sto se Stilica tice, bio je i Dialiba na zapadu, pa nista, da se ne bi neki dzaba nadali. Ganjat ce sigurno bilo kakvu drugu sansu, a ako je ne bude, doci ce kod nas.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salemprolic
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:28 am

MrRiccoli je napisao/la:Sa 4 boda iz slijedeca dva kola mi mozemo biti prezadovoljni. Zao mi je zbog primljenog gola ali sta je tu je. I Slavki nenormalno zao zbog dva boda u zenici jer sa njima bi sad to bilo jos drugacije, ali idemo uzeti minimalno 4 boda iz slijedece dvije utakmice i za ocekivati je sve bolju posjetu

Realno nasa jedina dva kiksa su Vitez i Celik i sa te dvije pobjede mi bi bili na drugom mjestu 3 boda iza prvoplasiranog...derbi, Slobodu, Zrinjski i Mladost mozemo opravdati ali one dvije nikako. Nadam se da nas nece kostati, za pocetak plasmana u ligu 6, a kasnije i plasmana u Evropu.

Brkoo
Kontakt:

pon sep 26, 2016 12:28 am

Ne pisem ja tek tako da nam je neophodan Stilic ili neko poput Stilica. Zasto? Zato sto bi veceras imao minimalno 3 asistencije. Nasu sredinu cine 3 defanzivna veznjaka koji ne znaju dati loptu u prostor napadacu i zbog toga je Lendric uvijek u ofsajdu jer i kad se odluce da mu dodaju zakasne par sekundi.

Sto se tice utakmice odlicno prvo poluvrijeme. Od 70-te minute smo fizicki pali jer nas je Kostic unakazio sto se tice kondicije. Trebat ce vremena Slavki da digne kondiciju ekipi. Ova pauza nakon tekme sa Radnikom ce nam dobro doci. Pohvalio bih sve nase igrace za borbenost i agresivnosti. Kod njih sviju se vidjela velika zelja i tako treba svaku utakmicu odigrati. Veliko hvala Miroslavu, uzivanje ga je gledati. :klanjase2:
Dajte mu sta god hoce, sa njim se mora produziti ugovor. Svaka cast i ekipi iz Jajca i njihovom treneru, nadam se da ce izboriti opstanak u ligi.

Slavko Petrovic :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava