salle86 je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ne da im Petrovic disati, neka samo ih pritisni da budu sto bolji.
Tesko gostovanje Radniku a onda derbi.

imam nekako osjećaj da se memiji i staniću najviše na kosti natovario
ne znam što ali fakat takav osjećaj imam
šteta što memiju ponese ono u drugom, nakon par dobrih driblinga samo je falilo da doda do mire
to bi bio potez večeri
onako samo potez viška
Memija nije uvjek 100% u tekmi i to Salku ljuti. Ima potencijal za repku a glavu(sad za sad) za Vrbanjuše. Kada bi se sa jednom rijeci opisala njegova igra, onda je to
kasno, kasni....
Kasno starta za loptom u for, samim tim kasno centrira i onda cesto netacno. Kasni za protivnickim igracem i to cesto popravlja klizecim. Klizeci start u modernom nogometu nije znak požrtvovanosti nego nemoci jer kasniš. Kasno predaje loptu.... Ova kašnjenja u našoj ligi se utope u ostalom ne znanju ali su jako bitna za dobru igru ekipe. Dobar potez svakih 10 min. nije dovoljan.
Stanic kao iskusan igrac bi morao neke stvari odraditi na rutinu a ne ispadati ko pocetnik. To da igra na drugoj strani nije alibi jer pracenje ipostavljanje i zatvaranje nisu neka nauka.
Stevanovic na njegovu žalost, a na našu srecu, nije uspio u jacim ligama a profesionalac kao malo koji sportista u BIH. Od njega bi svi trebali da se uce ako misle da prismrde jacim ligama. Kad on nije uspio kako ce ove primadone