https://www.youtube.com/watch?v=XtBY8Wg7PyI" target="_blankKeepTheBlueFlag je napisao/la:Moze neko napisati tekst pjesme ono u vezi derbija sto se pjevalo?
Danas mu je jedan barem sviran koji nije bio. Svi vide ofsajde lendrica ali treba i vidjeti se one lopte koje su protivnicki igraci ispucali u aut pod njegovim pritiskom i trkom. Danas ne bi nikoga izdvjao odigrali smo dosta dobro i sto je najvaznije dize se ekipa.Model1964 je napisao/la:Ni meni Lendric ne uljeva u ovoj sezoni puno povjerenja ali ga oko ofsajda moram braniti. Toliki broj zađaleLARS1921 je napisao/la:Lendrić 5 ofsajda danas, 24 ukupno, still countingje normala kada igraš sa jednim napadacem. Ako dodaš na to cinjenicu da veza sporo distribura lopte prema napijed, dođeš do tog broja 24.
a dobro, puno je 5 ali 3 minimumHurmasica je napisao/la:Ja ću samo reći![]()
Rezultat nerealan. Trebali smo 5:0 voditi.
Ma zajebancija, volim da mu brojim ofsajdepile87 je napisao/la:Danas mu je jedan barem sviran koji nije bio. Svi vide ofsajde lendrica ali treba i vidjeti se one lopte koje su protivnicki igraci ispucali u aut pod njegovim pritiskom i trkom. Danas ne bi nikoga izdvjao odigrali smo dosta dobro i sto je najvaznije dize se ekipa.Model1964 je napisao/la:Ni meni Lendric ne uljeva u ovoj sezoni puno povjerenja ali ga oko ofsajda moram braniti. Toliki broj zađaleLARS1921 je napisao/la:Lendrić 5 ofsajda danas, 24 ukupno, still countingje normala kada igraš sa jednim napadacem. Ako dodaš na to cinjenicu da veza sporo distribura lopte prema napijed, dođeš do tog broja 24.
Ponese i mene poslije pobjedesalle86 je napisao/la:a dobro, puno je 5 ali 3 minimumHurmasica je napisao/la:Ja ću samo reći![]()
Rezultat nerealan. Trebali smo 5:0 voditi.
realnije 3 nego 1 razlike jer smo bukvalno poderali metalege
doduše i oni su došli da se nadigravaju, nisu mogli bolje od ovoga ali nisu igrali zatvoreno
hvala im na poklonu za 95 godina, zna li neko šta je u pitanju?
miro vrijedi bukvalno pola ekipe
zbog toga mora ići na avatar kod mene, senade halali
![]()
Rammus je napisao/la:Prvo poluvrijeme idealno, drugo smo pali, pogotovo poslije primljenog gola no i to će za par utakmica biti OK. Oduševilo me kada Uglješa izgubi loptu i pretrča nekih 200-300 metara da vrati loptu, ide od igrača do igrača, to je za respekt. Inače Miro, šta reći više, skoro sve šanse smo napravili preko njega, drago mi je što se skandiralo njegovo ime sa sjevera.
Sve u svemu, jako fina noć.
baš takomula je napisao/la:Lazić Secerovic i Beganovic koji su ušli ništa posebno nisu pokazali
Stevanovicu se skandiralo sa juga nakon sto su igraci krenuli da se pozdrave sa sjeverom. Naravno, momcina je odgovorila na ovacije.salle86 je napisao/la:Rammus je napisao/la:Prvo poluvrijeme idealno, drugo smo pali, pogotovo poslije primljenog gola no i to će za par utakmica biti OK. Oduševilo me kada Uglješa izgubi loptu i pretrča nekih 200-300 metara da vrati loptu, ide od igrača do igrača, to je za respekt. Inače Miro, šta reći više, skoro sve šanse smo napravili preko njega, drago mi je što se skandiralo njegovo ime sa sjevera.
Sve u svemu, jako fina noć.![]()