Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 25, 2016 1:07 am

NIKOM TE NE DAMO
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 1:17 am

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

revolt
Kontakt:

ned sep 25, 2016 1:24 am

Štila je sletio u Sarajevo, vjerovatno na odmor, ali nada zadnja umire.
plavi su pravi crveni su drveni

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 1:26 am

revolt je napisao/la:Štila je sletio u Sarajevo, vjerovatno na odmor, ali nada zadnja umire.slika
Sad trenutno i Secerovic je bolji od njega.

LARSSON
Kontakt:

gledaj Grbavice, već zaplako

revolt
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Plavi orkestar je napisao/la:
revolt je napisao/la:Štila je sletio u Sarajevo, vjerovatno na odmor, ali nada zadnja umire.slika
Njemu nogu da odsjeku, biće bolji od Secerovica.

Plavi orkestar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 25, 2016 1:32 am

revolt je napisao/la:
Sad trenutno i Bekric je za njega klasa.Nadam se da ce Petrovic uvidjeti njegove trenutno kvalitete i da ga nece angazovati.Sto vi pojedinci svršavate na pomen njegovog imena je drugi par carapa.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 25, 2016 1:33 am

Stili dat platu milju i po i da se udara nogom u guzicu kad dobije cast da zamijeni Bekrica zadnjih 15 minuta utakmice :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 1:37 am

Omar500 je napisao/la:Stili dat platu milju i po i da se udara nogom u guzicu kad dobije cast da zamijeni Bekrica zadnjih 15 minuta utakmice :ganja:
Mi u našoj omladinskoj školi moramo napraviti 2-3 ofanzivna vezna i tek tada se nadati necemu.Svi ovi isluzeni igraci nama nece pomoci na putu ka tituli.

revolt
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 25, 2016 1:50 am

revolt je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Sad trenutno i Secerovic je bolji od njega.
Sad trenutno i Bekric je za njega klasa.Nadam se da ce Petrovic uvidjeti njegove trenutno kvalitete i da ga nece angazovati.Sto vi pojedinci svršavate na pomen njegovog imena je drugi par carapa.
Veze ti o fudbalu nemaš.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 1:55 am

revolt je napisao/la:
revolt je napisao/la: Njemu nogu da odsjeku, biće bolji od Secerovica.
Veze ti o fudbalu nemaš.
A ti ne znaš o cemu se ovdje raspravlja.Hvataj se šaha i ne popuštaj a pravoj raji pusti da raspravlja o fudbalu.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:01 am

revolt je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Sad trenutno i Bekric je za njega klasa.Nadam se da ce Petrovic uvidjeti njegove trenutno kvalitete i da ga nece angazovati.Sto vi pojedinci svršavate na pomen njegovog imena je drugi par carapa.
Veze ti o fudbalu nemaš.
A ti ne znaš o cemu se ovdje raspravlja.Hvataj se šaha i ne popuštaj a pravoj raji pusti da raspravlja o fudbalu.
Izvini.Sad sam skonto' da si jedan od onih zaduzenih za reklamu i da ti je to hljeb.Neceš se kod cele najesti i zato ga volim.

Brkoo
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:11 am

Citam i ne vjerujem sta se pise. Cuj Stilic nam ne treba :lol: Gotovo svi veznjaci koje imamo su vise defanzivno orjentisani. Imamo Bekrica koji nije ni sjenka nekadasnjeg Bekrica i upravo nam fali igrac kao sto je Semir. Fali nam svasta nesta ali se nadam da i Mrvica vidi da nam fali kreativac, neko ko ce da podvali loptu za napadaca. Odmah bi i Lendric bio ucinkovitiji da iza sebe ima majstora poput Stile..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:18 am

Brkoo je napisao/la:Citam i ne vjerujem sta se pise. Cuj Stilic nam ne treba :lol: Gotovo svi veznjaci koje imamo su vise defanzivno orjentisani. Imamo Bekrica koji nije ni sjenka nekadasnjeg Bekrica i upravo nam fali igrac kao sto je Semir. Fali nam svasta nesta ali se nadam da i Mrvica vidi da nam fali kreativac, neko ko ce da podvali loptu za napadaca. Odmah bi i Lendric bio ucinkovitiji da iza sebe ima majstora poput Stile..
Ja bih prije probao za pare koje on trazi Mešu Bazdarevica angazovati.I sad bi bio ucinkovitiji od presporog Stilica.Sta vi gledate mili boze da mi je znati.

Brkoo
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:31 am

Brkoo je napisao/la:Citam i ne vjerujem sta se pise. Cuj Stilic nam ne treba :lol: Gotovo svi veznjaci koje imamo su vise defanzivno orjentisani. Imamo Bekrica koji nije ni sjenka nekadasnjeg Bekrica i upravo nam fali igrac kao sto je Semir. Fali nam svasta nesta ali se nadam da i Mrvica vidi da nam fali kreativac, neko ko ce da podvali loptu za napadaca. Odmah bi i Lendric bio ucinkovitiji da iza sebe ima majstora poput Stile..
Ja bih prije probao za pare koje on trazi Mešu Bazdarevica angazovati.I sad bi bio ucinkovitiji od presporog Stilica.Sta vi gledate mili boze da mi je znati.
Imam osjecaj da si previse precijenio nasu ligu.
Ovo nije ni Engleska liga, ni Njemacka liga. Ovo je sto i neka liga na svijetu. Ovo je liga gdje ti dodje jedan ribar iz Brazila, i to iz neke amaterske lige i bude medju najboljim igracima ove nase lige. Slavko bi vratio Stilica na pravi put, a igrajuci za Zelju, Semir bi bio na oku selektoru i dobrim partijama bi mogao skrenuti paznju na sebe i prodati se iz Zelje i odraditi jos minimalno 2 jaka inostrana ugovora..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ISB87
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:35 am

Aj losa gitare ti prestani pisat gluposti.

Sa nemirom bi se i prekidi popravili, dosta je vise ove katastrofe.ajdeee
MIRZA RASCIC

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:45 am

Brkoo je napisao/la:
Imam osjecaj da si previse precijenio nasu ligu.
Ovo nije ni Engleska liga, ni Njemacka liga. Ovo je sto i neka liga na svijetu. Ovo je liga gdje ti dodje jedan ribar iz Brazila, i to iz neke amaterske lige i bude medju najboljim igracima ove nase lige. Slavko bi vratio Stilica na pravi put, a igrajuci za Zelju, Semir bi bio na oku selektoru i dobrim partijama bi mogao skrenuti paznju na sebe i prodati se iz Zelje i odraditi jos minimalno 2 jaka inostrana ugovora..
Ne znam za tog ribara ali znam da Stila sad nama pomoci ne moze.Ako ti misliš da je ovo sto i neka liga na svijetu volio bih znati to koja je to neka jer je 196 priznatih u svjetu.Stila sad ne moze ni Olimpiku pomoci.Meni je zao zbog toga ali je tako.Slavko kao i svi mi vidi da nama fali kreativac i nadam se da ce ga naci a da to nece biti Stilic.On je svoje završio sa ozbiljnim igrackim angazmanom u iole ozbiljnijem klubu.Volio bih da griješim.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 2:50 am

ISB87 je napisao/la:Aj losa gitare ti prestani pisat gluposti.

Sa nemirom bi se i prekidi popravili, dosta je vise ove katastrofe.ajdeee
Samo bi se prekidi popravili i ništa drugo.Nama treba trkac i kreativac i još ako zna šutnuti iz slobodnog to bi nam ko bonus bilo.Ja bih bolan više od tebe volio da nam Stila bude pojacanje al znam,vidim da nije.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 3:06 am

Dobro.Necu se više raspravljati sa vama.Svi ste protiv mene :rofl1: vi ne date bilo kome drugom da ima svoje mišljenje :rofl1: ovdje vlada jednoumlje :rofl1: vi ste štrajkaci :rofl1: Normalno šalim se na racun pojedinih,prepoznat ce se.Mislim da griješite u vezi Stile.Mislim da on nebi unaprijedio našu igru ni u cemu osim u izvodjenju prekida.Ono što on trazi kao mjesecnu platu za ono što ja mislim da moze pruziti je bezobrazno i ne orihvatljivo.Nadam se nekom mladom i zeljnom dokazivanja ofanzivnom veznom.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 25, 2016 3:12 am

I bez Stile tri razlike danas

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava