Niko vjecno ne moze ovako raditi.
Samo neka nastave kao i do sada,i ja zaista imam nadu u svijetlu buducnost naseg kluba.

Ima i ta, nema sta. Zato moramo raditi na obrazovanju.salle86 je napisao/la:slažem sestorm_raider je napisao/la:Ko je iole ozbiljan zna sta je prvostepena presuda i ne bi smjelo to da odbije nijednog sponzora/igraca/pa ni navijaca. Vidjecemo sta ce biti u buducnosti, ali je i veoma bitno to sto taj savez nije regularan, barem kod svakog sponzora. Isto tako je neozbiljno oglasavati se nakon prvostepenih presuda. Sacekajmo.salle86 je napisao/la:
Najmanje je bitno to da li je regularan ili ne. U javnosti je već klubu narušen ugled time, presudom da je ne regularno otjeran igrač i da mu se po prvostepenoj mora isplatiti lova.
Dovoljno da time odbiješ jednog potencijalno novog sponzora/igrača/navijača nebitno.
Možda glupo razmišljam ali šta bi i bil bilo "fer" da se mi oglasima sad sa javim upitom jel se ovako treba poslovati?
ali budi realan, naše utakmice posjećuje bar 1-1,5 hiljada poluinformisanih navijača
njima je dovoljno i ono prvo, onaj press da kažu "jeb.o ovo"
kako sam već pisao - da bi dao ostatak plate u kešu na crno, ti moraš imati gutu keša na crno. tj. da bi imao sa čim da napraviš tu utaju, moraš napraviti još niz nekih drugih nezakonitih radnji da bi došao do te "čiste" gute da je podijeliš.Hadzijalagic je napisao/la:Drzava nam je kriminalna cim tjera hehe kolektive da placaju haman 70% poreza i doprinosa na plate.. 99% privatnika prijavi radnika na 500-600KM a ostalo plati u kesu.. Deru nam klosari svima guzove da bi oni mogli uzivati u luksuzu.. Da sam ja na mjestu nasih u klubu nikad ne bih prijavljivao igrace na njihovu stvarnu platu..
Državna televizijaPlava Porodica je napisao/la:Au Amir izaso u 27. minuti..Valjda nije povreda.
Nego larss ima li kakav stream za slobodanku?
Ma mjeraLARS1921 je napisao/la:Državna televizijaPlava Porodica je napisao/la:Au Amir izaso u 27. minuti..Valjda nije povreda.
Nego larss ima li kakav stream za slobodanku?
ChWilla je napisao/la:kako sam već pisao - da bi dao ostatak plate u kešu na crno, ti moraš imati gutu keša na crno. tj. da bi imao sa čim da napraviš tu utaju, moraš napraviti još niz nekih drugih nezakonitih radnji da bi došao do te "čiste" gute da je podijeliš.Hadzijalagic je napisao/la:Drzava nam je kriminalna cim tjera hehe kolektive da placaju haman 70% poreza i doprinosa na plate.. 99% privatnika prijavi radnika na 500-600KM a ostalo plati u kesu.. Deru nam klosari svima guzove da bi oni mogli uzivati u luksuzu.. Da sam ja na mjestu nasih u klubu nikad ne bih prijavljivao igrace na njihovu stvarnu platu..
ako se napraviš budala i platiš ga s blagajne (kako piše u ovom ugovoru), porezna to tretira kao isplatu dohotka (što ona ustvari i jeste) i upravo na to otpada najveći dio dodatno utvrđenih obaveza u onoj prethodnoj kontroli od 2,2 miliona.
Kome u Radniku prijeti suspenzija u slucaju zutih kartona?LARS1921 je napisao/la:Hajde Jakupoviću odma daj žuti obradoviću i ovim što im fali još jedan
ObradovicBrkoo je napisao/la:Kome u Radniku prijeti suspenzija u slucaju zutih kartona?LARS1921 je napisao/la:Hajde Jakupoviću odma daj žuti obradoviću i ovim što im fali još jedan
pa i ne može da je ne uvali, osim da u ugovor stavi samo minimalac, a ostalo plaća sa svoje gute koja nema veze sa klubom.Model1964 je napisao/la:
Sad mi reci da sve ovo Sisoje nije znao... a znao je. Svjesno je uvalio Slobodu da bi sebe digao.
Sva slicnost sa našim predhodnim upravama je slucajna
Sad podjoh da napisem... Izvuče nikakvu loptu sa linije i izbori korner iz kojeg zabise go.Plava Porodica je napisao/la:Ma ovaj Peco je igracina..