Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 24, 2016 12:00 pm

Kapiten je napisao/la:Bas. Cuj Karic 4 milje
Jeste, 4 milje ali za godinu. Jadan za 4 stoje igra, nije ni čudo što je nezadovoljan :)
Na tu cifru se plaća porez, a on hladno dobije mjesečno nekih 6 i kusur milja. Po državnom budžetu se udara malo je reći, okruglo 4850km "ne postoji".
Koliko je to love državi, jel ono oko 60% te cifre? Ako jeste onda mjesečno po jednom igraču Azmir utaji 3 milje. Otprilike za ekipu 50 milja brat bratu. Fino posluju nema šta :o
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

avlami97
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:02 pm

Kapiten je napisao/la:slika
Eto i pismenog dokaza kako se izbjegava placanje poreza drzavi.
Minimalac na racun ostalo na ruke :)
U normalnoj državi bi Mahir Karić i osoba koja je potpisala "Međusobni sporazum" umjesto Azmira Husića, već bili u zatvoru, ukoliko je ovaj dokument vjerodostojan. Ne bi me čudilo da i neki drugi klubovi rade na ovaj način. Ovo je udžbenički primjer kriminala.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sub sep 24, 2016 12:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:04 pm

storm_raider je napisao/la:I ta prica oko Bogicevica ne pije vode, kao i taj njihov savez koji ni nije pri Nogometnom Savezu.
Najmanje je bitno to da li je regularan ili ne. U javnosti je već klubu narušen ugled time, presudom da je ne regularno otjeran igrač i da mu se po prvostepenoj mora isplatiti lova.
Dovoljno da time odbiješ jednog potencijalno novog sponzora/igrača/navijača nebitno.
Možda glupo razmišljam ali šta bi i bil bilo "fer" da se mi oglasima sad sa javim upitom jel se ovako treba poslovati?
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Jaozinho22

sub sep 24, 2016 12:05 pm

Pa normala može mu dat 4 milje kad porez plaća na 450 KM kao da je pomoćni radnik u Ćevabdžinici.
Ordagic recimo ima oko 5 milja na ruke čistih para pa sad zamislite sta se tamo radi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:05 pm

a još im stari grb na pečatu...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:09 pm

a godine prolaze i ništa se ne mjenja još uvijek dajemo na ruke bez porezaa ale aleee

storm_raider
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:10 pm

salle86 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I ta prica oko Bogicevica ne pije vode, kao i taj njihov savez koji ni nije pri Nogometnom Savezu.
Najmanje je bitno to da li je regularan ili ne. U javnosti je već klubu narušen ugled time, presudom da je ne regularno otjeran igrač i da mu se po prvostepenoj mora isplatiti lova.
Dovoljno da time odbiješ jednog potencijalno novog sponzora/igrača/navijača nebitno.
Možda glupo razmišljam ali šta bi i bil bilo "fer" da se mi oglasima sad sa javim upitom jel se ovako treba poslovati?
Ko je iole ozbiljan zna sta je prvostepena presuda i ne bi smjelo to da odbije nijednog sponzora/igraca/pa ni navijaca. Vidjecemo sta ce biti u buducnosti, ali je i veoma bitno to sto taj savez nije regularan, barem kod svakog sponzora. Isto tako je neozbiljno oglasavati se nakon prvostepenih presuda. Sacekajmo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:23 pm

salemprolic je napisao/la:Ako Azmir daje ovolike pare svim igracima na ruke ovo je posao za Sipu, jer se ovdje radi o pranju novca. Hiljadu se tu pitanja moze postaviti. I bolje da je sta para dao za pravnika jer ovaj "medjusobni sporazum" mu je ocigledno pisao neki momcic sa prve godine prava sto je jos na predmetima historija prava i sociologija.
sve se to svjesno i namjerno tako radi, a ne iz neznanja.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:41 pm

Prije par godina je procurio dokument u kojem stoji da su Celik i Jedinstvo dogovovarali utakmice 3 za 3, dokument potpisali tada vodeci ljudi tih klubova i sta je bilo? NISTA.
Porezna inspekcija moze nama dolaziti vise puta i provjeravat nas, normalno je da nece naci nista sto je protiv zakona ali se postavlja pitanje zasto mi nemamo isti tretman kao i svi ostali. Da li je to normalno da Zelji mozes doci toliko cesto a Slobodi ne smijes a kod njih se desava ocigledan kriminal. Da ne pricam o klubovima iz Hercegovine. Ovako kako Sloboda posluje, posluje i fudbalski klub Sarajevo i skoro svi ostali klubovi iz nase lige. Tome se mora stati u kraj..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sub sep 24, 2016 12:57 pm

kad radiš regularno, ili bar pokušavaš - ti si ustvari lakša meta od onog što u startu ide na prevaru. jer on je spreman na sve.
gradi željo boli te *****

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:02 pm

Koliko klubova u BiH se vodi transparentnošću? Osim nas, slabo ko, da ne kažem niko. Ni mi nismo donedavno. Lako je sad poreznoj dolaziti kod nas, pokušati naći nešto i otići s pozitivnim izvještajem. Kad bi pregledavali druge kao što to rade nama, mi bi sada ligu igrali s Vratnikom i Vrbanjušom.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:09 pm

Kone kazu da rade regularno..
Ma samo posteno, to je moje nacelo neko, zato i podrzavam to. Da ce gaziti postenog i to stoji, al eto.
Slavko ce nas povest :titula: :titula: :titula:

storm_raider
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:16 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Koliko klubova u BiH se vodi transparentnošću? Osim nas, slabo ko, da ne kažem niko. Ni mi nismo donedavno. Lako je sad poreznoj dolaziti kod nas, pokušati naći nešto i otići s pozitivnim izvještajem. Kad bi pregledavali druge kao što to rade nama, mi bi sada ligu igrali s Vratnikom i Vrbanjušom.
Hahaha, sa njima pogotovo ne bismo. :rofl: :rofl: :rofl:

1921.ba
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:20 pm

slika

NAJAVA: Željezničar dočekuje Metalleghe

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-docek ... leghe-2798" target="_blank

Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje! Svi na Grbavicu!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

shzna
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:34 pm

JA TE VOLIM VOLIM ŽELJOOOOOOOOOO
Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ee kakvo je navijanje bilo u kupu sa Borcem na Grbavici zimus.. Ta pjesmica, ali malo preradjena.Odavno ne pamtim onoliku pozitivu i onakvo navijanje Manijaka..
Bas Allaha mi, odavno nije bila bolja furka pogotovo ona pjesma."A tebe volim Volim te fakat"
Ko nije bio, dobro se zayebao. Meni među top navijanjima posljednjih 5 godina.
1987

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:42 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Koliko klubova u BiH se vodi transparentnošću? Osim nas, slabo ko, da ne kažem niko. Ni mi nismo donedavno. Lako je sad poreznoj dolaziti kod nas, pokušati naći nešto i otići s pozitivnim izvještajem. Kad bi pregledavali druge kao što to rade nama, mi bi sada ligu igrali s Vratnikom i Vrbanjušom.
cinjenica da radimo u skladu sa zakonom i propisima, cini me iznimno ponosnim.
sta kosta da kosta!
mi smo najveci klub u ovoj zemlji i kao takvi moramo biti primjer svima ukoliko zelimo da nam buducnost bude bolja.

trange frange politika je politika kratkog dometa i ogranicenog vremena trajanja.
mi sigurno nismo docekali 95 godina vodeci se njome.

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

sub sep 24, 2016 1:51 pm

viewtopic.php?f=64&t=316&p=111775#p111775" target="_blank

Rezultati nakon 1/16 finala kupa BiH

storm_raider
Kontakt:

sub sep 24, 2016 2:03 pm

Samo da Miro ne bude imao povreda, ne vidim kako iko ovo moze uzeti ispred njega. Jedino da Stila dodje na zimu i naprvi dar-mar.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 24, 2016 2:05 pm

Ko hoće da bude prvi nek potpiše dres i proslijedi ga meni, štelim glasove

salle86
Kontakt:

sub sep 24, 2016 2:25 pm

storm_raider je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Ko je iole ozbiljan zna sta je prvostepena presuda i ne bi smjelo to da odbije nijednog sponzora/igraca/pa ni navijaca. Vidjecemo sta ce biti u buducnosti, ali je i veoma bitno to sto taj savez nije regularan, barem kod svakog sponzora. Isto tako je neozbiljno oglasavati se nakon prvostepenih presuda. Sacekajmo.
slažem se
ali budi realan, naše utakmice posjećuje bar 1-1,5 hiljada poluinformisanih navijača
njima je dovoljno i ono prvo, onaj press da kažu "jeb.o ovo"
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava