Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 24, 2016 3:29 am

Ee kakvo je navijanje bilo u kupu sa Borcem na Grbavici zimus.. Ta pjesmica, ali malo preradjena.Odavno ne pamtim onoliku pozitivu i onakvo navijanje Manijaka..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub sep 24, 2016 3:33 am

Ko prezivi pricat ce. Gazi Metalegehehehe !

Veteran1965
Kontakt:

sub sep 24, 2016 7:35 am

Dragan Skakić sudi.....e Dragane, Dragane.....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

sub sep 24, 2016 8:54 am

Zeeeeeeeeeeeeljoooo!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

sub sep 24, 2016 9:57 am

Plava Porodica je napisao/la:Ee kakvo je navijanje bilo u kupu sa Borcem na Grbavici zimus.. Ta pjesmica, ali malo preradjena.Odavno ne pamtim onoliku pozitivu i onakvo navijanje Manijaka..
Bas Allaha mi, odavno nije bila bolja furka pogotovo ona pjesma."A tebe volim Volim te fakat"
@Fatic Nermin, jel ti to žena zabranila fb pa mene zajebajes po forumu. :D
Apsolutno se slažem @Leone, zimus kad je došao Mirza ja njemu govorim da će biti ubica dribling 13 crossing 12 agility 12 a 18 godina. :) Sreća pogodio sam za Lendrića, nek mi ne da lagat' :)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 24, 2016 10:16 am

Mirza je kriv za ovo tvoje stanje. Ne moze covjek da se pomiri da ga nismo mogli utalit Arapima ili Lehu za neku finu cifru.
Ali nisu svi Jaozinho da znaju raditi s mladim i od njih praviti gotove proizvode. Ostade Mirza vjeciti talenat.

Zna li se sastav za sutra?!
Evo da probam pogoditi : VEca - Mema, Aco, Boca, Stana - Blagojevic, Markovic, Tuce - Miroslav, Lazic, LEndric.

Kapiten
Kontakt:

sub sep 24, 2016 10:40 am

slika
Eto i pismenog dokaza kako se izbjegava placanje poreza drzavi.
Minimalac na racun ostalo na ruke :)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

damirfile
Kontakt:

sub sep 24, 2016 10:44 am

Pa samo mi u drzavi radimo u skladu sa zakonom, zato smo do sada u ovoj godini i platili enormnu sumu poreza za koju smo mogli napraviti skoro cijeluistocnu tribinu.
**** zakon i sto ne bi i mi ovako pa da stadion napravimo od tih para. :cigara:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub sep 24, 2016 10:52 am

Kapiten je napisao/la:slika
Eto i pismenog dokaza kako se izbjegava placanje poreza drzavi.
Minimalac na racun ostalo na ruke :)
Tako isto FK ForSale daje depiliranom plate i ostecuje drzavu :)

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 24, 2016 10:53 am

Ima Izlija ovdje koji se razumije u sve ovo. JA sam potpuni laik za ovo, ali nije mi jasno kako ce opravdat nedostatak u kasi kluba posto pise da ce ostale pare dobiti na blagajnoj ili to Azmir iz svog djepa daje?!
Kako god, Zeljo radi posteno, to ce se prepoznat vjerujem. Eto vec se prepoznalo za ovo oko reflektora.
Ne znam da li je neko spomenuo ili pitao na osnovu cega je porezna kod nas opet nasla neki iznos od 150 hiljada?!

ellaxaz
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:08 am

Nadam se da sutra nece biti politickih parola.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:14 am

nemaju ti oni kase :lol:

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:16 am

LARS1921 je napisao/la:nemaju ti oni kase :lol:
:rofl: :rofl: :rofl:

Blueworld21
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:21 am

Ovo sto oni rade je kriminal, po ovome bi svaka firma fino na minimalac pa ostalo u kesu i izbjegla da placa dodatni porez od 70 posto državi. I onda se mi pitamo što ode ordagic dzidic u slobodu ili Zeba pa eto sto, a nama dva puta u pola godine porezna kuca na vrata.

storm_raider
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:22 am

Pa sta mislite odakle Zelji toliko sponzora? Bas zato sto se transparentno posluje. E sada, jos "samo" generalni. Sve je ovo sto se radi uostalom i stvaranje podlozne atmosfere da se privuce generalni sponzor.

Porezna inspekcija u Slobodi nije bila jako dugo, a i kako ce? Zapadno-hercegovacke klubove da ni ne spominjem. Tamo ni vojska ne smije otici. Ali zato se na nama trenira strogoca. Sve samo, ne bi li se nesto sumnjivo naslo, ali dzaba, svaki put odu praznih saka. Klosari. Nacelnik da zeli nas moze zastiti naravno, ali nece. A i neka, treba raditi posteno. Na duze staze ce se to itekako isplatiti. Samo strpljenja.

salemprolic
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:33 am

Ako Azmir daje ovolike pare svim igracima na ruke ovo je posao za Sipu, jer se ovdje radi o pranju novca. Hiljadu se tu pitanja moze postaviti. I bolje da je sta para dao za pravnika jer ovaj "medjusobni sporazum" mu je ocigledno pisao neki momcic sa prve godine prava sto je jos na predmetima historija prava i sociologija.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

salle86
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:36 am

FKZ1921 je napisao/la:Salle86...Ono sto je klub uzeo za nasu djecu u proteklom periodu,nikako se ne moze okarakterisati kao bolje ista nego nista. Mada,kad neko sa strane cita ono sto mi ovdje pisemo,posebno u posljednje vrijeme,sigurno stice dojam da je kod nas uglavnom vladao nerad i javasluk.
Ali ako pogledamo cinjenice one govore drugacije. Ovih dana i mjeseci puno pricamo o finansijskoj stabilizaciji kluba i ponosni smo na tu cinjenicu. Cesto se pitamo odakle pare,ko ih je obezbjedio,koliko ih ima,kako ce biti u buducnosti,itd...
Finansijsku stabilizaciju kluba nam obezbijedjuju nasa djeca. Iskljucivo i jedino nasa dijeca.
U periodu od avgusta prosle godine do juna ove godine,nasa dijeca su u klub donijela cca 6 miliona km zivog novca(Seha 375000e,Baja 500000e,Dzeko 500000e,Zola 100000e,Zuka 120000e,Amir 500000e,evropa-nasa djeca je i izborila i izgurala 3 predkola 670000e,ostali...Behram,Ara,Gojak,Coca...cca 150000e,jos Kvesa i Eldin cca 170000e).
Osim ovog novca koji je legao u navedenom periodu od nase djece,klub je ostvario i druge redovne prihode(ulaznice,clanarine,sponzorstva,zakupnine,clanarine u oml.pogonu...). Ovi prihodi su na nivou 1,1 do 1,3 mil km godisnje.
Dakle nema drugog novca u klubu osim novca koji klub zaradjuje kroz svoje aktivnosti,a kao sto se vidi najvise od svoje djece. Od ovog novca radimo sve ovo sto radimo na planu finansijske stabilizacije kluba.
Bile su pozajmice proslo ljeto u iznosu od cc 500000 km i iste su uredno vracene. Pozajmice su date za redovno funkcionisaje kluba do prvih priliva vec izvjesnog i osiguranog novca. Te pozajmice nisu date da bise dobila licenca za evropu,kao sto je neko pisao. Licenca za rvropu je dobijena u martu.
Ovo sam napisao da malo razmislimo prije nego cemo pljunuti na Vecu,Memiju,Dzenisa...a apriori prihvatiti svaku budalu koja se dovede od kojekuda.
Možda si me pogrešno skontao. Svima nama je malo što smo uzeli za rakija i amira jer gledamo šta uzimaju u susjednim zemljama. Razlika u kvaliteti nije tolika zaista.
Ali mi trebamo gledati prvo u našoj mahali koliko ko uzima i tu se ravnati. Tad su te pare dobre, odlične. Da se ne vrti stalno ista priča ali mi fakat procjenjujemo sebe u odnosu na ostatak europe. Mlada repka žešća karina, klubovi u europi 20 godina samo učesnici, par igrača koji su i pobjegli iz BiH samo uspjeli vani što govori potencijalnim kupcima da uzimaju mačke u vreći itd itd.
Ovo za naše mlade se slažem, oni moraju imati više kredita od došlja. Moraju igrati makar bili za nijansu slabiji. Jer na koncu džaba nama ta titula kad ćemo svakako 90% odma ispasti u ovom formatu LŠ, pa bolje forsirati mlade, nekog prodati, biti četvrti i igrati koliko LE gdje se može i proći koje kolo. Financijski mnogo bolje.
Titula je titula ali ona ne znači (barem meni) ako će nam biti prokletstvo, tj. da je skuplja pita nego tepsija.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Kapiten
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:44 am

Bas. Cuj Karic 4 milje
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

salle86
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:54 am

Blueworld21 je napisao/la:Ovo sto oni rade je kriminal, po ovome bi svaka firma fino na minimalac pa ostalo u kesu i izbjegla da placa dodatni porez od 70 posto državi. I onda se mi pitamo što ode ordagic dzidic u slobodu ili Zeba pa eto sto, a nama dva puta u pola godine porezna kuca na vrata.
Klasična utaja poreza. Doduše ovako radi 99% privatnika u državi samo haj to dokaži. Ovde jasno postoji dokaz, crno na bijelom, papir koji može biti dokaz za to.
Nego mene sad zanima da li će Đidić i njegova ekipa koja je zastupala Bogičevića ovde da se uplete jer je očito da je veliki broj igrača oštećen kod osiguranja. Hoće al u qrcu. Govnar smrdljivi
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

sub sep 24, 2016 11:57 am

I ta prica oko Bogicevica ne pije vode, kao i taj njihov savez koji ni nije pri Nogometnom Savezu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava