već planiramo gostovanje, nemoj nas pilepile87 je napisao/la:Ja skonto da igramo kuciChWilla je napisao/la:a i kod apka je dobra teletina
Nije došla, imali smo namjeru.Hurmasica je napisao/la:Jeste ga upoznali sa direktoricom?Anarky je napisao/la:Šiljak: Zadovoljan sam što smo izvukli Goražde
http://sport1.ba/siljak-zadovoljan-sam- ... i-gorazde/" target="_blank
LARS1921 je napisao/la:
Jel krompir?AsharaK je napisao/la:Ja na njivi, ubi se od posla, vama do teletine
Silaza ... Meni zamotajte u papir i posaljite.Jaozinho22 je napisao/la:Jel krompir?AsharaK je napisao/la:Ja na njivi, ubi se od posla, vama do teletine
Jesi li ti onaj sa PIK-a što je nudio zamjenu bala trave (?) za Audi ili neki drugi auto?AsharaK je napisao/la:Silaza ... Meni zamotajte u papir i posaljite.Jaozinho22 je napisao/la:Jel krompir?AsharaK je napisao/la:Ja na njivi, ubi se od posla, vama do teletine
Nisam, zar to ide?MATORI je napisao/la:Jesi li ti onaj sa PIK-a što je nudio zamjenu bala trave (?) za Audi ili neki drugi auto?AsharaK je napisao/la:Silaza ... Meni zamotajte u papir i posaljite.Jaozinho22 je napisao/la: Jel krompir?
Onaj (što prodaje auto) mu je odgovorio "Može zamjena - ako je marihuana" !AsharaK je napisao/la:Nisam, zar to ide?MATORI je napisao/la:Jesi li ti onaj sa PIK-a što je nudio zamjenu bala trave (?) za Audi ili neki drugi auto?AsharaK je napisao/la:
Silaza ... Meni zamotajte u papir i posaljite.![]()
Ah, steta.MATORI je napisao/la:Onaj (što prodaje auto) mu je odgovorio "Može zamjena - ako je marihuana" !AsharaK je napisao/la:Nisam, zar to ide?MATORI je napisao/la:
Jesi li ti onaj sa PIK-a što je nudio zamjenu bala trave (?) za Audi ili neki drugi auto?![]()