trasu dvanes o klokbianco blu je napisao/la:A KAD JE IZVLAČENJE KUPA, ZNA LI KO. BILO KO ???
trasu dvanes o klokbianco blu je napisao/la:A KAD JE IZVLAČENJE KUPA, ZNA LI KO. BILO KO ???
Ne znam da li je istina da li nije, ali fakat je glupo insinuirati i pisati neke stvari ako ne znamo tačno šta je u pitanju. Isto tako se i za Zubana danas napisa kamara stvari, svi nešto svoje dodaše, a jedan post koji može biti a i ne mora istinit i u kojem ništa konkretno nije napisano. Ali je zato kasnije iskonstruisano i dodano kamara.Omar500 je napisao/la:Cuj **** istok, daj titulu hahaha
Ma ja, vjeorvatno su se zato pokacili i zato se povukao, jbg gledao izgleda svoj interes. Jbg, bit ce valjda okej i valjda nece biti vise razilazenja u upravi. Neki bi to najvise voljeli.
mene niko nemoze ubjediti da zuban ne voli zelju,i siguran sam da je htio pomoci,sad da li su se nesto izmedju sebe nesto pokacili nebih ulazio u to al isto moramo zahvaliti momku koji je svojim vezama u turskoj donio u klub dva miliona km,Grbavica je napisao/la:Ne znam da li je istina da li nije, ali fakat je glupo insinuirati i pisati neke stvari ako ne znamo tačno šta je u pitanju. Isto tako se i za Zubana danas napisa kamara stvari, svi nešto svoje dodaše, a jedan post koji može biti a i ne mora istinit i u kojem ništa konkretno nije napisano. Ali je zato kasnije iskonstruisano i dodano kamara.Omar500 je napisao/la:Cuj **** istok, daj titulu hahaha
Ma ja, vjeorvatno su se zato pokacili i zato se povukao, jbg gledao izgleda svoj interes. Jbg, bit ce valjda okej i valjda nece biti vise razilazenja u upravi. Neki bi to najvise voljeli.
Halali, ne odnosi se samo na tebe nego na sviju nas, ali ako već ne znamo nešto, bolje je da i ne pišemo neke poluistine i konstrukcije na nivou tabloida.
Sto ti je slovo V velikim slovom?LARS1921 je napisao/la:Što ste mi Veseli nešto
Ne bih da unosim Nemir na forumPlava Porodica je napisao/la:Sto ti je slovo V velikim slovom?LARS1921 je napisao/la:Što ste mi Veseli nešto![]()
Zauzet je.Nataša ga okupirala.bianco blu je napisao/la:a jes lijep ovaj Uglješa, pravi momak
nit sam tabloid nit je poluistina..samo sam napisao da je mali u drugom timu jer ne zeli potpisati ugovor..Grbavica je napisao/la:Ne znam da li je istina da li nije, ali fakat je glupo insinuirati i pisati neke stvari ako ne znamo tačno šta je u pitanju. Isto tako se i za Zubana danas napisa kamara stvari, svi nešto svoje dodaše, a jedan post koji može biti a i ne mora istinit i u kojem ništa konkretno nije napisano. Ali je zato kasnije iskonstruisano i dodano kamara.Omar500 je napisao/la:Cuj **** istok, daj titulu hahaha
Halali, ne odnosi se samo na tebe nego na sviju nas, ali ako već ne znamo nešto, bolje je da i ne pišemo neke poluistine i konstrukcije na nivou tabloida.
Kako Slobodanka zduši i Ajzea nestade.Elegant je napisao/la:Kad smo vec kod Natase, sto ovo Ajzea neam na forumu ?
E sta li se tebi desilo pa sa poluprazne predjes na punu casu do pola?Alipasino je napisao/la:Ja pogodim skoro sve nekad Sam terc i oprezan Ali to radim iz ljubavi prema klubu.Sad da vas obradujem a to je da OD iduce tekme haramo ligom dakle idu 3 pobjede za redom i lagano idemo prema tituli.Minimalno smo drugi Ali prijs cemo osvojit ili titulu ili kup.Zapamtite sta van kazem.Nisam Djemila al Sam SA Alipasina.
Ma neka je VeseljaLARS1921 je napisao/la:Ne bih da unosim Nemir na forumPlava Porodica je napisao/la:Sto ti je slovo V velikim slovom?LARS1921 je napisao/la:Što ste mi Veseli nešto![]()
Napiso si mali je u drugom timu, neće da potpiše ugovor i na kraju dodao da mu je Zuban menadžer. Znači indirektno si krivicu prebacio na njega, a ne znaš razlog zašto ugovor nije potpisan. I je li se nakon tvog posta pokrenula priča? Jeste.pintol_TM87 je napisao/la:nit sam tabloid nit je poluistina..samo sam napisao da je mali u drugom timu jer ne zeli potpisati ugovor..Grbavica je napisao/la:Ne znam da li je istina da li nije, ali fakat je glupo insinuirati i pisati neke stvari ako ne znamo tačno šta je u pitanju. Isto tako se i za Zubana danas napisa kamara stvari, svi nešto svoje dodaše, a jedan post koji može biti a i ne mora istinit i u kojem ništa konkretno nije napisano. Ali je zato kasnije iskonstruisano i dodano kamara.Omar500 je napisao/la:Cuj **** istok, daj titulu hahaha
inace sada o tome ko ce potpisati ugovor odlucuje 6-7 trenera iz omladinskog pogona i ide se na to da svi koji potpisu budu pod lupom zelje i da im je ustvari Željo taj manager..bar tako savjetuje roditelje Tica...
i nisam nista lose protiv zubana napisao jer ne znam sta je problem u svemu tome s malim i managerom mu..
i ovi sto su dosli sa strane i nisu necemo (pale, zenica itd)..
I ti ga samo do pola zavucesChWilla je napisao/la:nije se zato povukao.