Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 22, 2016 3:41 pm

Zajko Zeba pretprošlu sezonu nam majku Jeba :lol:

Kapiten
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 22, 2016 3:45 pm

Brkoo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:JA DAVNO SAM ZAKLETVU DAO, DA VOLJET' ĆU VJEČNO TAJ KLUB!
Kako je jaka pjesma, ne mogu prestati da je slusam. Trebali bi vise ovakvih pjesmi pjevati na utakmicama umjesto standardnog jebavanja, je.bem ovo, je.bem ono. Toliko svojih pjesmi imamo a neke od njih uopste i ne pjevamo..
Ona druga još bolja. Jedva čekam derbi pa da zagrmi :D
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Dzezvar
Kontakt:

čet sep 22, 2016 3:49 pm

Budi Željo je napisao/la:Sad ce se opet javiti oni sto BRANE Zubana, Zuban je pakas samo takav, i uzima nam svu najbolju djecu vec godinama i ucjenjuje klub. I onda kao mi njemu trebamo biti zahvalni zbog tog sto proda talentovanu djecu, koju bi i moja rahmetli nana prodala. Nema nasa legenda Zuban, stranacki pakas i dzamijski mis. Ja bi statutom zabranio u klubu da djeca do juniora imaju managere. Pa Bujrum ima Akademija gore raširenih ruku čekaju igrace sa managerima da se mogu rastaljivat.
Bez veze ti prica skroz drug.Zuban ko Zuban ima svojihh mana i vrlina na kraju karajeva kao i svi mi.
Ne treba ti ova prica ovdje drug.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

droba
Kontakt:

čet sep 22, 2016 3:51 pm

Salko isti Despicable Me!!!!!!! ;) :)

LARSSON
Kontakt:

čet sep 22, 2016 3:53 pm

droba je napisao/la:Salko isti Despicable Me!!!!!!! ;) :)

kako "Me" ?
Spoiler:
:rofl:

Damir Mehidic jedan je od nas, aBd na zimu

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 3:53 pm

Uz Slobodu vise nece ni fufare ostati.
Ovo se iskoristiti mora,i jos danas stupiti u kontakt sa nekim igracima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IvanOsim
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:10 pm

pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao ali onaj mali Hasanovic (jedan od najboljih u svojoj generaciji) je trenutno u b timu kadeta jer ne zeli da potpise ugovor..mislim da su dvojica-trojica potpisali ali eto on koci nesto..manager mu je Zubanovic.

I ne samo to, pokušava Zuban da uzme i Aldina Šehića, desnog beka, našeg najbržeg igrača.. mada je i Redžepagić bacio oko na njeg.. ugl Zuban je rekao Aldinovim roditeljima, ako ga on uzme da će potpisati ugovor sa Željom samo ako stave otkupnu klauzulu u ugovor, bez toga ne bi potpisao ugovor makar morao promjeniti klub... al sreća pa njegovi mnogo vole Želju, kao i on sam, valjda će ljudi rezonski sagledati da gdje god pređe, bit će mu ometen razvoj... inače ko ne zna, Aldin Šehić prvo počeo trenirati atletiku sa nekih 9-10 godina, tehniku trčanja i ubrzavnja savladao u najboljim godinama i već sad kaže Slavko da je to naš najbrži igrač, potom Radnik Hadžići i naravno Željo...

Ko god je rekao, dobro je rekao, menadžeri su najveće zlo i za mlade igrače i za klubove...

P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...

rodrigo87
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:22 pm

arctg je napisao/la:Off-topic je ali ako ko može da pomogne, bio bih mu zahvalan. Kupuje se neki od šalova sa ovih slika pa ako ko ima i voljan je prodati, neka se javi u inbox. Unaprijed hvala :)

slika

slika

slika
Eh koliko sam ja trazio ovaj sivi sal prvi gore i nista. Sumnjam da ces ga naci a da se prodaje

salemprolic
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:29 pm

Kad tako razmišlja Zuban, igračka legenda i čovjek koji voli Želju, kako li tek razmišljaju ostali menadžeri koji se motaju oko naših igrača...meni je ta menadžerska profesija postala sinonim za zlo, gori su mi od političara.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:30 pm

kakav avatar :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:42 pm

Hadzijalagic
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:45 pm

IvanOsim je napisao/la:P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...
Ako posteno pogledamo i u pravu su mu roditelji.. Pored Memije imas i Djenisov primjer kao i primjer malog Osmankovica.. Nije da su oni sad neki super talenti ali razni Djermanovici, Pozderi i slicni nisu smjeli imati prednost u odnosu na njih.. Masa te djece je potpisala u periodu kada smo forsirali omladince zbog lose finansijske situacije.. Sta se sad Osmankovicu mota po glavi mogu zamisliti.. Talentovan igrac, sportista, odgojen a minute zvanicne nije dobio kako treba, propada iako je na svakim pripremama bio poprilicno dobar i pouzdan.. Imao si i malog Midzica koji je bio medju najboljim u Gorazdu a kod nas nije mogao odigrati minute na lijevom krilu gdje su se gurali igraci koji to nisu znali odigrati tipa Halvadzica, Stanica pa i Memije.. Odustalo se od forsiranja djece zbog brzopletosti i nekog imperativa rezultata koji je uprava sama sebi nametnula a koji nas je poprilicno kostao i nikakav rezultat nije donio..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

FKZ1921
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:51 pm

Zubanovic Hadis...
Standardno,na bazi dezinformacija i poluinformacija se digne halabuka na nekoga. Ovaj put,i ne samo ovaj put,na tapetu je Zuban...
Zuban je u svojoj menadzerskoj karijeri prodao tri igraca iz Zelje u druge klubove. Tri prodata igraca su Visca,Baja i Amir. Sva tri transfera su ujedno i najveci transferi kluba. Sva tri transfera su naplacena u dan onako kako je dogovoreno.
Kaze neko lako je prodati Baju...Pa vidite,nije bas tako...
Hadis Zubanovic uopce nije bio Baijin menadzer. Svo vrijeme njegove karijere u Zelji,menadzeri su mu bili ljudi iz Hrvatske.
Klub ga prodaje,ovi pokusavaju,nude ga...Niko ne nudi za Baju nista,ali bukvalno nista...
Zavrsena sezona,Baja najbolji strijelac lige,idu evropske utakmice,zabija dva gola na Malti i nikakve ponude nema. Svi su bili vrlo nervozni. I Baja a i nasi u klubu. Svi su bili svjesni da bi bilo vrlo lose da se ne realizira njegova prodaja.
Kad su vidjeli da se nista ne desava,nasi su zamolili Zubana da on pokusa nesta napraviti. Nakon toga on postize neki dogovor sa Bajinim menadzerima i zavrsava transfer.
Jel ovo zaista jedan od silnih grijehova zbog kojih se ovako bezocno pljuje po dokazanom Zeljovcu?
Zubana znamo,on je nas i njemu mozemo jebavati mamu...One koji su nam dovodili i uvaljivali,uzimali nas lopatom,njih ne znamo pa njima ni ne jebemo mamu.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:54 pm

slika

nikad_izvini
Kontakt:

čet sep 22, 2016 4:59 pm

Opet idemo istim putem, jal dodje kakav haber xy je kurton, veze nema, nije mu mjesto u klubu ili nije zaslužio mjesto među 11-16-20 igrača.

Usput, Beganovica treba otjerati iz kluba ( ta će levat ), Sinisa je za Memiju Alves, Zuban je kurton, a taj mali Hasanovic uopste ne odskače kvalitetom.

Svaka sličnost sa stvarnim desavanjima je namjerna.

Forumi su najveće zlo današnjeg doba. Skupina klimoglavaca bez jasnog misljenja komentarise dešavanja i izvodi, nametnute, zaključke.

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 22, 2016 5:11 pm

Klub je na sebe uzeo Memiju i Blagojevica, nije to lose, ali nije ni dobro bas. Ovo sam rekao i onda kad je izasla ta vijest na zvanicnoj.
Sad u toj situaciji cemo teze prodati ih nego da imaju menadjera.
Menadjeri danas prodaju igrace. Imaju veze koje mnogo pomazu.
Isti ti menadjeri zive od tog posla. Nema potrebe nekoga pljuvati i nazivati kako se naziva.
Normalno da ima menadjera koji su uhljupi, gledaju vise sebe nego igraca i klub. Takvim treba zabraniti pristup klubu i omladincima. Takodjer, takve treba izbjegavati i ne uzimati njihove igrace. To Miske i rece, nadam se da ce tako i biti.
Bolje Zuban nego Husaric.
Medjutim, ima i ova druga strana za ovog malca. Zasto nece da potpise?! Je li zbog Zubana?!

IvanOsim
Kontakt:

čet sep 22, 2016 5:17 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...
Ako posteno pogledamo i u pravu su mu roditelji.. Pored Memije imas i Djenisov primjer kao i primjer malog Osmankovica.. Nije da su oni sad neki super talenti ali razni Djermanovici, Pozderi i slicni nisu smjeli imati prednost u odnosu na njih.. Masa te djece je potpisala u periodu kada smo forsirali omladince zbog lose finansijske situacije.. Sta se sad Osmankovicu mota po glavi mogu zamisliti.. Talentovan igrac, sportista, odgojen a minute zvanicne nije dobio kako treba, propada iako je na svakim pripremama bio poprilicno dobar i pouzdan.. Imao si i malog Midzica koji je bio medju najboljim u Gorazdu a kod nas nije mogao odigrati minute na lijevom krilu gdje su se gurali igraci koji to nisu znali odigrati tipa Halvadzica, Stanica pa i Memije.. Odustalo se od forsiranja djece zbog brzopletosti i nekog imperativa rezultata koji je uprava sama sebi nametnula a koji nas je poprilicno kostao i nikakav rezultat nije donio..
Dobro si to rekao, uprava sama sebi nametnula... sigurno je pritisak (plačenih) medija na njih uticao, ali to sebi nisu smjeli dopustiti..

Dobro si rekao za Osmankovića i Dzenisa, nisu to sad extra neki talenti, ali su mladi i NAPREDOVAT će, te ako su sad negdje bare-bare sa trenutnim igračima, obavezno oni da igraju (pravilno doziranje minutaže) i da se ta naša škola prati i van terena, da pravimo kompletne osobe i uz to dobre sportiste, pa onda neko procjeni za koliko prodati kojeg igrača, pa se neko proda za 200 00 E, a neko za milion, jer igrači koji su prošli kod nas igranje za omladince, takmičenja i titule, znaju šta znači igrati za Želju, znaju kako su protivnici uvijek max nafurani na želju itd itb (uostalom Osmanković je protiv Salzburga jedini izgledao kao da ima mjesta i kod njih)...

Dobro si rekao za Midžića, pa onda Hiroš, Alihodžić, mnogo igrča iz ovih generacija 96, 97, 98 je moglo izniknuti u prosjek kao Pozder, Siniša ili Djermanović (neki spominju da Pozder i Djermanovic nisu dobili priliku, ali jednostavno se vidjelo na treninzima da ne mogu, apsloutno ništa, tanki a lafo skok i građenje im osnovne karaktristike, bez brzine, mislim vidimo da ne vidimo ništa)...

Samo da nam ovo bude škola, da dajemo prostora Žeriću, Osmankoviću, Šehiću, drugom Šehiću, Bešireviću,Ćutahija, Ćeman, Ajkuniću (ako nije raskinuo ugovor), Hirošu, Mujagiću, a da dovodimo veoma malo igrača... jednog u prelaznom roku... eventualno dvojicu..

Mnogo nade polažem u Slavka, ali isto tako smatram da ovi što odlučuju kažu treneru da ne mogu mnogo mijenjati i da za svakog igrača iz naše skole koga promovišu dobiju određeni bonus...

Jaozinho22

čet sep 22, 2016 5:23 pm

FKZ reci slobodno da su Bajini menadžeri tačnije jedan čovjek iz Splita tražio za sebe od 50-100 000 evra od njegovog transfera, e sad kako su se dogovorili pojma nemam. :)
Sto se tice lično Zubana jedini po meni problem je postavljanje tih niskih klauzula za naše igrače koje može isplatit 90% klubova na svijetu. To nas yebe. Treba naći neku sredinu. Npr. Stavi mu klauzulu od 800.000 € igraču i menadžeru 20% nama ostatak. Vuk sit a ovce na broju. :) a ne stavi mu jebenu klauzulu od 200k i onda nas jebe kao Sansku kozu. O Bilalagicu i lesini Cuku nema potrebe ni trošit riječi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

čet sep 22, 2016 5:27 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Polovnjak Memiji uzima minute i ko je kriv za to? Taj Sinisa vjerovatno, nije kriv Memija sto se ne moze izboriti za mjesto pored tog polovnjaka. Klasicno balkansko razmisljanje, svi su drugi krivi a ja sam andjeo, trener me ne voli itd. Kako ces se uostalom izboriti za mjesto kad radis pogresno, mislis da si neko i nesto i da ce ti to sto si Zeljino dijete biti dovoljno da bi igrao za prvi tim, a o nezdravoj ishrani i ostalim pogresnim stvarima i da ne govorim. Da sam na Memijinom mjestu radio bih i nakon treninga 2-3 sata na sebi, isao u teretanu, posvetio se fudbalu maksimalno. Rezultat bi nakon takvog rada morao doci. Vec sam ranije navodio primjer Bajica koji je nakon treninga ostajao da vjezba slobodnjake i pogledajte kako i u Turskoj zabija golove iz slobodnjaka. Na takav nacin bi obezbjedio sebi mjesto u prvoj postavi a Sinisu ili bilo koga drugog zacementirao na klupu. Ista stvar vazi i za Beganovica i za ostale, pa koji to trener radi na svoju stetu, koji to trener ne bi zelio da ih ubaci u igru ako imaju kvalitet?

Ako Aldinovi roditelji tako razmisljaju onda se postavlja pitanje sta ce on u Zelji, nek ga uzmu pod svoje menadzeri i vodaju od kluba do kluba, nek im obecavaju kule i gradove i kad propadne bice prica da nije on kriv, krivi drugi, krivi vanzemaljci. On ako je pametan radit ce ono sto sam naveo da bih ja radio da sam na Memijinom mjestu, jedino se tako mozes izboriti za svoje mjesto u timu. Preskakanje stepenica u karijeri moze biti kobno, mnogi talenti se nisu proslavili sa tim preskakanjem. Aldin je jako talentovan, prodoran i brz pravo, ali je na njemu da radi i da se dokazuje iznova i iznova, nek odjebe sve menadzere i nek se samo posveti fudbalu.

Malog Midzica rijetko ko je pratio uopste a komentarise se, svi treneri su glupi a on igracina igra za Gorazde. Sto se tice Osmankovica, mali ima 19 godina, igra na jako osjetljivoj poziciji, jedna greska i jebali bi sve i njemu i treneru koji ga je ubacio., malog treba uvoditi postepeno i davati mu sansu.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

bianco blu
Kontakt:

čet sep 22, 2016 5:31 pm

a jes lijep ovaj Uglješa, pravi momak

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava