Ona druga još bolja. Jedva čekam derbi pa da zagrmiBrkoo je napisao/la:Kako je jaka pjesma, ne mogu prestati da je slusam. Trebali bi vise ovakvih pjesmi pjevati na utakmicama umjesto standardnog jebavanja, je.bem ovo, je.bem ono. Toliko svojih pjesmi imamo a neke od njih uopste i ne pjevamo..AsharaK je napisao/la:JA DAVNO SAM ZAKLETVU DAO, DA VOLJET' ĆU VJEČNO TAJ KLUB!
Bez veze ti prica skroz drug.Zuban ko Zuban ima svojihh mana i vrlina na kraju karajeva kao i svi mi.Budi Željo je napisao/la:Sad ce se opet javiti oni sto BRANE Zubana, Zuban je pakas samo takav, i uzima nam svu najbolju djecu vec godinama i ucjenjuje klub. I onda kao mi njemu trebamo biti zahvalni zbog tog sto proda talentovanu djecu, koju bi i moja rahmetli nana prodala. Nema nasa legenda Zuban, stranacki pakas i dzamijski mis. Ja bi statutom zabranio u klubu da djeca do juniora imaju managere. Pa Bujrum ima Akademija gore raširenih ruku čekaju igrace sa managerima da se mogu rastaljivat.
droba je napisao/la:Salko isti Despicable Me!!!!!!!![]()
pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao ali onaj mali Hasanovic (jedan od najboljih u svojoj generaciji) je trenutno u b timu kadeta jer ne zeli da potpise ugovor..mislim da su dvojica-trojica potpisali ali eto on koci nesto..manager mu je Zubanovic.
Eh koliko sam ja trazio ovaj sivi sal prvi gore i nista. Sumnjam da ces ga naci a da se prodajearctg je napisao/la:Off-topic je ali ako ko može da pomogne, bio bih mu zahvalan. Kupuje se neki od šalova sa ovih slika pa ako ko ima i voljan je prodati, neka se javi u inbox. Unaprijed hvala![]()
Ako posteno pogledamo i u pravu su mu roditelji.. Pored Memije imas i Djenisov primjer kao i primjer malog Osmankovica.. Nije da su oni sad neki super talenti ali razni Djermanovici, Pozderi i slicni nisu smjeli imati prednost u odnosu na njih.. Masa te djece je potpisala u periodu kada smo forsirali omladince zbog lose finansijske situacije.. Sta se sad Osmankovicu mota po glavi mogu zamisliti.. Talentovan igrac, sportista, odgojen a minute zvanicne nije dobio kako treba, propada iako je na svakim pripremama bio poprilicno dobar i pouzdan.. Imao si i malog Midzica koji je bio medju najboljim u Gorazdu a kod nas nije mogao odigrati minute na lijevom krilu gdje su se gurali igraci koji to nisu znali odigrati tipa Halvadzica, Stanica pa i Memije.. Odustalo se od forsiranja djece zbog brzopletosti i nekog imperativa rezultata koji je uprava sama sebi nametnula a koji nas je poprilicno kostao i nikakav rezultat nije donio..IvanOsim je napisao/la:P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...
Dobro si to rekao, uprava sama sebi nametnula... sigurno je pritisak (plačenih) medija na njih uticao, ali to sebi nisu smjeli dopustiti..Hadzijalagic je napisao/la:Ako posteno pogledamo i u pravu su mu roditelji.. Pored Memije imas i Djenisov primjer kao i primjer malog Osmankovica.. Nije da su oni sad neki super talenti ali razni Djermanovici, Pozderi i slicni nisu smjeli imati prednost u odnosu na njih.. Masa te djece je potpisala u periodu kada smo forsirali omladince zbog lose finansijske situacije.. Sta se sad Osmankovicu mota po glavi mogu zamisliti.. Talentovan igrac, sportista, odgojen a minute zvanicne nije dobio kako treba, propada iako je na svakim pripremama bio poprilicno dobar i pouzdan.. Imao si i malog Midzica koji je bio medju najboljim u Gorazdu a kod nas nije mogao odigrati minute na lijevom krilu gdje su se gurali igraci koji to nisu znali odigrati tipa Halvadzica, Stanica pa i Memije.. Odustalo se od forsiranja djece zbog brzopletosti i nekog imperativa rezultata koji je uprava sama sebi nametnula a koji nas je poprilicno kostao i nikakav rezultat nije donio..IvanOsim je napisao/la:P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...
Polovnjak Memiji uzima minute i ko je kriv za to? Taj Sinisa vjerovatno, nije kriv Memija sto se ne moze izboriti za mjesto pored tog polovnjaka. Klasicno balkansko razmisljanje, svi su drugi krivi a ja sam andjeo, trener me ne voli itd. Kako ces se uostalom izboriti za mjesto kad radis pogresno, mislis da si neko i nesto i da ce ti to sto si Zeljino dijete biti dovoljno da bi igrao za prvi tim, a o nezdravoj ishrani i ostalim pogresnim stvarima i da ne govorim. Da sam na Memijinom mjestu radio bih i nakon treninga 2-3 sata na sebi, isao u teretanu, posvetio se fudbalu maksimalno. Rezultat bi nakon takvog rada morao doci. Vec sam ranije navodio primjer Bajica koji je nakon treninga ostajao da vjezba slobodnjake i pogledajte kako i u Turskoj zabija golove iz slobodnjaka. Na takav nacin bi obezbjedio sebi mjesto u prvoj postavi a Sinisu ili bilo koga drugog zacementirao na klupu. Ista stvar vazi i za Beganovica i za ostale, pa koji to trener radi na svoju stetu, koji to trener ne bi zelio da ih ubaci u igru ako imaju kvalitet?Hadzijalagic je napisao/la:Ako posteno pogledamo i u pravu su mu roditelji.. Pored Memije imas i Djenisov primjer kao i primjer malog Osmankovica.. Nije da su oni sad neki super talenti ali razni Djermanovici, Pozderi i slicni nisu smjeli imati prednost u odnosu na njih.. Masa te djece je potpisala u periodu kada smo forsirali omladince zbog lose finansijske situacije.. Sta se sad Osmankovicu mota po glavi mogu zamisliti.. Talentovan igrac, sportista, odgojen a minute zvanicne nije dobio kako treba, propada iako je na svakim pripremama bio poprilicno dobar i pouzdan.. Imao si i malog Midzica koji je bio medju najboljim u Gorazdu a kod nas nije mogao odigrati minute na lijevom krilu gdje su se gurali igraci koji to nisu znali odigrati tipa Halvadzica, Stanica pa i Memije.. Odustalo se od forsiranja djece zbog brzopletosti i nekog imperativa rezultata koji je uprava sama sebi nametnula a koji nas je poprilicno kostao i nikakav rezultat nije donio..IvanOsim je napisao/la:P.S. Ja sam inače pokušao da savjetujem Aldinove, rekao sam im da je Željo počeo da sam zastupa igrače i da mu je to najbolji potez, i da će ga tako najbolje paziti klub, međutim, njegovi su me brzo poklopili rečenicom, kao i Memiju što paze, a polovnjaci na kojim marke ne mogu zaraditi im uzimaju dragocijene minute...