Ahmed? U17 reprezentativac? Steta... moglo bi od njega biti dobar igrac za buducnost.. vidjetcemo. Kad samo pomislim kakav bi tim imali da smo na okupu zajedno imali Amira, Armina, Rijada, Harisa, Amera...pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao ali onaj mali Hasanovic (jedan od najboljih u svojoj generaciji) je trenutno u b timu kadeta jer ne zeli da potpise ugovor..mislim da su dvojica-trojica potpisali ali eto on koci nesto..manager mu je Zubanovic.
Bas ko stranacki kandidati.. Kandidati plave strankeHurmasica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
jeste Ahmed je u pitanjusajo10 je napisao/la:Ahmed? U17 reprezentativac? Steta... moglo bi od njega biti dobar igrac za buducnost.. vidjetcemo. Kad samo pomislim kakav bi tim imali da smo na okupu zajedno imali Amira, Armina, Rijada, Harisa, Amera...pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao ali onaj mali Hasanovic (jedan od najboljih u svojoj generaciji) je trenutno u b timu kadeta jer ne zeli da potpise ugovor..mislim da su dvojica-trojica potpisali ali eto on koci nesto..manager mu je Zubanovic.
A ko zna.. mozda nebi ni funkcionisali zajedno. Previse je to "frajera" haha..
Edit: Joj odjela i sminke hahaha..![]()
Ako mislis na Ahmeda, on je prije par godina strasno odskakao od svoje generacije, bio je dosta visociji od svojih vrsnjaka. Trenutno, ta njegova tadasnja prednost vise ne postoji jer su se i drugi razvili i nisu onako sitni. Talentovan jeste ali ne toliko da bih zalio da ode. Ako ne zeli da potpise ugovor fino mu ispisnicu dati a Zubanovica poslati u pm..pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao ali onaj mali Hasanovic (jedan od najboljih u svojoj generaciji) je trenutno u b timu kadeta jer ne zeli da potpise ugovor..mislim da su dvojica-trojica potpisali ali eto on koci nesto..manager mu je Zubanovic.
treba se pogledati istina i reci da je momak za svoju generaciju jedan od najboljih u drzavi, tako da necemo tjesiti sebe lazima, isto kao i za gojaka sto smo govorili i nije neki igrac a mali napreduje i napreduje..dBrkoo je napisao/la:Ako mislis na Ahmeda, on je prije par godina strasno odskakao od svoje generacije, bio je dosta visociji od svojih vrsnjaka. Trenutno, ta njegova tadasnja prednost vise ne postoji jer su se i drugi razvili i nisu onako sitni. Talentovan jeste ali ne toliko da bih zalio da ode. Ako ne zeli da potpise ugovor fino mu ispisnicu dati a Zubanovica poslati u pm..pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam da li je neko pisao ali onaj mali Hasanovic (jedan od najboljih u svojoj generaciji) je trenutno u b timu kadeta jer ne zeli da potpise ugovor..mislim da su dvojica-trojica potpisali ali eto on koci nesto..manager mu je Zubanovic.