Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet sep 22, 2016 2:08 am

MrRiccoli je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:meni je draža taktika trica kući tri na strani, ne znam za vas :shisha:
Draza je i meni ali s obzirom da smo imali gostovanje neporazenoj ekipi, a pored toga mi katastrofalni i nije losa taktika, pogotovo sto konacno nismo primili gol. Da nam je dosad isla ta taktika bili bi sad prvi na tabeli sto pokazuje da to nije neispravno. Zna celo sta radi, a pobjedom u nedjelju psihicki momenat ce se drasticno promjeniti na bolje

Sent from my C5303 using Tapatalk
tako ne igraju institucije kao ZELJEZNICAR ...i dabogda nikada tako ne igrali...ne prigovaram tebi da ne pomislis onako kazem...mi smo najveci klub ove drzave i moramo svaku utakmicu ici na pobjedu ...nas problem i jest taj sto smo skroz spustili kriterije zbog ovih nasih manekena...moramo se vratiti tamo gdje pripadamo ...moze se desiti kiks...to se desi i Realu i Barsi i Mancesteru...ali znas se kako uz puno srece za protivnika i nasu dobru igru svaki kiks se oprasta ...ali kada ne predjes centar i slavis kao taj bod sto si izvukao ...jebes to ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet sep 22, 2016 2:13 am

Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=FqBpZ2Dwlx8[/video]

Od 2:30 ide prilog Zeljeznicar - Pristina (2:1)
Strijelci za Zeljeznicar: Sliskovic, Stilic
Joj Salema i onda je levat bio.

Gledaj pitara što pokraše Vardara. Ha ha, koja je to bagra vazda bila.

Maca je bezveze golman bio, ali je za ove sad naše golmane Lav Jašin. Bio sam na ovoj tekmi, dramu napravismo bez veze. Šteta što jug ne prikazaše bolje.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet sep 22, 2016 2:20 am

Jaozinho22 je napisao/la:Ako iko zna sta ce sa Zerom onda Slavko zna..Vec sam jednom pisao. Momku podhitno dati plan rada u teretani i plan ishrane da dobije mišićne mase. Tek tada se može baviti profi fudbalom po ovim našim livadama.
Usput čisto sumnjam da je Besirevic ista lošiji od Stane.
Nadam se da samo nije lohotnjak jer jednom lohotnjak vazda lohotnjak tamam kad bi spavo u teretani.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet sep 22, 2016 2:24 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=FqBpZ2Dwlx8[/video]

Od 2:30 ide prilog Zeljeznicar - Pristina (2:1)
Strijelci za Zeljeznicar: Sliskovic, Stilic
Joj Salema i onda je levat bio.

Gledaj pitara što pokraše Vardara. Ha ha, koja je to bagra vazda bila.

Maca je bezveze golman bio, ali je za ove sad naše golmane Lav Jašin. Bio sam na ovoj tekmi, dramu napravismo bez veze. Šteta što jug ne prikazaše bolje.
Cudi me kako nema vise ovih priloga na internetu, masa raje je to snimala na vhs.
I ovo sam jedva nasao, ni sam ne znam kako, jer je ime video zapisa kriminalno, cuj datum samo :r
Mogu misliti vama patnje gledati poslijeratne generacije, to nije ni s konja na magarca, nego jos gore :lol:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ublehas
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:24 am

Omar500 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ako iko zna sta ce sa Zerom onda Slavko zna..Vec sam jednom pisao. Momku podhitno dati plan rada u teretani i plan ishrane da dobije mišićne mase. Tek tada se može baviti profi fudbalom po ovim našim livadama.
Usput čisto sumnjam da je Besirevic ista lošiji od Stane.
Sigurno je da treba ojacati muskulaturu. Morat ce se poceti obracati paznja na to u nasem omladinskom pogonu u buducnosti, da imamo vec poluspremne igrace za prvi tim. Prvi, dobar korak je da ce sve selekcije igrati istu formaciju kao i prvi tim, ali to je samo jedan od koraka koji se mora poduzeti.
@1921.ba
Jedina ispravna filozofija. Slavko radi pametno i mudro, ne zalijece se sa izjavama. Taktika mu je dobra i sa takvim pristupom mozemo ostvariti dobre rezultate. Dzaba govoriti na presicama mi smo Zeljo i skidajte gace, kada smo u nenormalnoj krizi i gledaju i uslovno receno najmanji klubovi da okrznu bod ili bodove od nas. Sa ovim pristupom, vratit ce se pobjednicki Zeljeznicar. :)
Kako sam čuo, jedn od problema sa Adžemom je i ovo bio. Kaže mu se igraj formaciju kao prvi tim, a on neku svoju...koliko znam plan je bio ubacivati kvalitetne igrače iz omladinskog pogona, a dovidii igrače na one pozicije gdje nemamo adekvatna riješenja u OP. Međutim rezultati, odnosno nedostatak istih nas je natjeralo na neke kupovine. Svi vidimo kako je to ispalo.

ChWilla
Kontakt:

čet sep 22, 2016 8:31 am

nažalost, ne kupovine utakmica :shisha:

vidite kako to rade kontroverzni biznismeni povezani sa politikom, ni statistika glavnog eksponata nije prepuštena slučaju... :djavo: :rofl:
gradi željo boli te *****

salle86
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:04 am

Eh pročitah ovaj roman od arctg-a. Nema šta, svaki komentar na ovo je mlaćenje prazne slame. Znam da se ja isto osjećam, vjerujem i velika većina nas ovde.
Ono što bih ja dodao, fakat je lijepo živjeti Željezničar. U punom smislu te riječi. Možda mi nekad kad se ujutro probudim ili navečer kad krenem leći nije ono prvo/zadnje što pomislim Željo, ali definitivno ne prođe dan, ili još manje od toga a da mislima ne odlutam na Grbavicu. Valjda je to nekakva bolest koju naučnici još nisu otkrili ali čim završi jedna utakmica već odbrojavam sate do naredne i tako stalno.
Hvala dragom Bogu pa jedan dio života provedoh živeći tu, na Grbavici 1 pa valjda i zbog toga ova opsesija.
Veliki udio u ovom gore napisanom "živjeti Željezničar" ima i ovaj forum. Jer je nekako postao prvo što na netu zavrtim. Lijepo je kad čovjek ima društvo sa kojim uvijek ima o čemu pričati. Ma ne mora pričati on, nekad je dovoljno da sluša odnosno čita.
Lijepo je kad se zadubiš 3 debela sata u "tračnice naše prošlosti", u snimke utakmica...vrijeme gubi smisao.
Da ne pametujem sad dalje, jedva čekam nedjelju. Nebitno je više ni pozicija na tabeli, protivnik, ma na koncu ni očekivanja od te utakmice...
Samo je :zeljeznicar1: bitan
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:23 am

Iskreno, meni je ta priča o formacijama mladih kategorija i prvog tima bez veze. Isto kao da mi imamo neki prepoznatljiv i rijedak sistem igre kao recimo Barselona pa nam sad treba da se igrači od malena što se kaže štele za to. Djeci je fol da žive sportski u svakom pogledu, da rade na sebi i mimo treninga, da se trude itd. a sistem je stavka koja igra ulogu 1%. Dobar igrač je dobar igrač u svakom sistemu i ko se ne može uklopiti u najbezvezniji sistem na dunjaluku zvani 4-5-1 onda od takvog igrača nema ništa niti će ikad biti.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:25 am

kad bi mi prenijeli jucerasnju leprsavost i efikasnost sada i na ligaske utakmice ja se ne bi brinuo da li cemo pobjediti, nego sa koliko golova razlike cemo pobjediti...
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:36 am

salle86 je napisao/la: Veliki udio u ovom gore napisanom "živjeti Željezničar" ima i ovaj forum. Jer je nekako postao prvo što na netu zavrtim. Lijepo je kad čovjek ima društvo sa kojim uvijek ima o čemu pričati. Ma ne mora pričati on, nekad je dovoljno da sluša odnosno čita.
Lijepo je kad se zadubiš 3 debela sata u "tračnice naše prošlosti", u snimke utakmica...vrijeme gubi smisao.
Da ne pametujem sad dalje, jedva čekam nedjelju. Nebitno je više ni pozicija na tabeli, protivnik, ma na koncu ni očekivanja od te utakmice...
Samo je :zeljeznicar1: bitan
Hvala @salle, nama je najveca satisfakcija kada neko primjeti nas rad, pogotovo kada znam koliko momci truda i vremena trose za ovo. Sve ovdje napisano je iskljucivo iz ljubavi prema nasem domu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kospicar
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:38 am

Ne tice se nas, ali evo gg.ba objavio da Dzidic napustio redove Slobode. Dokaz da je tamo raspad sistema. :ganja:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

cikazubo
Kontakt:

čet sep 22, 2016 9:53 am

Kospicar je napisao/la:Ne tice se nas, ali evo gg.ba objavio da Dzidic napustio redove Slobode. Dokaz da je tamo raspad sistema. :ganja:
Njih mi nije žao sekunde i želim im brz povratak u federalku, 0 i kao klub i kao navijači. Treba pratiti situaciju kod njih, probat uhvatitonog Ordagića nekako, a i Zeba bi nam legao samo tako, izvukao bi nam ovu sezonu 100%.

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:08 am

Izvlačenje parova osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu bit će održano sutra u 12.00 sati u hotelu Park u Vogošći.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/sarajevo-zeljeznicar-c ... -kupu-bih/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:18 am

VIDEO/ FOTO: HNK Brotnjo – FK Željezničar 0:7

http://1921.ba/video-foto-hnk-brotnjo-f ... ar-07-2781" target="_blank

Rapsodija Plavih u Čitluku! Pogledajte prilike i golove te izjave Kerima Memije i Dženisa Beganovića nakon susreta.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:22 am

Halo mirno bola igraj bola mirno pi.čka joj mater'na :rofl1: :rofl1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:22 am

ima svakakvih komentara :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:40 am

Prenosi nas Arena u nedjelju.

pile87
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:41 am

cikazubo je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:Ne tice se nas, ali evo gg.ba objavio da Dzidic napustio redove Slobode. Dokaz da je tamo raspad sistema. :ganja:
Njih mi nije žao sekunde i želim im brz povratak u federalku, 0 i kao klub i kao navijači. Treba pratiti situaciju kod njih, probat uhvatitonog Ordagića nekako, a i Zeba bi nam legao samo tako, izvukao bi nam ovu sezonu 100%.
Zanimljivo kako sindikalac Dzidic ne uspjeva zastititi sebe na prvom mjestu.
I jos zanimljivije da ga niko to ne pita u intervju, sto ti je profesionalizam :)
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:43 am

Dzenis pa sigurno Beganovic

teatrale36
Kontakt:

čet sep 22, 2016 10:44 am

pile87 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Zanimljivo kako sindikalac Dzidic ne uspjeva zastititi sebe na prvom mjestu.
I jos zanimljivije da ga niko to ne pita u intervju, sto ti je profesionalizam :)
Jeste, neki dan sa Bogicevicem a danas se o njegovoj glavi radi :) , sto ti je ljudska sudbina!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava