Hvala ti za link,cim budem imao malo vise vremena igrat cu se sa tim rezultatima,ali vjerujem i tebi kad kazes da je skoro nemoguceceze je napisao/la:Sve si dobro napisao, za titulu ti trebaju bukvalno sve pobjede i da svaka ekipa ispred Želje kiksa više od 50% svojih utakmica što je jako teško s obzirom da se skoro svako kolo sastaju međusobno. Uz to, može se lako desiti i da se borba za opstanak skoro pa riješi za par kola, pa da imaš 4-5 ekipa iz donjeg doma koji igraju bez ikakvog imperativa, rekreativno. Da se uzeo koji bod više na polusezoni, titula bi mogla biti realnija opcija, ovako je najpametnije ganjati treće mjesto i pokušati nešto u kupu.Spoiler:
Tako da, idući vikend se navija za Zrinjski i Slobodu, te Čelik.![]()
Baš sam sinoć na ovoj stranici pokušavao da nekako Želju dovedem na vrh tabele, ali je to skoro pa nemoguće. Probaj, pa se uvjeri sam.![]()
http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispod rezultata ideš na iduće kolo, ukucaj rezultate po svom i automatski se tabela pravi na osnovu toga.
Ako se dobro sjecam, Vlado je unuk/praunuk jednog od osnivaca kluba ili tako nesto.Plava Porodica je napisao/la:Čini mii se da niko danas nije pisao o treningu.Naletio sam oko 3:50 danas prije uplata i naletim na vakat.Igra na 2.gola.Narandžasti protiv plavih.Narandžasti puno bolji.Za narandzaste igrao prvi tim,bez Kosorića i umjesto Zole Zahirović je igrao.Dobro odrađen trening,Sablja ih haos umorio,samo presing,jaka trka.Što se tiče igre,previše lopti je dannas išlo na malog Mirzu koji je igrao krilnog napadača.Brz,okretan,solidno se snalazio,al da je okrene na desnu ma kakvi.Ama baš nijedan dodir desnom nogom nije imao.Drugo vidi se trka Zahe i Zole,borr se ko lavovi,ali u fazi organizacije napada,iskreni rečeno ako ne dodaju najbližem do sebe,odron.Tiago konstantno bio u ofsajdu,ne znam što mu to treba,ali imam dojam kao i da ne gleda gdje je zadnji igrač odbrane.I naravno opet se Mulalić izdero na njega,trče kontru on hladno u napadu,ma boli njega.Memija mi je opet izgledao indolentno i nezainteresovano.Mailson je zna povući,par dobrih poteza,preleti ih u sekundi,samo slabo razmišlja,dugo mu treba da nađe rješenje,pa većinom ide u prodor.Ovi ostali su okej,ali kondicijom sam prezadovoljan.
EDIT:Fanzi interesuje me kakve veze Vlado Podany ima sa Željom.Danas vidjoh na stranici,a došao je danas oko 5. sa pratnjom,vjerovatno tobom.
Ne vidim da neko krivi Velež zato što smo izgubili titulu. Krivimo ih zato što šuruju sa poganćerima, zato što su se pridružili onima koji nas mrze i rade sve što i oni, zato što su izgubili onaj svoj šmek koji ih je krasio kroz istorijuFKZ1921 je napisao/la:iKritikujemo s pravom navijace Slobode sto nas optuzuju za ispadanje iz lige a ponasamo se slicno njima. Mi smo tu titulu izgubili jer nismo znali iskoristiti nikad u istoriji slabiju ligu,imali 5 bodova prednosti,imali par prilika da mi odlucujemo i nismo uspjeli.
To je to, jos pjevaju bice zeljo k... sampion a mi se sa zrinjskim za titulu borimoVirtu4L je napisao/la:Ne vidim da neko krivi Velež zato što smo izgubili titulu. Krivimo ih zato što šuruju sa poganćerima, zato što su se pridružili onima koji nas mrze i rade sve što i oni, zato što su izgubili onaj svoj šmek koji ih je krasio kroz istorijuFKZ1921 je napisao/la:iKritikujemo s pravom navijace Slobode sto nas optuzuju za ispadanje iz lige a ponasamo se slicno njima. Mi smo tu titulu izgubili jer nismo znali iskoristiti nikad u istoriji slabiju ligu,imali 5 bodova prednosti,imali par prilika da mi odlucujemo i nismo uspjeli.
Grbavica je napisao/la:Vlado Podany, klavijaturista i veoma cijenjeni muzičar, unuk je jednog od osnivača FK Željezničar, Dimitrija Dimitrijevića. Vladi je danas uručena članska kartica našeg Kluba.
Dimitrije Dimitrijević je rođen 1903. godine u Sarajevu, a umro je u augustu 1984. godine.
Mi smo Željini, Željo je naš
Kakve konkretno veze imaju Velež i Sarajevo?Virtu4L je napisao/la:Ne vidim da neko krivi Velež zato što smo izgubili titulu. Krivimo ih zato što šuruju sa poganćerima, zato što su se pridružili onima koji nas mrze i rade sve što i oni, zato što su izgubili onaj svoj šmek koji ih je krasio kroz istorijuFKZ1921 je napisao/la:iKritikujemo s pravom navijace Slobode sto nas optuzuju za ispadanje iz lige a ponasamo se slicno njima. Mi smo tu titulu izgubili jer nismo znali iskoristiti nikad u istoriji slabiju ligu,imali 5 bodova prednosti,imali par prilika da mi odlucujemo i nismo uspjeli.