Posto ce Olimpik ispasti, treba vidjeti Faika Kolara da zaganjamo?
Dobar trener.
hahahaha e ovo je win vcrasdiego1921 je napisao/la:Salem Prolic nutricionista,Miske odlucio !!
Mogao bi se sjever jos malo napucati, tj. ono nasminkati s nekim svjetlima. Nasa Grbavica najljepsa, jos kad istok niknePlava Porodica je napisao/la:Jao sjevera Allahu dragi,ko Anfield![]()
![]()
Neko je pitao kad je okupljanje sutra.15:00,polazak u 15:30 na dobrinji.Laganini idemo po 3 bobe.
P.s. ne javljate mi se na pp za lijevo krilo,neću vam ništa reći.Crknite od muke
E ako ti je to ozbiljno...Djulaga_ je napisao/la:E sad ozbiljno.
Nedim Jusufbegovic da li je kanditat?
Nedzad Fazlija ozbiljniji od njeg.Djulaga_ je napisao/la:E sad ozbiljno.
Nedim Jusufbegovic da li je kanditat?
I mozda rjesenje za one radnje na sjeveru...ne znam da li su sve radnje u prizemlju u vlasnistvu FK Zeljeznicara, ako jesu, odbit im koju kiriju, pod uslovom da svi srede ona rugla od izloga, da bude uniformisano, u staklu, nista posebno, a opet da se onoliko ne razlikuje, onu pitaru zgurat unutra, kante oni iz marsa nek vracaju gdje im je mjesto i bas bi strasno bilo. To mi pade sad nesto na pamet, neko kao rjesenje bez prevelikog troska.Leon_Professional je napisao/la:Mogao bi se sjever jos malo napucati, tj. ono nasminkati s nekim svjetlima. Nasa Grbavica najljepsa, jos kad istok niknePlava Porodica je napisao/la:Jao sjevera Allahu dragi,ko Anfield![]()
![]()
Neko je pitao kad je okupljanje sutra.15:00,polazak u 15:30 na dobrinji.Laganini idemo po 3 bobe.
P.s. ne javljate mi se na pp za lijevo krilo,neću vam ništa reći.Crknite od muke![]()
Nemamo nijednog Dragana u ekipi,to je problem !!Plavi orkestar je napisao/la:Ni Limeni se ne spominje.
Grbavica je napisao/la:Baka Slišković novi trener FK Željezničar. Presice se održavaju samo na engleskom jeziku.
Prebacio bi se Limeni na Samiradiego1921 je napisao/la:Nemamo nijednog Dragana u ekipi,to je problem !!Plavi orkestar je napisao/la:Ni Limeni se ne spominje.
Svaki put kad Baka progovori na engleskom, ugasi se jedna škola tog jezika i umre jedan profesor.Leon_Professional je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Baka Slišković novi trener FK Željezničar. Presice se održavaju samo na engleskom jeziku.![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak to mu je maternji jezik, mora se ispostovati
Bitan je nijetGrbavica je napisao/la:Svaki put kad Baka progovori na engleskom, ugasi se jedna škola tog jezika i umre jedan profesor.Leon_Professional je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Baka Slišković novi trener FK Željezničar. Presice se održavaju samo na engleskom jeziku.![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak to mu je maternji jezik, mora se ispostovati