Bob trci go kroz titovuChWilla je napisao/la:a ovo s utrkom godine ne kontam?diego1921 je napisao/la:Ako je Marjan 3000-ti clan,to znaci da smo za 13 dana prodali preko 330 clanski !!
Ma da i to dozivimo,pa nek svi izginemoChWilla je napisao/la:auuuuuu, to će biti 23+ program...
Dosta se trošio, nudio, ponekad meljao loptu, ali sve je na kraju ispalo dobro.FKZ1921 je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji su sumnjali da Bekric moze brzo doci do forme. Ali,istrcao je utakmicu momacki. Greske koje je pravio,a prije svega se odnose na sporu predaju lopte,odnosno predugo drzanje lopte,posljedica su njegove zelje da rjesava sam neke situacije,da pokaze navijacima da jos moze... Sad kad je odigrao dobru utakmicu,postigao gol...skinuo je dobar dio tereta sa svojih ledja i mozemo ga ocekivati u jos boljem svijetlu.
Još nešto, mole se svi navijači da idu busevima, radi lakše organizacije gostovanja u BL. Čuvajte autobuse i slušajte upute!Organizovan je prevoz autobusima za gostovanje u Mostaru. Uplate mozete izvrsiti u srijedu i četvrtak u Plavom salonu na stadionu Grbavica u terminu od 17:00 do 19:00. Cijena prevoza 18 km
brz oporavak družeshzna je napisao/la:Još nešto, mole se svi navijači da idu busevima, radi lakše organizacije gostovanja u BL. Čuvajte autobuse i slušajte upute!Organizovan je prevoz autobusima za gostovanje u Mostaru. Uplate mozete izvrsiti u srijedu i četvrtak u Plavom salonu na stadionu Grbavica u terminu od 17:00 do 19:00. Cijena prevoza 18 km![]()
Koliko mi je samo žao što ne mogu u Mostar, imam strašnojebenu povredu..
Pozdravljam ovaj potez uprave i transparentnost sto nam pokazaju da zaista rade samo u interesu boljeg Želje. S druge strane, svi koji volimo Želju trebamo shvatiti da mi zaista i jesmo "najveca snaga". Sa dobrom posjetom i prosjekom od 5-6 hiljada po utakmici (15 prevenstvo + 3-4 kup ) + 2-3 euro utakmice doci cemo do znacajne cifre koju nam nece dati nijedan sponzor.Jos kada dodamo clanske, fan shop ...Grbavica je napisao/la:Dodatno, Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelolokupnu javnost da je u u nedeljnoj utakmici prodato 8.806 karata u ukupnom iznosu od 58.062 KM. Ujedno ovo spada među rekordnim rezultatima na stadionu Grbavica u zadnjih par godina. Ovakvi rezultati su ujedno i motiv svima nama da u narednom periodu nastavimo sa predanim radom kako bi dan utakmice na Grbavici svaki put bio istinski spektakl.Hurmasica je napisao/la:Zahvaljujemo se navijačima: Vi ste Željina snaga!
http://fkzeljeznicar.ba/zahvaljujemo-se ... aga/18795/" onclick="window.open(this.href);return false;
A tek ja sam bio misljenja da nam Bekric nece predstavljati znacajno pojacanje, pogotovo sam to mislio nakon odlaska Amira, ali potpuno me razuvjerio i svaka mu cast, cvrst, agresivan i samo nek nastavi jako trenirati, sad ce i Dado doci da pojaca konkurenciju i bas me zanima kako ce Dado leci ovoj ekipi, ja mislim odlicno ce leci s klupe onako rastrcan, odlicna konkurencija..FKZ1921 je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji su sumnjali da Bekric moze brzo doci do forme. Ali,istrcao je utakmicu momacki. Greske koje je pravio,a prije svega se odnose na sporu predaju lopte,odnosno predugo drzanje lopte,posljedica su njegove zelje da rjesava sam neke situacije,da pokaze navijacima da jos moze... Sad kad je odigrao dobru utakmicu,postigao gol...skinuo je dobar dio tereta sa svojih ledja i mozemo ga ocekivati u jos boljem svijetlu.
Vjerovatno je to razlog zašto Bogi ima prednost ispred Hodžurde u ligi, ali po meni je Bogi odigrao perfektno protiv Širokog i pisao sam i prije da to nije velika razlika između njih dvojice.vrbanjusa je napisao/la:Takodjer moramo racunati da Bogi i Stana ne mogu kup igrati.