Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 01, 2016 9:37 pm

auuuuuu, to će biti 23+ program...
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:38 pm

ChWilla je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Ako je Marjan 3000-ti clan,to znaci da smo za 13 dana prodali preko 330 clanski !! :shisha:
a ovo s utrkom godine ne kontam?
Bob trci go kroz titovu :mrgreen:

damirfile
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:39 pm

Ne moze se to preci ni u snovima eheh

diego1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:39 pm

ChWilla je napisao/la:auuuuuu, to će biti 23+ program...
Ma da i to dozivimo,pa nek svi izginemo :mrgreen: :mrgreen:

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:46 pm

Bobe ako čitaš ,polahko se zagrijavaj,šaljem način učlanjenja familiji u dijasopori,a ima ih mašala :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:46 pm

Bekrić fizički iznenadio baš mnogo je on spremniji nego što se mislilo. Imao je par grešaka što je i normalno ali ja najviše volim kada je balun :) kod njega on uvijek ima neko rješenje :karanje:
Sada u Mostar idemo još jače po nove bodove koji nas primiču našem cilju a od konkurenata očekujem sve same remije :ganja:

Sretan Dan Nezavisnosti Naše Jedne i Jedine!!!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:47 pm

Edis ne treba da bude lingvist ili neki govornik, ali mislim da ne bi trebao brisati prasinu sa stola, cistiti trenerku dok neko prica ili postavlja mu pitanje. Ovo je ono trazenje dlake u jajetu, meni pretjerano ne smeta, ali eto ako Aco, Lendra mogu da sjede mirno nek i on sjedi :ganja: :ganja:

Ajzea
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:48 pm

Izgovor ne trazi, da si Manijak u Mostaru i administrativnoj jedinici bosanskog pašaluka dokazi !

Elegant
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:50 pm

Sad imamo ovaj lud period Velez, Borac kup, Mladost, Borac kup, Sloboda. :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:52 pm

Po meni raspored je odlican.

Elegant
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:55 pm

OK djeluje samo da do Slobode sve bude kako treba da ih tamo tresnemo da pjene do kraja sezone.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Špekac1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:01 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji su sumnjali da Bekric moze brzo doci do forme. Ali,istrcao je utakmicu momacki. Greske koje je pravio,a prije svega se odnose na sporu predaju lopte,odnosno predugo drzanje lopte,posljedica su njegove zelje da rjesava sam neke situacije,da pokaze navijacima da jos moze... Sad kad je odigrao dobru utakmicu,postigao gol...skinuo je dobar dio tereta sa svojih ledja i mozemo ga ocekivati u jos boljem svijetlu.
Dosta se trošio, nudio, ponekad meljao loptu, ali sve je na kraju ispalo dobro.
Majstor ostaje majstor.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Grbavica
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:08 pm

Meni je interesantno bilo vidjeti kako se igrači Širokog u pojedinim momentima odbijali od Samira. Jak na nogama, stabilan, uz odličan dribling, u glavi mi scena kad onom nesretniku Ćoriću čini mi se u trku provuče loptu kroz noge. Valja će nama Samir, itekako će valjati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:29 pm

Organizovan je prevoz autobusima za gostovanje u Mostaru. Uplate mozete izvrsiti u srijedu i četvrtak u Plavom salonu na stadionu Grbavica u terminu od 17:00 do 19:00. Cijena prevoza 18 km
Još nešto, mole se svi navijači da idu busevima, radi lakše organizacije gostovanja u BL. Čuvajte autobuse i slušajte upute! :shisha:

Koliko mi je samo žao što ne mogu u Mostar, imam strašnojebenu povredu..
1987

rodrigo87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:34 pm

shzna je napisao/la:
Organizovan je prevoz autobusima za gostovanje u Mostaru. Uplate mozete izvrsiti u srijedu i četvrtak u Plavom salonu na stadionu Grbavica u terminu od 17:00 do 19:00. Cijena prevoza 18 km
Još nešto, mole se svi navijači da idu busevima, radi lakše organizacije gostovanja u BL. Čuvajte autobuse i slušajte upute! :shisha:

Koliko mi je samo žao što ne mogu u Mostar, imam strašnojebenu povredu..
brz oporavak druže :)

Mirek11
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:44 pm

Grbavica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Zahvaljujemo se navijačima: Vi ste Željina snaga!

http://fkzeljeznicar.ba/zahvaljujemo-se ... aga/18795/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dodatno, Uprava Kluba koristi priliku da informiše cijelolokupnu javnost da je u u nedeljnoj utakmici prodato 8.806 karata u ukupnom iznosu od 58.062 KM. Ujedno ovo spada među rekordnim rezultatima na stadionu Grbavica u zadnjih par godina. Ovakvi rezultati su ujedno i motiv svima nama da u narednom periodu nastavimo sa predanim radom kako bi dan utakmice na Grbavici svaki put bio istinski spektakl.
Pozdravljam ovaj potez uprave i transparentnost sto nam pokazaju da zaista rade samo u interesu boljeg Želje. S druge strane, svi koji volimo Želju trebamo shvatiti da mi zaista i jesmo "najveca snaga". Sa dobrom posjetom i prosjekom od 5-6 hiljada po utakmici (15 prevenstvo + 3-4 kup ) + 2-3 euro utakmice doci cemo do znacajne cifre koju nam nece dati nijedan sponzor.Jos kada dodamo clanske, fan shop ...
Dolazi skracenje lige, kvalitetnije i sa vise jakih utakmica sto je motiv vise za dolazak a i potreba da podrzimo ekipu. Nadam se da ce se u BiH naci ovaj broj "bolesnika" koji ce na ovaj i sve druge nacine pomagati Zelji da bude jos bolji i jaci. Vjerujem da cemo svi shvatiti vaznost naseg dolaska na utakmice bez obzira na rezultate a aBd i oni ce sigurno doci. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:44 pm

Sutra svi u salon i uplatite Mostar!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IvanOsim
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:46 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ja sam jedan od onih koji su sumnjali da Bekric moze brzo doci do forme. Ali,istrcao je utakmicu momacki. Greske koje je pravio,a prije svega se odnose na sporu predaju lopte,odnosno predugo drzanje lopte,posljedica su njegove zelje da rjesava sam neke situacije,da pokaze navijacima da jos moze... Sad kad je odigrao dobru utakmicu,postigao gol...skinuo je dobar dio tereta sa svojih ledja i mozemo ga ocekivati u jos boljem svijetlu.
A tek ja sam bio misljenja da nam Bekric nece predstavljati znacajno pojacanje, pogotovo sam to mislio nakon odlaska Amira, ali potpuno me razuvjerio i svaka mu cast, cvrst, agresivan i samo nek nastavi jako trenirati, sad ce i Dado doci da pojaca konkurenciju i bas me zanima kako ce Dado leci ovoj ekipi, ja mislim odlicno ce leci s klupe onako rastrcan, odlicna konkurencija..

Ko kaze da je Memija lose odigrao, nek uporedi koliko je on napravio a koliko Miroslav, pa nece vise to spominjati.

MANIJACI NEMOJMO OD MEMIJE PRAVITI NOVOG BENJU COLICA

Ne zasluzuju to nasa djeca Memija, Dado, Eldar, Benjo..

I jos nesto, poslije utakmice kontam kako je Bogicevic drzo Acu u utakmici, i nista mi nije jasno, frajer odlicno odigro, poslije saznam Aco bolestan, al svaka cast Bogicevicu iznenadio me u ovoj utakmici, mada i dalje smatram da nam on ne smije biti opcija za evrope, jer jednostavno ne moze u evropi igrat poslije izraelaca, maribora..

Sad bi protiv Veleza stavio Stanu na lijevog beka, najvise zbog ofanzivnosti, jer oni ce bit u bunkeru nece centra preci, a vrlo dobra opcija bi bila sa tri stopera i Sinisom i Stanom po stranama..

Fkt smatram da nam se ne smije desiti Odina greska da protiv svih ekipa igramo istu formaciju, bez pokusaja promjene.

Veca odlican, samo da poslije svakog treninga vjezba izbijanje iz prve nakon povratne, bez primanja lopte..

vrbanjusa
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:53 pm

Bekric je tata za ovu ligu. Pokazao je u nedelju a pokazace opet. Memija prolazi kroz malu krizu ali je i dalje motoricki nas najjaci igrac. Ne sumnjam u njega.

Takodjer i Edis je rekao da ce formaciju i igrace prilagodjavati protivniku, tako da protiv Veleza ocekujem neke promjene u sastavu. Malo ofanzivniju formaciju. Takodjer moramo racunati da Bogi i Stana ne mogu kup igrati.
21 10 4

Petrović Slavko

Špekac1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:57 pm

vrbanjusa je napisao/la:Takodjer moramo racunati da Bogi i Stana ne mogu kup igrati.
Vjerovatno je to razlog zašto Bogi ima prednost ispred Hodžurde u ligi, ali po meni je Bogi odigrao perfektno protiv Širokog i pisao sam i prije da to nije velika razlika između njih dvojice.
Ali obojica nam trebaju, to je sad jasnije.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava