Tezak put do Evrope.Male su sanse.
Igrajte pickice!
Ama kakve sudije, dragi Jovane, kad mi ne možemo da opucamo u usrani okvir od gola? Jesu li sudije krive što je Lendrić nesposoban u vugla, a da ne govorim za ostale? Dajte, molim vas, svaku tekmu "sudije ovo, sudije ono". Malo nam se ponavlja bliska udbaška prošlost, pa de da još i za svaki kiks sudije pođemo kriviti. Ovi igrači su retardirani u mozak i tu malo šta pomaže.jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam za vas, a ja sam prvi put bio siguran da necemo primiti gol, i sasvim sam opusteno gledao utakmicu... bez stresa bez panike, to sto nismo dali gol, mozemo zahvaliti vladimiru i bagri u savezu... meni je ovo bilo defanzivno skroz ok, mladost imala samo dvije sanse... ofanzivno moze bolje, i bice...
ali najbitnije... mi moramo da ratujemo sa sudijama, koji nas iz kola u kolo kradu... sramota sta se cini najvecem klubu u drzavi... zamislite da se ovako sudi realu ili bayernu?
nije tačno, imaju pameti al čuvaju snagu za kuparctg je napisao/la:Ama kakve sudije, dragi Jovane, kad mi ne možemo da opucamo u usrani okvir od gola? Jesu li sudije krive što je Lendrić nesposoban u vugla, a da ne govorim za ostale? Dajte, molim vas, svaku tekmu "sudije ovo, sudije ono". Malo nam se ponavlja bliska udbaška prošlost, pa de da još i za svaki kiks sudije pođemo kriviti. Ovi igrači su retardirani u mozak i tu malo šta pomaže.jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam za vas, a ja sam prvi put bio siguran da necemo primiti gol, i sasvim sam opusteno gledao utakmicu... bez stresa bez panike, to sto nismo dali gol, mozemo zahvaliti vladimiru i bagri u savezu... meni je ovo bilo defanzivno skroz ok, mladost imala samo dvije sanse... ofanzivno moze bolje, i bice...
ali najbitnije... mi moramo da ratujemo sa sudijama, koji nas iz kola u kolo kradu... sramota sta se cini najvecem klubu u drzavi... zamislite da se ovako sudi realu ili bayernu?
Opet ti sudije, covjece pa bi objektivan mi smo jedna velika NULAjovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam za vas, a ja sam prvi put bio siguran da necemo primiti gol, i sasvim sam opusteno gledao utakmicu... bez stresa bez panike, to sto nismo dali gol, mozemo zahvaliti vladimiru i bagri u savezu... meni je ovo bilo defanzivno skroz ok, mladost imala samo dvije sanse... ofanzivno moze bolje, i bice...