JAOZINHO22 : ZA NAS JE TRANSFER ROK GOTOV.

Za prvu ekipu računamo :
Zukanovića,Hajrovića,Y.Nicolasa,Yunjola Cardenasa,Cimirota,Andrezinha i Risvanisa..ovo ostalo smo doveli jer nam se može
Doveden ispred Porta,Benfice,Sportinga i još par klubova...plaćen 150k,na ruke je dobio 350 a tata agent koji je inače optužen za sex s maloljetnicama na Ibizi je dobio 300k pa nek se časte
Možda ode na posudbu ili će dobijat neku skromnu minutažu da se navikne na državu i stil fudbala.
HAJROVIĆ : Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute,cilj je evropsko proljeće,zbog tog sam i došao !
Istekao mu ugovor s Stuttgartom i ja sam se iznenadio kada je zatražio 3,5 k sedmično a kod njih je imao 22,našli smo se na 2,5 plus je na ruke dobio 90k i još par bonusa koje ako ispuni bit će jedan od najboljih igrača tima...Igra sve u sredini tako da će biti od pomoći.Ocjene su i više nego dobre kao što vidite tako da ove zvdjezdice su nebitne(ima samo dvije jer dugo nije igrao pa mu je ''overall'' opadao)

GRK NA GRBAVICI !?
Risvanis : Igranje lige prvaka s najvećim klubom na Balkanu mi je zaista velika čast. Hvala Manijacima na podršci,dat ću sve od sebe !
Odlaskom Arcea smo ostali bez kvalitetnog štopera...odluka je pala na iskusnog grka koji je jedan od najboljih na svijetu za ove pare.
Plaćen 1 mil u kešu 1 mil nakon 50 ligaških (dakle poslije 2 godine kad dođe do 49 ligaških se prodaje

) i 1 mil nakon 20 utakmica za repku koje nikad neće odigrat

Zukanović isto ima dobre ocjene.Cardenasa sam postavljao...solidno igra,uklapa se u novu sredinu,Cima je jedan od bitnijih u sredini (preko 7,5 svaku utakmicu ) Nicolas je francuz koji je rođen u Tesliću nakon 4 godine u Marseilleu u kojem ima isto toliko nastupa

odlučio se vratit u BiH.
LUDI ARAPI !

Brza zarada...
KAPA SA SVIH STRANA
EKIPA :
LIGA PRVAKA :
Jaozinho22 : Ako su nam izraelci problem onda problema nemamo !

Momak koji je stigao u potpunoj stihiji kao slobodan igrač iz Širokog Brijega pokazuje da se kvalitetnim radom,trudom i sportskim životom može uspjeti i na većoj sceni.
Predstavnici Manijaka : ,,Ćorluka se prema našoj svetinji odnosi kao da je ovdje odrastao i cijeli život proveo u njoj,stoga ćemo se i mi prema njemu još bolje odnositi ! On treba da bude primjer mnogim mladim igračima a ne ovi koji se prodaju za par deviza.''
ZA KRAJ,ŽELJINA HAUBICA KOJA REŠETA SVE REDOM !