Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 01, 2016 7:10 pm

Njima nije jasno što mi iz Visokog volimo Želju ispred Čelika jer je Čelik ipak naš kanton. Ima još mnogo takvih nebuloza.

Ali navijanje za Sarajevo/Čelik je stvar geografije, navijanje za Želju je stvar filozofije :lol: :lol:

A ja bih više volio ligu s Čelikom i Veležom nego s ovim nekim novim ekipama. Volio bih da se još nadaju Evropi, licenci (za premijer ligu) i onda da im sve to na kraju uvijek promiče.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

damirfile
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:12 pm

Nekako sam misljenja da je prodano bar 2 milje vise ulaznica al je kapacitet stolica toliki pa je to navedeno.

irfo

uto mar 01, 2016 7:13 pm

damirfile je napisao/la:Nekako sam misljenja da je prodano bar 2 milje vise ulaznica al je kapacitet stolica toliki pa je to navedeno.
ovo je samo broj prodanih karti za ovu utakmicu, nije ukljucen broj godisnjih i polugodisnjih

damirfile
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:14 pm

irfo je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Nekako sam misljenja da je prodano bar 2 milje vise ulaznica al je kapacitet stolica toliki pa je to navedeno.
ovo je samo broj prodanih karti za ovu utakmicu, nije ukljucen broj godisnjih i polugodisnjih
Nije taj broj veci od 500 mislim da nije ni toliko.

ChWilla
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:14 pm

i gratis podijeljenih, i onih koji su ušli na kvarno, a čega uvijek ima. trebalo bi da je na stadionu bilo deset hiljada.
gradi željo boli te *****

diego1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:16 pm

Ja mislim da ni ne trebamo uvijek govoriti tacan br,mora se porez platiti :ganja: Bitno je da je Zeljo zaradio,i da protiv Mladosti ako Bog da bude 7-8 milja :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:24 pm

shzna je napisao/la:Samo da vas obavjestim da je jedan naš brat s tribine, koji ne propušta ni domaću, ni gostujuću utakmicu, ostao bez oca. On je u kratkom periodu ostao bez oba roditelja. Svi koji žele pomoći na bilo koji način, neka mi se jave na PP, ja ću im dati kontakt momka koji prikuplja pomoć za našeg brata koji ne radi, ne radi ni njegov brat a sestra tu i tamo.

Hajde familijo!
Cisto ako neko nije vidio. Hajde familijo!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kapiten
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:24 pm

Ovih 8.062 KM ce bit kazna :mrgreen: ostaje petoba

edit: evo jos malo atmosfere sa utakmice, nisam vidio da je neko ovaj video postavio

phpBB [video]

Na pocetku se malo trese al dobro je :ganja: 23:43 :D
Zadnja izmjena: Kapiten, dana/u uto mar 01, 2016 7:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

irfo

uto mar 01, 2016 7:35 pm

Nije tajna da bi i dva najveća bosanskohercegovačka kluba Memiševića rado vidjela u svojim redovima, kao i nekoliko klubova iz inostranstva, ali on je odlučio do kraja sezone ostati u Radniku.
zar smo i mi htjeli ovog memisevica iz radnika , je li ga gledao ko valja li sta?

Kapiten
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:43 pm

irfo je napisao/la:
Nije tajna da bi i dva najveća bosanskohercegovačka kluba Memiševića rado vidjela u svojim redovima, kao i nekoliko klubova iz inostranstva, ali on je odlučio do kraja sezone ostati u Radniku.
zar smo i mi htjeli ovog memisevica iz radnika , je li ga gledao ko valja li sta?
Valja. Odličan je, jedan od njihovih najboljih igrača čak i prošle sezone koliko se sjećam. Njihov trener Petrović smatra da je potencijal za reprezentaciju.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

irfo

uto mar 01, 2016 7:44 pm

Trebalo bi ga onda pokusat dovest na kraju sezone :zeljeznicar1:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:47 pm

Model1964 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ne znam kako neko može branit neki tamo Čelik,pa dolje su ljudi zadojeni nekom mržnjom prema nama,više mrze ''štrumfa'' nego *****, a brane se time da je to neki lokalpatriotizam koji je prerastao u nešto više.Ljudima su puna usta melje,kmelje,selje u tom gradu,živio sam 4 godine u Visokom i primijetio sam da su u nekim manjim dozama to pokušali prenijet i na Visočane al su dobili klasični ODJEB,dolje je Željo glavni i tako će ostat.Kurče se nekim trčanjem kroz Blatušu i skidanjem par šalova na parkingu a kad dođu ovde ni na mapi ih,konvoji dolaze za njima da ih brane,otkako su zijanili trans onaj svoj novi u 70. minuti savijaju na Grbavici i nose u sigurnu zonu,tako da prema tim ljudima nemam ni poštovanja a kamoli da ih žalim,klasični zadojeni smogovci.Iskreno se nadam da ćemo ih natrpat do vrha kad budemo igrali s njima i da ce se do Pehara orit ''Čelik ***** ale ale'':zeljeznicar1:
Ako oni mrze nas nije nužno da mi mrzimo njih. Od vremena kada sam skakao po Jugu ista priča je oko čelikovaca. Nek oni furaju svoje mi svoje. Razlika između gospodina i papka je u tome da gospodin nikada neće dozvoliti da ga papak spusti na svoj nivo i utuče iskustvom. Veča je muka svim tim malim dušama ako ih Jug ignorira.
Ja sam več u ratu sve koji su bili konta mojih misli i osječanja pomnožio sa nulom. Niti smtde niti mirišu. Ne dozvoljavam da me mržnja truje. Kako u životu tako i u fudbalu. Samo Željo, drugi nisu bitni :zeljeznicar1:
Aferim, ili sto bi omladina nasa draga rekla LIKE
5. - 7. Okt 1992.

Grbavica
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:48 pm

Nema potrebe pored Ace, Bogdanovića i Bogičevića, a tu su Kemo i Ismail.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

diego1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 7:54 pm

Grbavica je napisao/la:Nema potrebe pored Ace, Bogdanovića i Bogičevića, a tu su Kemo i Ismail.
Grbavica u kakvom je stanju Aca,jel trenirao danas ?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 01, 2016 8:00 pm

pile87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Ali samo treba ispratiti kretanje Lendrica kod gola, od primanja lopte na centru pa prema golu.. :pljesak:
Isprati ga u bilo kojoj sansi za nas kako se dobro krece i kako je dobro pozicioniran. Bekric ga par puta nije ispostovao pogotovo u jednoj kontri kada mu je ovaj trazio loptu i otvorio prostor a on je gurnuo Tijagu pa i u situaciji kada je Bekric dao gol rezon je bio da njemu gurne loptu jer opet dobro stoji i na pravom je mjestu. Siguran sam da malo vremena treba i da ce se i te stvari posloziti :zeljeznicar1:
Vec mi zao sto nije potpisao na duze od 18 mjeseci

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSONN
Kontakt:

uto mar 01, 2016 8:02 pm

Ima li neko moju tv da moze streamat tekmu protiv veleza?

MrRiccoli
Kontakt:

uto mar 01, 2016 8:05 pm

Svaka cast upravi kluba i na ovome sto su objavili, ovo je samo jos jedan dokaz koliko ova uprava zeli da radi transparentno i to dokaze svojim navijacima. Kad se odbine kazna i troskovi organizacije utakmice ostane tu opet i fine love. I fan shop je zaradio sigurno i nadam se da cemo nastaviti ovako.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 01, 2016 8:08 pm

MrRiccoli je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Ali samo treba ispratiti kretanje Lendrica kod gola, od primanja lopte na centru pa prema golu.. :pljesak:
Isprati ga u bilo kojoj sansi za nas kako se dobro krece i kako je dobro pozicioniran. Bekric ga par puta nije ispostovao pogotovo u jednoj kontri kada mu je ovaj trazio loptu i otvorio prostor a on je gurnuo Tijagu pa i u situaciji kada je Bekric dao gol rezon je bio da njemu gurne loptu jer opet dobro stoji i na pravom je mjestu. Siguran sam da malo vremena treba i da ce se i te stvari posloziti :zeljeznicar1:
Vec mi zao sto nije potpisao na duze od 18 mjeseci

On je potpisao godinu i pol + godinu :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

krajisnik87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 8:13 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Ne znam kako neko može branit neki tamo Čelik,pa dolje su ljudi zadojeni nekom mržnjom prema nama,više mrze ''štrumfa'' nego *****, a brane se time da je to neki lokalpatriotizam koji je prerastao u nešto više.Ljudima su puna usta melje,kmelje,selje u tom gradu,živio sam 4 godine u Visokom i primijetio sam da su u nekim manjim dozama to pokušali prenijet i na Visočane al su dobili klasični ODJEB,dolje je Željo glavni i tako će ostat.Kurče se nekim trčanjem kroz Blatušu i skidanjem par šalova na parkingu a kad dođu ovde ni na mapi ih,konvoji dolaze za njima da ih brane,otkako su zijanili trans onaj svoj novi u 70. minuti savijaju na Grbavici i nose u sigurnu zonu,tako da prema tim ljudima nemam ni poštovanja a kamoli da ih žalim,klasični zadojeni smogovci.Iskreno se nadam da ćemo ih natrpat do vrha kad budemo igrali s njima i da ce se do Pehara orit ''Čelik ***** ale ale'':zeljeznicar1:
Ako oni mrze nas nije nužno da mi mrzimo njih. Od vremena kada sam skakao po Jugu ista priča je oko čelikovaca. Nek oni furaju svoje mi svoje. Razlika između gospodina i papka je u tome da gospodin nikada neće dozvoliti da ga papak spusti na svoj nivo i utuče iskustvom. Veča je muka svim tim malim dušama ako ih Jug ignorira.
Ja sam več u ratu sve koji su bili konta mojih misli i osječanja pomnožio sa nulom. Niti smtde niti mirišu. Ne dozvoljavam da me mržnja truje. Kako u životu tako i u fudbalu. Samo Željo, drugi nisu bitni :zeljeznicar1:
Aferim, ili sto bi omladina nasa draga rekla LIKE
Kad sam ja oso u Zenicu nesto i ja duksu onu 1987 obuko haha znaci mi izlasli onde kod grafita onoga ono nesto odabrani i cim smo izasli krenemo preko mosta onoga prema onom stadionu i TC i znaci nije minut i po proso od izlaza iz kombija kad eto lika prema meni poce nesto vuci i pricati skidaj to i ja njemu sta bolan skidaj i onda je skonto da nisam sam i pobjego i da znate kako su me gledali nije mi bilo jednostavno haha
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

irfo

uto mar 01, 2016 8:17 pm

Grbavica je napisao/la:Nema potrebe pored Ace, Bogdanovića i Bogičevića, a tu su Kemo i Ismail.
Dobrih mladih igraca nikad dosta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava