Lijep post sa drugog foruma. @ganjeta
"Tvoje pisanje za jug je mrtva smrdljiva pitarska priča, nisi upućen očigledno, mada ok, tebi neka ide to na dušu.
Ova uprava ima podršku većine ljudi na forumima, stadionu i ulici.
Krenimo redom, očigledno su fulali dobro što se tiče igračkog kadra, to stoji, to svako vidi i niko to ne može pobiti. Kontali su da znaju to raditi, ali su se prevarili, fulili. Bože moj, ko radi, taj i griješi....ali je bitno da su skontali da su fulali. Jesu li kasno skontali? Neki će reći da jesu, ja mislim da nisu. Prilikom izbora Petrovića sklonili su se sa strane i pustili Ćenana da odradi to, koji je doveo odličnog trenera za naše uslove, to je činjenica.
Pljuvati ove ljude i porediti ih sa Landžama i Ahmetbegovićima je dušmanski pravo. Ja nemam nikog svog među njima, pa da ih branim, da se razumijemo, poznajem lično neke ljude u upravi i to je to.
Znaš li zašto je Imširović otišao iz kluba? **** te, kaže, Miske hoće sve transparentno?!
Za Mismovića Švabo ima riječi hvale, ušao je u klub u vrijeme kad se Amar sklonio na "godišnji", znači i sa njim ima dobar odnos. Svi ovdje većinom obožavamo Amara, ako oni cijene ove ljude, a dobro znamo šta nama ti ljudi znače, zašto ih mi pljujemo? Ljudi su uletili u klub kad smo bili na rubu GAŠENJA, jeste GAŠENJA, Gredić je to fino objasnio par puta, uletili svoju lovu da dobijemo licencu za Evropu. Da oni tad nisu dali lovu Evropu nebi vidjeli, nebi prodali Rijada i Amira, nebi zaradili finu lovu od Evrope, to su činjenice.
Uvezali su staž radnicima i penzionisali ljude koji su nam bili teret 10-15 godina, nisu ništa većinom doprinosili, a primali platu. Rješili se saprofita, Violina i drugih. Uredili su pomoćni teren da liči na nešto, uradili svlačionice ( da se levati nebi kačili

, uz pomoć lokalne zajednice i UEFE ) dobijamo licence za Evropu i BHPL glat, što prije nije bio slučaj. Dobili licencu za stadion kategorije 2, sitnice nam fale za kategoriju 3, uradili semafor, rješili spor sa SD vezano za stadion, koji niko nije pokušao da riješi 20. godina, i sad imamo sitauciju da možemo da gradimo na svojoj zemlji, svoj stadion. Rješili mali milion tužbi koje su prethodne uprave ostavile iza sebe, koje su nam bile omča oko vrata i isplatili ogromne novce za to. Uredno plaćamo sve doprinose državi, igrači po prvi put primaju cijele iznose plate preko banke, vraćamo uredno dug poreskoj, ne pravimo nove dugove prema državi, svakoj markici koja uđe i izađe iz kluba ima pisani trag. Reorganizovali OP, nema više članirina na ruke, da fali po 40. milja od istih.
Po prvi put od rata klub ima zdrave temelje, a Slavko kaže da ovakav rad nije vidio na balkanu, ima li razloga da laže?
Sve ovo kad stavim na vagu i sve fule u sportskom smislu, dobre stvari opet pretežu. Ovo ko ne vidi je dušman, zlonamjeran ili blećak....nema četvrte opcije.
Svaki pošteni rad se isplati kad-tad. Zbiti redove, imamo dovoljno dušmana, pustiti ljude da rade ono šta najbolje znaju. Miske i kompanija za administrativno-poslovni dio, Slavko-Ćenan-Tica sportski dio, mi navijači znamo šta nam je raditi i gdje je naše mjesto.
Sutra naravno u Doboju kod Kaknja dati podršku.
Neka ove sezone izbore Evropu, završe istok, i od mene ide nakon do poda za to, a vjerujem i od većine."
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.