Njanje su tu gdje jesu, jer im je uprava pokrala pare. Nebulozan ti je primjer. Što ne uzmeš za primjer Zrinjski, mic po mic postaše ozbiljna ekipa u BiH, sa najvećim uticajem u savezu i kod sudija. Neće to uopšte lako biti skinuti sa vrha. Više se i ne blamiraju po Europi ko prije. Legija, 0:0 i 2:0 ( sumnjiv penal ) i opet prvi, dobra, ozbiljna ekipa. Politički projekat, znam, ali i Uski je bio pa ih nigdje, niti su titula nekih uzeli. Ovi su to mnogo pametnije odradili. Kad već poredimo.Plavi orkestar je napisao/la:Grbavica je napisao/la:Dabogda mi nikad evrope ne vidjeli ako je moramo dobiti tako što ćemo podmazivati i zavlačiti po džepovima kome treba i kome ne treba kao pojedini. Pa im na kraju skuplja pita neg' tepsija.
Šta se uradilo u zadnje 2,5 godine, ako smijem da pitam. Puna ti usta institucija, a nas jebu ko kakve levate. Ne vidim nikakav rezultat.Brkoo je napisao/la:Ne bahatim se uopste nego mislim da znam o fudbalu i vise nego sto je potrebno. To zadovoljstvo kupovanja utakmica ti ne garantuje da te Savija nece isprozivati nakon utakmice. Price o kupovanju bih da sam moderator odmah zabranio, nasi nece i ne zele da ulaze u takve seme. Ne mogu da vjerujem da jos ima onih koji zagovaraju te price o tome da treba da kao namjestamo i da se bavimo tim radnjama. Kroz institucije saveza se trebamo izboriti za svoja prava, kad budemo u savezu imali covjeka koji ce npr. Paradziku jebati mamu i koji ce suditi posteno i nece smjeti da nas osteti, onda ce biti druga prica. Tako se to radi, a ne pricom treba kupiti ovo ili ono.
To što naši neće da ulaze u takve šeme ne znači da su u pravu, jer ako nisu u stanju obezbjediti zaštitnike naših interesa u savezu ( a očito je da nisu ) onda moraju da ulaze u takve šeme dok ne budemo imali čuvene zaštitnike ili ekipu koja je trostruko bolje od ostalih. To se očito još uvijek neće desiti. Šta sad treba, da se Mladost ili Krupa vade protiv nas ?

Da vidim čovjeka koji će izgubiti milion, u privatnom poslu, jer neće da plati vezu koja košta 50.000 i to zbog neke gluposti ( Čeliku, Rudaru, a bogme i Slaviji na kraju bile potpuno nebitne utamice ). Možeš da filozofiraš i glumiš moralnu vertikalu kad nisu tvoje pare u pitanju. Realno.