ranio bih se majke mi...dimitrijevic je napisao/la:Ako dodje Svraka to je nastavak smiješne transfer politike.Nije Slavko glup vec imamo jednog Svraku istrosenog sto igra za velike pare. Hocemo Zerica i Beganovica

ranio bih se majke mi...dimitrijevic je napisao/la:Ako dodje Svraka to je nastavak smiješne transfer politike.Nije Slavko glup vec imamo jednog Svraku istrosenog sto igra za velike pare. Hocemo Zerica i Beganovica
Valjda su nesto naucili...ChWilla je napisao/la:ranio bih se majke mi...dimitrijevic je napisao/la:Ako dodje Svraka to je nastavak smiješne transfer politike.Nije Slavko glup vec imamo jednog Svraku istrosenog sto igra za velike pare. Hocemo Zerica i Beganovica
Pjan Siniša > Trijezan MemijaOkolele je napisao/la:Previse ovde pojedinci seru o Siniši a momak vrlo dobro odradjuje svoj posao..
Poceo je i Slavko lupati, ili Uprava se opet petlja u nesto sto ne znaLARS1921 je napisao/la:Pocnite se ranjavati, sve je dogovoreno, na polusezoni ce se ozvaniciti. Slavko trazio njega i jos jednog
Ne bi rekao mnogo bolji ali posuzdani svakako.shzna je napisao/la:Ma Siniša je jedan od naših najboljih igrača, ne znam što prizivate Memiju u prvu.
ili vas larson zajebava kao i obično...teatrale36 je napisao/la:Poceo je i Slavko lupati, ili Uprava se opet petlja u nesto sto ne znaLARS1921 je napisao/la:Pocnite se ranjavati, sve je dogovoreno, na polusezoni ce se ozvaniciti. Slavko trazio njega i jos jednog
ChWilla je napisao/la:ili vas larson zajebava kao i obično...teatrale36 je napisao/la:Poceo je i Slavko lupati, ili Uprava se opet petlja u nesto sto ne znaLARS1921 je napisao/la:Pocnite se ranjavati, sve je dogovoreno, na polusezoni ce se ozvaniciti. Slavko trazio njega i jos jednog
Da li se na ovo nasmijati ili plakati?vrbanjusa je napisao/la:Nemojte ništa očekivati od sljedeće utakmice, Bjelica nam sudi i tu nas nema nigdje.
Nedavno se desila situacija gdje je Bjelica sa svojim autom malo kucnuo auto (naslonio se tablicom) našeg predsjednika kluba. Nije bilo nikakve štete ali je Vukotić zvao policiju...I odmah se delegira Bjelica da nas uništi na terenu.
Kriminalni savez i sudijska organizacija. Fuj...za hljeba im trebalo...
e jbo se ti (moram ovako) ...LARS1921 je napisao/la:ChWilla je napisao/la:ili vas larson zajebava kao i obično...teatrale36 je napisao/la: Poceo je i Slavko lupati, ili Uprava se opet petlja u nesto sto ne zna![]()
Plakati drug. Još se sjećamo Bjelicine lakrdije iz Gradačca...plakati ko vodi ovaj naš fudbal. Sve kriminalci i najgori ološ.Eisenbahner1921 je napisao/la:Da li se na ovo nasmijati ili plakati?vrbanjusa je napisao/la:Nemojte ništa očekivati od sljedeće utakmice, Bjelica nam sudi i tu nas nema nigdje.
Nedavno se desila situacija gdje je Bjelica sa svojim autom malo kucnuo auto (naslonio se tablicom) našeg predsjednika kluba. Nije bilo nikakve štete ali je Vukotić zvao policiju...I odmah se delegira Bjelica da nas uništi na terenu.
Kriminalni savez i sudijska organizacija. Fuj...za hljeba im trebalo...
Ja sam bolan za sve vas Ćenan ličnoEisenbahner1921 je napisao/la:Larsson je inače provjereni insajder, tako danas u plavom dresu gledamo Štilića, Matjašiča, itd.